Maatwerk-oplossingen voor bedrijven en instellingen

De uitdagingen van een grote organisatie zijn anders dan die van een kleine zelfstandige. Dat weerspiegelt zich in de ontwikkeling en het design van de website. Natuurlijk moet het design origineel zijn, maar ook hebben grote bedrijven en instellingen rekening te houden met wet- en regelgeving, interne eisen en complexe processen. 2manydots heeft ruime ervaring in het bouwen van WordPress-websites. Voor de uitdagingen die daarbij komen kijken, hebben wij keer op keer de juiste oplossing. Wij zijn er voor wie alleen maatwerk goed genoeg is.

Image

Website-beveiliging

Soms zoek je meer dan een standaard internetbureau. Je zoekt een ervaren partner die ook meedenkt over belangrijke thema’s als veiligheid, beheer en privacy.

Image

Koppelingen en API’s

Een koppeling tussen websites, tools en applicaties kunnen je veel tijd besparen. Ontdek hoe wij deze zogeheten automatische API koppelingen inzetten.

Image

Eigen website-ontwerp

Je kunt natuurlijk voor een standaard WordPress-thema kiezen, maar zo’n template past nooit voor 100% bij jullie merk en zorgt vroeg of laat voor problemen. Een maatwerk WordPress-website lost dat op: jullie krijgen een site in jullie huisstijl, passend bij jullie online doelen, en volledig uniek.

Image

AVG-compliance

Iedere website die gegevens van gebruikers verwerkt, moet voldoen aan de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 2manydots waarborgt de privacy van jullie bezoekers.

Image

Digitale toegankelijkheid

Ongeveer 25% van de internetgebruikers heeft een beperking. Steeds meer websites kiezen ervoor om aan de WCAG 2.1-richtlijnen te voldoen en zo hun digitale toegankelijkheid te vergroten.

Image

Laadsnelheid

Laadtijd en latency zijn factoren die de gebruikerservaring maken of breken. Een hoge snelheid verleent niet alleen comfort aan je bezoekers, maar heeft ook een positieve invloed op jullie rankings in de zoekmachines.