Mijn WordPress website is lastig zelf te beheren

Je wil graag je eigen backend kunnen beheren

WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke CMS systemen wat er bestaat. Toch weten wij uit ervaring dat er mensen zijn die het gebruik van hun WordPress website niet als gemakkelijk ervaren. Het gebeurt nog regelmatig dat werknemers van een bedrijf niets kunnen veranderen in de backend van de website. 

Image

De oplossing

Heeft alleen jouw webdeveloper toegang tot de backend? Of moet jij steeds contact opnemen om nieuwe content te kunnen plaatsen? Dit kan vele malen sneller. De oplossing is namelijk simpel: wij zorgen ervoor dat jij jouw eigen WordPress admin login krijgt. 2manydots regelt dat je zelf kunt werken in de backend en we leren je hoe het systeem werkt. Je hebt namelijk écht geen cursus nodig om de WordPress backend onder de knie te krijgen. Wij zorgen voor een gemakkelijk en flexibel beheer en bij problemen of vragen zijn wij er om je direct te helpen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Toegang nodig tot WordPress Admin (of gegevens van webbouwer) Stap 1: Inventarisatie
Voorstel voor migratie (actie = €0,-) + Managed Services Stap 2: Offerte goedkeuren
Controleer jouw website op 2manydots testomgeving Stap 3: Migratie uitvoeren
We voeren aanpassingen door o.b.v. Strippenkaart Stap 4: Quickwins doorvoeren
Live | Welkom bij 2manydots Stap 5: Migratie afgerond
Image

Wie zijn wij?

2manydots is een full-service online marketing bureau en specialist in converterende WordPress websites. Wij ontwerpen websites, ontwikkelen maatwerkoplossingen en stippelen je online strategie uit. Met 15 jaar ervaring zijn wij jouw partner voor een duurzame samenwerking. We geloven dat we, in een continu proces van meten en verbeteren, de beste kans hebben op online succes. Meer weten? Dit zijn wij.

Maak kennis met 2manydots

Online succes vraagt om teamwork. Daarom bouwen wij op jullie ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat. Maak alvast kennis met jullie nieuwe online partner. Wij laten je niet in de steek!

Meer weten?

De uitgebreide oplossing voor jouw WordPress probleem

Benieuwd naar de mogelijkheden voor migratie?

Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je terug!