Bij 2manydots hebben we een fantastisch team dat samenwerkt om de beste online oplossingen te bieden aan onze klanten. We zijn niet alleen experts in ons vakgebied, maar houden ook van het werken aan nieuwe en uitdagende projecten. Ons team bestaat uit creatieve geesten, technische genieën, enthousiaste projectmanagers en ervaren tekstschrijvers die samenwerken om websites te bouwen die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook functioneel zijn en goed presteren. We hebben plezier in wat we doen en dat zie je terug in het werk dat we leveren

Image

Anthony – webdesigner

Meet Anthony, het creatieve brein van 2manydots. Met zijn jarenlange ervaring als webdesigner, ontwerpt hij gebruiksvriendelijke, mooie en functionele WordPress websites. Bij Anthony staat de gebruiker altijd centraal en hij zorgt ervoor dat jouw ideeën tot leven komen.

Image

Driek – accountmanager

Meet Driek, onze enthousiaste accountmanager. Hij zorgt ervoor dat onze klanten tevreden blijven en geeft hen graag nieuwe ideeën. Driek is altijd bereid om mee te denken en hij geniet van het zien slagen van nieuwe projecten. Met zijn passie voor succes en zijn toewijding aan onze klanten, zorgt Driek voor een geweldige samenwerking en een succesvol project!

Image

Gijs – tekstschrijver

Meet Gijs, onze veelzijdige tekstschrijver. Met zijn creatieve pen schrijft hij teksten vanuit allerlei invalshoeken. En dat niet alleen, Gijs zorgt er ook voor dat deze SEO-vriendelijk zijn, zodat ze bijdragen aan een betere ranking in Google. Geen onderwerp is te complex voor Gijs, juist bij een uitdaging gedijt hij het best.

Image

Tijn – online marketeer

Meet Tijn, onze vliegende keep en online marketeer. Tijn helpt bij alles en denkt graag mee met klanten om de beste resultaten te behalen. Zijn focus ligt vooral op de SEO tak, waar hij zijn expertise en ervaring inzet om onze klanten te laten groeien. Met Tijn aan jouw zijde ben je verzekerd van een geweldige samenwerking en een online aanwezigheid die de concurrentie verslaat!

Image

Anouk – projectmanager

Meet Anouk, onze Resultsmatter projectmanager. Zij is de schakel tussen jouw organisatie en ons team en vertaalt jouw wensen achter de schermen naar onze specialisten. Anouk is een multitasking-ster en maakt graag tijd voor je vrij. Haar expertise ligt in SEO-trajecten en ze weet alle kneepjes van het vak. Met Anouk aan boord ben je verzekerd van een soepel verloop van jouw project!

Image

Eline – SEO specialist

Meet Eline, onze vrolijke SEO specialist. Zij verheft zoekmachine optimalisatie tot een ware sport en vindt het heerlijk om teksten te finetunen, linkprofielen op te bouwen en long-tail keywords te vinden. Met haar glimlach op haar gezicht presenteert ze trots de resultaten van haar werk.

Image

Gwen – projectmanager

Meet Gwen, onze projectmanager met een passie voor perfectie. Ze zorgt ervoor dat projecten goed worden gemanaged en denkt graag mee met klanten om hun visie te realiseren. Met Gwen aan jouw zijde hoef je je geen zorgen meer te maken over fouten in de planning. Ze werkt nauw samen met ons development team en is niet bang voor uitdagingen.

Image

Sergey – developer

Meet Sergey, onze getalenteerde WordPress developer. Sinds 2015 maakt hij deel uit van ons team en zijn leergierigheid heeft hem snel naar de top gebracht. Met zijn innovatieve geest bouwt Sergey de meest indrukwekkende websites en staat hij altijd klaar om klanten te helpen.

Image

Arjan – developer

Meet Arjan, onze ervaren WordPress developer. Met zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander hoe hij de meest complexe websites kan bouwen. Maar dat is niet genoeg voor Arjan, hij houdt ervan om met nieuwe technologieën bezig te zijn, zoals AI. Arjan gaat altijd voor vernieuwing en zorgt ervoor dat jouw website klaar is voor de toekomst.

Developer Wordpress

Sergey – developer

Meet Sergey, onze gepassioneerde developer. Als programmeur denkt en droomt hij in code en bij 2manydots ontwikkelt hij met volle overgave in WordPress. Sergey houdt van uitdagingen en werkt graag aan oplossingen voor complexe problemen. Waar WordPress ophoudt, begint Sergey pas echt.

Image

André – tekstschrijver

Meet André, onze getalenteerde tekstschrijver en partner voor klanten van 2manydots. Met zijn schrijftalent en kennis van online marketing weet hij als geen ander hoe belangrijk SEO is voor een succesvolle website. Als copywriter zorgt André voor pakkende content die zowel de lezer als zoekmachines aanspreekt.

Image

Finn – ontwikkelingsmanager

Meet Finn, onze ontwikkelingsmanager en technisch genie. Hij kent WordPress als zijn broekzak en weet zelfs de meest complexe gebieden van het platform te doorgronden. Geen online probleem is te groot voor Finn. Als iets nog niet bestaat, dan zorgt hij ervoor dat het gemaakt wordt. Finn zorgt ervoor dat er voortdurend nieuwe dingen ontstaan en beschikbaar zijn voor onze opdrachtgevers. Als mede-eigenaar van 2manydots zet Finn zich volledig in voor het succes van onze klanten!

Image

Edwin – algemeen directeur

Meet Edwin, onze altijd evenwichtige algemeen directeur en menselijke encyclopedie als het gaat om DNS, HTML en andere lastige online aspecten. Hij is al vanaf het prille begin van internet actief als ondernemer en heeft samen met Mike in 2006 2manydots opgericht. Met zijn kennis en ervaring zorgt Edwin ervoor dat zowel het team als de klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de technische aspecten van het online gebeuren.

Meer resultaten online?

Online succes vereist teamwork. Daarom bouwen we voort op uw ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en boeken we sneller resultaat. Maak kennis met uw nieuwe online partner.

Photo