Mijn WordPress website is vaak offline

Een website hoort niet vaak een storing te hebben

Is jouw website vaker dan normaal offline of ervaar je regelmatig een storing? Dit is helemaal niet nodig. Wanneer jij dit probleem ervaart met jouw WordPress website, is de hosting waarschijnlijk de boosdoener.

Image

De oplossing

Het hebben van professionele hosting is essentieel voor een goedwerkende website. Dit zorgt ervoor dat jouw website niet snel storingen ervaart en goed beveiligd is. Daarnaast is het van belang om gebruik te maken van stabiele plugins die altijd werken. Openbaar beschikbare plugins zijn niet altijd de meest veilige modules. Wij helpen je met het installeren en beheren van de juiste plugins voor een stabiele WordPress website. Een internet marketing bureau kan zorgen voor zo’n goede hosting en plugins, maar gaat zelfs nog een stap verder. Door actieve ondersteuning kunnen wij alle mogelijke WordPress problemen zelfs voor zijn in de toekomst.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Toegang nodig tot WordPress Admin (of gegevens van webbouwer) Stap 1: Inventarisatie
Voorstel voor migratie (actie = €0,-) + Managed Services Stap 2: Offerte goedkeuren
Controleer jouw website op 2manydots testomgeving Stap 3: Migratie uitvoeren
We voeren aanpassingen door o.b.v. Strippenkaart Stap 4: Quickwins doorvoeren
Live | Welkom bij 2manydots Stap 5: Migratie afgerond
Image

Wie zijn wij?

2manydots is een full-service online marketing bureau en specialist in converterende WordPress websites. Wij ontwerpen websites, ontwikkelen maatwerkoplossingen en stippelen je online strategie uit. Met 15 jaar ervaring zijn wij jouw partner voor een duurzame samenwerking. We geloven dat we, in een continu proces van meten en verbeteren, de beste kans hebben op online succes. Meer weten? Dit zijn wij.

Maak kennis met 2manydots

Online succes vraagt om teamwork. Daarom bouwen wij op jullie ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat. Maak alvast kennis met jullie nieuwe online partner. Wij laten je niet in de steek!

Meer weten?

De uitgebreide oplossing voor jouw WordPress probleem

Benieuwd naar de mogelijkheden voor migratie?

Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je terug!