Image

Edwin – algemeen directeur

Edwin is al sinds de prille start van het internet actief als ondernemer. In 2006, op negentienjarige leeftijd, heeft hij samen met Mike 2manydots opgericht. Een altijd evenwichtige algemeen directeur en menselijke encyclopedie wanneer het gaat om DNS, HTML en andere moeilijke online aspecten. Iets waar zowel het team als opdrachtgevers veel baat bij hebben.

Image

Mike – commercieel directeur

De tweede trotse eigenaar van 2manydots is Mike. Mike is pragmatisch, heeft veel ervaring op het gebied marketing/sales en een brede kijk op de wereld. Als commercieel directeur helpt hij in het adviesproces bij het vormen van inzichten en een passend strategisch advies.

Image

Kylie – office manager

Als office manager houdt Kylie het bedrijf draaiende. Zowel intern als extern knoopt Kylie alle losse eindjes aan elkaar, waardoor ze een echte spin in het web is.

webdesign WordPress

Anthony – webdesigner

Het creatieve brein van 2manydots. Door goed te luisteren en zijn jarenlange ervaring, ontwerpt hij gebruiksvriendelijke, mooie en functionele WordPress-websites. De gebruiker staat altijd centraal. Anthony geeft jullie ideeën vorm.

WordPress-specialist

Finn – development manager

Finn vindt blindelings zijn weg in zelfs de uiterste hoekjes van WordPress. Nooit hoeft hij te piekeren over een online oplossing. Wanneer het nog niet bestaat, bedenkt Finn het zelf. Met hem aan je zijde ondervind je nooit meer technische problemen. Binnen 2manydots is hij verantwoordelijk voor innovatie en het aansturen van het development team.

Image

Anouk – projectmanager

Als projectmanager is Anouk de schakel tussen jullie organisatie en ons team. Zij is jouw contactpersoon en ze vertaalt jullie wensen naar onze specialisten achter de schermen. Ze is een ster in multitasken en maakt graag tijd voor jullie vrij.

Image

Nicky – SEO specialist

Betere organische rankings nodig? Nicky weet precies wat er voor nodig is. Als geboren ondernemer heeft hij verschillende online bedrijven opgericht en succesvol gemaakt, mede dankzij hun zoekmachinevriendelijkheid. Nicky is altijd erg goed voorbereid, maar laat ook ruimte voor spontaniteit.

Image

Eline – SEO specialist

Teksten finetunen, je linkprofiel opbouwen, long-tail keywords vinden: de vrolijke Eline verheft SEO tot een ware sport. Met een glimlach op haar gezicht presenteert zij de resultaten van haar zoekmachine optimalisatie.

Image

André – copywriter

André is een ster in het schrijven van content en werkt als partner voor opdrachtgevers van 2manydots. Als tekstschrijver weet hij als geen ander hoe belangrijk SEO is in online marketing.

Image

Sergey – webdeveloper

Als programmeur droomt en denkt Sergey in code. Bij 2manydots ontwikkelt hij naar hartelust in WordPress en werkt hij aan eenvoudige oplossingen voor ingewikkelde problemen. Sergey begint waar WordPress eindigt.

Image

Sergey – webdeveloper

Sinds 2015 in ons team van WordPress ontwikkelaars is Sergey. Zijn leergierigheid bracht hem in ons team: binnen no-time heeft hij nieuwe ontwikkelingen onder de knie. Zo bouwt hij innovatieve websites en is hij altijd bereid opdrachtgevers te helpen.

Meer resultaat in online?

Online succes vraagt om teamwork. Daarom bouwen wij op jullie ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat. Maak alvast kennis met jullie nieuwe online partner.

Photo