Image

Edwin – algemeen directeur

Edwin is al vanaf het prille begin van internet actief als ondernemer. In 2006, op negentienjarige leeftijd, richtte hij samen met Mike 2manydots op. Een altijd evenwichtige algemeen directeur en menselijke encyclopedie als het gaat om DNS, HTML en andere lastige online aspecten. Iets waar zowel het team als de klanten veel baat bij hebben.

Webdesigner

Anthony – webdesigner

Het creatieve brein van 2manydots. Door goed te luisteren en zijn jarenlange ervaring ontwerpt hij gebruiksvriendelijke, mooie en functionele WordPress websites. De gebruiker staat altijd centraal. Anthony geeft vorm aan uw ideeën.

copywriting gijs 2manydots

Gijs – tekstschrijver

Onze tekstschrijver Gijs stelt creatieve teksten op vanuit allerlei gewenste invalshoeken. Deze teksten schrijft Gijs op SEO-vriendelijke wijze waardoor ze helpen met het ranken in Google. Geen onderwerp is Gijs te complex, hij gedijt juist bij een uitdaging.

Image

Anouk – projectmanager

Als projectmanager is Anouk de schakel tussen uw organisatie en ons team. Zij is uw contactpersoon en vertaalt uw wensen achter de schermen naar onze specialisten. Ze is een ster in multitasken en maakt graag tijd voor je vrij.

Image

Eline – SEO specialist

Teksten finetunen, linkprofiel opbouwen, long-tail keywords vinden: de vrolijke Eline verheft SEO tot een ware sport. Met een glimlach op haar gezicht presenteert ze de resultaten van haar zoekmachine optimalisatie.

Image

André – tekstschrijver

André is een ster in het schrijven van content en werkt als partner voor klanten van 2manydots. Als copywriter weet hij als geen ander hoe belangrijk SEO is in online marketing.

Image

Sergey – developer

Sergey maakt sinds 2015 deel uit van ons team van WordPress developers. Zijn leergierigheid bracht hem in ons team: in no-time heeft hij nieuwe ontwikkelingen onder de knie. Hij bouwt innovatieve websites en staat altijd klaar om klanten te helpen.

Image

Finn – development manager

Finn vindt blindelings zijn weg naar zelfs de hoeken van WordPress. Over een online oplossing hoeft hij zich nooit zorgen te maken. Als het nog niet bestaat, vindt Finn het zelf uit. Met hem aan uw zijde zult u nooit meer technische problemen tegenkomen. Binnen 2manydots is hij verantwoordelijk voor innovatie en aansturing van het ontwikkelteam.

Developer Wordpress

Sergey – developer

Als programmeur droomt en denkt Sergey in code. Bij 2manydots ontwikkelt hij naar hartenlust in WordPress en werkt hij aan simpele oplossingen voor complexe problemen. Sergey begint waar WordPress eindigt.

Meer resultaten online?

Online succes vereist teamwork. Daarom bouwen we voort op uw ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en boeken we sneller resultaat. Maak kennis met uw nieuwe online partner.

Photo