Mijn WordPress website is traag

Een trage website doet niet veel goeds

De laadsnelheid van jouw website is essentieel voor het terugdringen van het bouncepercentage, het verhogen van de customer experience en het verbeteren van jouw SEO positie. Merk jij dat jouw website traag is? Dan moet je direct actie ondernemen om dit probleem op te lossen. 

Image

De oplossing

Wanneer jouw webbouwer je niet (snel genoeg) kan helpen, is een migratie naar een professioneel internet marketing bureau de oplossing. 2manydots helpt je niet alleen bij het verlagen van de laadsnelheid met professionele hosting, maar blijft vervolgens ook constant verbeteren en updaten. Wij kunnen je snel en effectief helpen met jouw WordPress website door middel van professionele hosting en stabiele plugins, zonder gebruik van add-ons.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Toegang nodig tot WordPress Admin (of gegevens van webbouwer) Stap 1: Inventarisatie
Voorstel voor migratie (actie = €0,-) + Managed Services Stap 2: Offerte goedkeuren
Controleer jouw website op 2manydots testomgeving Stap 3: Migratie uitvoeren
We voeren aanpassingen door o.b.v. Strippenkaart Stap 4: Quickwins doorvoeren
Live | Welkom bij 2manydots Stap 5: Migratie afgerond
Image

Wie zijn wij?

2manydots is een full-service online marketing bureau en specialist in converterende WordPress websites. Wij ontwerpen websites, ontwikkelen maatwerkoplossingen en stippelen je online strategie uit. Met 15 jaar ervaring zijn wij jouw partner voor een duurzame samenwerking. We geloven dat we, in een continu proces van meten en verbeteren, de beste kans hebben op online succes. Meer weten? Dit zijn wij.

Maak kennis met 2manydots

Online succes vraagt om teamwork. Daarom bouwen wij op jullie ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat. Maak alvast kennis met jullie nieuwe online partner. Wij laten je niet in de steek!

Meer weten?

De uitgebreide oplossing voor jouw WordPress probleem

Benieuwd naar de mogelijkheden voor migratie?

Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je terug!