Website laten maken
Team

Jouw groep vrienden
gedreven door groei

Onze specialisten zijn ware professionals. ‘Gewoon’ goed in wat ze doen en lekker sociaal.
Door samen plezier te hebben in ons werk, kunnen we elke dag een stapje beter zijn. We zijn toegankelijk, vriendelijk en werken uitstekend samen met onze klanten, oftewel vrienden.

Groeten uit Tilburg!
‘Gewone’ mensen

Plezier is onze belangrijkste

voorwaarde

Bij 2manydots hebben we een fantastisch team dat samenwerkt om de beste online oplossingen te bieden aan onze klanten. We zijn niet alleen experts in ons vakgebied, maar houden ook van het werken aan nieuwe en uitdagende projecten. Ons team bestaat uit creatieve geesten, technische genieën, gestructureerde projectmanagers en ervaren tekstschrijvers die samenwerken om websites te bouwen die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook functioneel zijn en goed presteren. We hebben plezier in wat we doen en dat zie je iedere dag terug in het werk dat we leveren.

Ons vriendenteam

Fijn om mee
te werken

Tijn Online Marketeer

Meet Tijn, onze vliegende keep en online marketeer. Tijn helpt bij alles en denkt graag mee met klanten om de beste resultaten te behalen. Zijn focus ligt vooral op de SEO tak, waar hij zijn expertise en ervaring inzet om onze klanten te laten groeien. Met Tijn aan jouw zijde ben je verzekerd van een geweldige samenwerking en een online aanwezigheid die de concurrentie verslaat!

Gwen Projectmanager

Meet Gwen, onze projectmanager met een passie voor perfectie. Ze zorgt ervoor dat projecten goed worden gemanaged en denkt graag mee met klanten om hun visie te realiseren. Met Gwen aan jouw zijde hoef je je geen zorgen meer te maken over fouten in de planning. Ze werkt nauw samen met ons development team en is niet bang voor uitdagingen.

Anouk Projectmanager

Meet Anouk, onze Resultsmatter projectmanager. Zij is de schakel tussen jouw organisatie en ons team en vertaalt jouw wensen achter de schermen naar onze specialisten. Anouk is een multitasking-ster en maakt graag tijd voor je vrij. Haar expertise ligt in SEO-trajecten en ze weet alle kneepjes van het vak. Met Anouk aan boord ben je verzekerd van een soepel verloop van jouw project!

Driek Accountmanager

Meet Driek, onze enthousiaste accountmanager. Hij zorgt ervoor dat onze klanten tevreden blijven en geeft hen graag nieuwe ideeën. Driek is altijd bereid om mee te denken en hij geniet van het zien slagen van nieuwe projecten. Met zijn passie voor succes en zijn toewijding aan onze klanten, zorgt Driek voor een geweldige samenwerking en een succesvol project!

Amber Support en design

Meet Amber, onze support medewerker. Amber is misschien wel onze nieuwste collega, maar ze voelt al als een oude bekende. Haar aanpak? Gewoon doen! Geen supportvraag is te uitdagend voor haar. Met een achtergrond in social media en een flinke dosis creativiteit, pakt ze moeiteloos ook designklussen op. Onze echte alleskunner op de supportafdeling!

Gijs Copywriter

Meet Gijs, onze veelzijdige tekstschrijver. Met zijn creatieve pen schrijft hij teksten vanuit allerlei invalshoeken. En dat niet alleen, Gijs zorgt er ook voor dat deze SEO-vriendelijk zijn, zodat ze bijdragen aan een betere ranking in Google. Geen onderwerp is te complex voor Gijs, juist bij een uitdaging gedijt hij het best.

Finn Ontwikkelingsmanager

Meet Finn, onze ontwikkelingsmanager en technisch genie. Hij kent WordPress als zijn broekzak en weet zelfs de meest complexe gebieden van het platform te doorgronden. Geen online probleem is te groot voor Finn. Als iets nog niet bestaat, dan zorgt hij ervoor dat het gemaakt wordt. Finn zorgt ervoor dat er voortdurend nieuwe dingen ontstaan en beschikbaar zijn voor onze opdrachtgevers. Als mede-eigenaar van 2manydots zet Finn zich volledig in voor het succes van onze klanten!

Eline SEO specialist

Meet Eline, onze vrolijke SEO specialist. Zij verheft zoekmachine optimalisatie tot een ware sport en vindt het heerlijk om teksten te finetunen, linkprofielen op te bouwen en long-tail keywords te vinden. Met haar glimlach op haar gezicht presenteert ze trots de resultaten van haar werk.

Sergey Lead developer

Meet Sergey, onze getalenteerde WordPress developer. Sinds 2015 maakt hij deel uit van ons team en zijn leergierigheid heeft hem snel naar de top gebracht. Met zijn innovatieve geest bouwt Sergey de meest indrukwekkende websites en staat hij altijd klaar om klanten te helpen.

Edwin Onze grote baas

Meet Edwin, onze altijd evenwichtige algemeen directeur en menselijke encyclopedie als het gaat om DNS, HTML en andere lastige online aspecten. Hij is al vanaf het prille begin van internet actief als ondernemer en heeft samen met Mike in 2006 2manydots opgericht. Met zijn kennis en ervaring zorgt Edwin ervoor dat zowel het team als de klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de technische aspecten van het online gebeuren.

Anthony Designbaas

Meet Anthony, het creatieve brein van 2manydots. Met zijn jarenlange ervaring als webdesigner, ontwerpt hij gebruiksvriendelijke, mooie en functionele WordPress websites. Bij Anthony staat de gebruiker altijd centraal en hij zorgt ervoor dat jouw ideeën tot leven komen.

Sergey Developer

Meet Sergey, onze WordPress developer die er al vanaf het begin bij is. Sergey blinkt niet alleen uit in coderen, maar heeft ook oog voor design wat onze projecten zowel functioneel als visueel naar een hoger niveau tilt. Zijn bijdrage is cruciaal voor het succes van onze opdrachtgevers.

Paweł Developer

Meet Paweł, onze WordPress developer met een onmiskenbaar gevoel voor humor. Gevestigd in Warschau, staat hij bekend om zijn luchtige aanpak die ons team regelmatig laat lachen. Paweł is niet alleen een kei in coderen, maar ook onze go-to expert voor animaties. Zijn creatieve inzichten brengen elk project tot leven.

Valeriia Developer

Valeriia, onze scherpe WordPress developer uit Warschau. Als vrouw in een mannenwereld blinkt ze uit in complexe taken, met een oog voor detail dat ons telkens weer verbaast. Valeriia pakt elke uitdaging aan en tilt ons team naar een hoger niveau. Met Valeriia aan boord, kun je rekenen op een verbluffende website die je versteld doet staan.

Laten we samenwerken

Wij lossen graag je marketingprobleem op

Ontmoet ons team van creatieve denkers en digitale doeners. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw unieke marketinguitdagingen. Laat ons jouw groei versnellen!

Schudt alle teksten zo uit z'n mouw
Schrijft 10.000+ woorden
Gijs