Mijn WordPress website is niet up-to-date

WordPress moet onderhouden en geüpdatet worden

In de constant veranderende technische wereld is het van belang dat jouw website regelmatig herzien en gecheckt wordt. Doe je dit nu zelf door steeds plugin op plugin op te stapelen om jouw WordPress problemen op te lossen? Of werken bepaalde functies niet meer doordat jouw WordPress site niet up-to-date is? Dan is het tijd om de boel op te laten schonen.

Image

De oplossing

Updates zijn er niet voor niets. Ze voegen namelijk niet alleen functionaliteiten toe, maar dragen ook bij aan een stabielere, snellere en beveiligde website. Updaten is noodzakelijk en daarom hanteert 2manydots een strikt updatebeleid. Dit doen wij door constante, actieve monitoring en het updaten en onderhouden van de website. Hierdoor hoef je zelf niet meer te sleutelen in de backend. Bij ons kies je niet alleen voor een webdeveloper als partner, maar voor de full-service die helpt met en adviseert over online kansen en bedreigingen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Toegang nodig tot WordPress Admin (of gegevens van webbouwer) Stap 1: Inventarisatie
Voorstel voor migratie (actie = €0,-) + Managed Services Stap 2: Offerte goedkeuren
Controleer jouw website op 2manydots testomgeving Stap 3: Migratie uitvoeren
We voeren aanpassingen door o.b.v. Strippenkaart Stap 4: Quickwins doorvoeren
Live | Welkom bij 2manydots Stap 5: Migratie afgerond
Image

Wie zijn wij?

2manydots is een full-service online marketing bureau en specialist in converterende WordPress websites. Wij ontwerpen websites, ontwikkelen maatwerkoplossingen en stippelen je online strategie uit. Met 15 jaar ervaring zijn wij jouw partner voor een duurzame samenwerking. We geloven dat we, in een continu proces van meten en verbeteren, de beste kans hebben op online succes. Meer weten? Dit zijn wij.

Maak kennis met 2manydots

Online succes vraagt om teamwork. Daarom bouwen wij op jullie ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat. Maak alvast kennis met jullie nieuwe online partner. Wij laten je niet in de steek!

Meer weten?

De uitgebreide oplossing voor jouw WordPress probleem

Benieuwd naar de mogelijkheden voor migratie?

Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je terug!