Website laten maken
Meer online verkopen

WooCommerce webshop
laten maken

Jouw custom
WordPress webshop

Met WooCommerce ben je niet afhankelijk van standaard designs. Met een custom design zorgen we dat jouw klant intuïtief de weg weet in jouw WooCommerce webwinkel, realiseren de snelste check-out flows en we maken het je klant makkelijk of overbodig om in te loggen. Het maakt niet uit of het consumenten of zakelijke klanten zijn; B2B en B2C-gebruikers krijgen dezelfde beleving! Je hebt de keuze uit standaard woocommerce thema’s óf een custom design. Als WordPress specialist met custom websites draaien we daar onze hand niet voor om. Sterker nog, custom = meer UX en meer conversie.

Eenvoudig in gebruik

WooCommerce wordt wereldwijd door miljoenen webshops gebruikt. De voornaamste reden is de focus op gebruiksvriendelijkheid. Het beheren van producten en bestellingen vereist hierdoor geen enorme hoeveelheid kennis. Heb je extra functionaliteiten nodig in jouw webshop, dan kunnen we de premium plugins van harte aanbevelen. Vaak ontstaat ook de vraag voor specifieke functionaliteiten of ontwerpen, onze specialisten helpen je graag om dit naar wens te creëren.

wordpress
Woocommerce webshop laten maken

Een converterend verkoopkanaal

Naast webdesign en het ontwikkelen van maatwerk WordPress webshops, kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw website goed gevonden wordt. Daarnaast staan onze experts klaar om je te ondersteunen met onder andere Google Shopping, om te zorgen dat de webshop zo goed mogelijk converteert.

Zo gaan wij te werk

Webshop laten maken: onze aanpak

1 2 3 4 5 6

Kennismaken

Voordat we jouw WooCommerce webshop gaan bouwen, plannen we een persoonlijk gesprek in met onze WooCommerce specialisten. Tijdens deze sessie stellen we vragen, met als doel om jouw bedrijf te leren kennen en jouw wensen te ontdekken. Zo kunnen we duidelijke afspraken maken en komen we uiteindelijk tot het beste resultaat.

Custom design

Jouw WooCommerce webshop wordt op maat gemaakt, en daar hoort een custom design bij. Onze designer gaat aan de slag om de webshop te ontwerpen aan de hand van de richtlijnen die tijdens de kennismaking naar voren zijn gekomen. Zodra het ontwerp klaar is, krijg je de kans om er goed naar te kijken en eventuele feedback aan ons door te geven. Wij zullen dan aanpassingen doen, totdat het ontwerp aan alle wensen voldoet en we verder kunnen naar de volgende stap.

Ontwikkelen

Helemaal tevreden met het ontwerp van jouw WooCommerce webshop? Dan is het nu tijd voor onze developers om de schouders eronder te zetten. Zij zullen alle gewenste functionaliteiten, ontwikkelen en de webshop integreren met het wereldwijd meest gekozen CMS: WordPress. Tussentijds heb je de mogelijkheid om de WordPress webshop te bekijken op de staging omgeving. Je ontvangt hiervoor een speciale login. Het voordeel van een staging omgeving is dat wij aan jouw WordPress webshop kunnen werken zonder dat de live website hier hinder van ondervindt.

Koppelingen met andere systemen

Wij zorgen ervoor dat eventuele andere systemen goed gekoppeld worden aan jouw nieuwe webshop. Zo kunnen we bijvoorbeeld een API-koppeling maken met PostNL, voor een goede samenwerking tussen de webshop en de verzendpartij.

Producten plaatsen

De webshop is nu klaar om gevuld te worden. Uiteraard helpen we je op weg met een uitleg over de software. Daarna is het tijd voor jou om in het CMS van WooCommerce te duiken en je eerste product online te zetten. Zodra alle vragen gesteld zijn en alle producten op de nieuwe webshop staan, gaan we verder met de volgende stap.

Go live!

Gefeliciteerd, jouw WooCommerce webshop is klaar! Tijd om de webshop te koppelen aan jouw domeinnaam. Nu kunnen klanten jouw webshop bezoeken en door de verschillende producten heen scrollen. De enige vraag die overblijft: welk product wordt als eerst verkocht?

"Met verstand van zaken, flexibiliteit en hoge snelheid heeft 2manydots onze nieuwe webshop gebouwd. Ze denken mee in de samenwerking."
Jeremy Kesseler
Senior Marketeer ,Omroep Brabant
Pawel Junior developer Sergey Senior developer Edwin Grote baas

2manydots is jouw specialist

Heb je een vraag of verzoek? Stuur ons een e-mail, dan pakken we deze direct op. Dat hoort bij een fijne samenwerking. Daarnaast ben je van het volgende verzekerd bij een samenwerking met 2manydots:

Technisch goede website

2manydots is expert in WordPress: we behoren tot de Top 3 WordPress bureaus in Nederland en hebben meer dan 16 jaar ervaring. Je kunt er vanuit gaan dat zowel de basis van jouw webshop als de extra maatwerk oplossingen technisch helemaal in orde zijn.

Automatisch onderhoud

Heb je een WordPress webshop laten maken, dan is het belangrijk om deze up-to-date te houden. De updates van WordPress, WooCommerce en alle plugins nemen wij volledig uit handen. Zo heb je hier zelf geen zorgen aan en functioneert je webshop altijd naar behoren.

Altijd online

Wij maken gebruik van uitstekende hosting waardoor jouw website zo goed als altijd online is. Gebeurt er bij hoge uitzondering toch iets waardoor de website niet goed functioneert? Dan staan wij klaar om dit met prioriteit op te lossen en is je website binnen no-time weer online.

Voordelen van WooCommerce

 

 

Betaalbare oplossing

Betaalbare oplossing

Naast dat de WooCommerce plugin erg eenvoudig in gebruik is, hoef je er ook niet diep voor in de buidel te tasten. De basis van de WooCommerce plugin is namelijk helemaal gratis. Met deze basis kun je al een goed functionerende webshop creëren en er worden pas kosten in rekening gebracht wanneer je daadwerkelijk verkoopt. Maak je enkel gebruik van bankoverschrijving, dan rekent WooCommerce zelfs helemaal geen kosten. Je zit dus niet aan maandelijkse kosten vast. Denk je echter groter of heb je specifieke wensen? Dan kun je jouw WooCommerce webshop helemaal naar wens uitbreiden met diverse premium plugins en extensies.

Eigen productbeheer

Eigen productbeheer

Met WooCommerce heb je een onbeperkt aantal producten in eigen beheer. Dat is prettig, want je kunt zelf aanpassingen doen naarmate je product verandert. Je producten en bestellingen laten beheren is dus niet meer nodig, want dit doe je gewoon zelf. De software is eenvoudig ontworpen en wordt door de meeste gebruikers als enorm prettig ervaren.

Wereldwijd verkopen

Wereldwijd verkopen

WooCommerce is een compleet e-commerce systeem waarmee je direct internationaal kunt verkopen. Maak je gebruik van de eigen payment provider van WooCommerce, dan kunnen jouw klanten van over de hele wereld afrekenen in meer dan 135 valuta. WooCommerce Payments biedt ondersteuning voor creditcards, debit cards, Apple Pay en Google Pay. Daarnaast worden veel lokale betaalmethoden ondersteund, zoals het in Nederland erg populaire iDeal. Onze zuiderburen kennen dit niet, maar maken graag gebruik van Bancontact. Een hoop andere Europese landen geven de voorkeur aan Sofort. Waar je klanten ook vandaan komen, er is altijd een passende betaalmethode beschikbaar binnen jouw WooCommerce webshop.

Goed vindbaar

Goed vindbaar

Voor een goede vindbaarheid is het belangrijk om je webshop zoekmachine vriendelijk op te bouwen. Een WordPress webshop leent zich hier uitstekend voor, dankzij de mogelijkheden met plugins als Yoast SEO en Rank Math. Deze applicaties maken de ranking in Google inzichtelijk en bieden ondersteuning bij het verbeteren van de vindbaarheid. De vindbaarheid is zo belangrijk omdat maar liefst 91% van de gebruikers van Google niet verder kijkt dan de eerste pagina. Wanneer jouw webshop niet op de eerste pagina verschijnt heeft dit dus veel negatieve gevolgen voor jouw vindbaarheid.

Data inzichtelijk

Data inzichtelijk

Het beheren en optimaliseren van jouw WordPress webshop wordt een stuk makkelijker gemaakt door de datarapporten die standaard in WooCommerce ingebouwd zijn. Zo kun je per product zien hoe vaak dit verkocht is, hoe vaak het gemiddeld per dag verkocht wordt en zelfs hoeveel kosten er gerekend zijn voor verzending. Ook wanneer het tijd is voor de BTW-aangifte staat WooCommerce voor je klaar. Je selecteert simpelweg het kwartaal in kwestie en ziet direct een compleet overzicht van het aantal verkopen, het aandeel BTW en de netto-winst. Vervolgens kun je deze data downloaden in CSV-formaat.

Veilig en snel

Veilig en snel

Voor onze klanten die een WordPress webshop beheren is het erg belangrijk dat de webshop snel werkt en bovenal veilig is. Daarom bieden wij betrouwbare hosting en maken we altijd gebruik van een beveiligde verbinding. Daarnaast is het zo dat WooCommerce nooit creditcardgegevens of andere gevoelige data bewaart. Ook profiteert je webwinkel van de veiligheid van WordPress zelf. Wereldwijd maken meer dan 19.5 miljoen websites gebruik van WordPress en hierdoor bestaat de absolute noodzaak om te zorgen dat de beveiliging altijd van het hoogste niveau is.

Zelf kun je ook het één en ander doen om te zorgen dat jouw WordPress webshop veilig is (en blijft). Kies voor een sterk en uniek wachtwoord, bestaande uit een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen. Gebruik hierbij geen namen, verjaardagen of andere zaken die gemakkelijk te raden zijn. Hoe langer het wachtwoord, hoe beter. Activeer vervolgens two-factor authentication (2FA) om eventuele indringers geen kans te geven. Wanneer 2FA geactiveerd is moet iedere login bevestigd worden vanaf jouw mobiele telefoon. Het is overigens een enorme aanrader om dit overal te activeren, niet alleen in WordPress.

Makkelijk uitbreiden met extra functionaliteiten

Makkelijk uitbreiden met extra functionaliteiten

Zodra je webshop draait kom je er wellicht achter dat je nog functionaliteiten mist. Het fijne aan WooCommerce is dat hierop miljoenen WordPress webshops draaien, die allemaal hun eigen eisen en wensen hebben. Hierdoor hoef je voor veel functionaliteiten geen WooCommerce specialist in te huren voor maatwerk waar je veel geld voor betaalt. Er is namelijk al een enorme hoeveelheid plugins beschikbaar die je gemakkelijk kunt koppelen met jouw eigen webshop.

Veelgebruikte plugins zoals Jetpack bieden extra functies in beveiliging, prestaties, groei en design, met een gratis basisversie en opties voor uitgebreidere pakketten bij groei. Er zijn nog veel meer extensies en add ons beschikbaar voor WooCommerce webshops die ervoor zorgen dat jouw webwinkel altijd voldoet aan jouw laatste eisen en wensen, zonder dat je hiervoor maatwerk oplossingen moet laten maken. Ben je op zoek naar WooCommerce webshops extensies? Neem dan een kijkje in de WooCommerce Extensions Store.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een open source plugin voor het beheren van een webshop in WordPress. Het is een van de meest populaire e-commerce oplossingen voor WordPress websites en maakt het mogelijk om producten te verkopen, betalingen te accepteren en verzendingen te beheren vanuit een WordPress website. Met WooCommerce kun je eenvoudig een professionele webshop opzetten zonder dat je hiervoor specifieke technische kennis nodig hebt. WooCommerce is enorm gebruiksvriendelijk en biedt veel opties voor het maken van aanpassingen en integratie met andere tools en diensten.

Heb je al een bestaande website in WordPress? Dan kunnen we gebruikmaken van de bestaande domeinnaam en onze hosting. In veel gevallen kun je ook de huisstijl overnemen. Begin je echter met een lege canvas, dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij helpen je de perfecte start te maken!

Veelgestelde vragen

laten bouwen

Kan ik bij jullie een WordPress webshop laten bouwen?

Ja, dat kan! Wij hebben jarenlange ervaring met WordPress en WooCommerce. Je kunt bij ons dan ook jouw nieuwe webshop laten ontwerpen. Je kunt hier contact met ons opnemen.

Hoeveel tijd kost het bouwen?

Dit hangt volledig af van de wensen en eisen waar de webshop aan dient te voldoen. Een relatief simpele, maatwerk webshop realiseren kan vanaf 2 maanden. Wil je echter een wat uitgebreidere WordPress webshop laten maken, dan is de kans groot dat het langer duurt.

Ik heb al een webshop. Kan ik deze overzetten?

Je kunt jouw bestaande WooCommerce webshop laten overzetten naar 2manydots, zodat wij het beheer hiervan kunnen overnemen. Indien gewenst kunnen wij jouw huidige webshop doorontwikkelen, bijvoorbeeld door deze meer zoekmachine vriendelijk te maken of het webdesign te verbeteren.

Hoe onderhoud ik mijn webwinkel?

Hier kunnen we kort over zijn: niet. Dit doen wij namelijk voor je. We zorgen dat WordPress, WooCommerce en alle bijbehorende plugins altijd up-to-date zijn. Zo heb je hier geen zorgen aan en kun je je bezighouden met andere zaken.

Hoe verbeter ik de vindbaarheid van mijn website?

Er zijn verschillende manieren om de website beter vindbaar te maken. De belangrijkste twee manieren zijn Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Wij geloven sterk in SEO, omdat elke euro die je hierin steekt op de lange termijn resultaat blijft boeken. Het is wel belangrijk om dit goed te onderhouden zodat het optimaal blijft werken. Wij vergelijken websites om deze reden ook wel eens met gebouwen: ‘virtueel vastgoed’ zeggen we dan.

Is het volledig mijn eigendom?

Ja, wij ontwikkelen en beheren de webshop in opdracht van jou. Wij dragen zorg voor de techniek en updates. Daarnaast doen we ons best om je te blijven informeren en adviseren over nieuwe ontwikkelingen in WordPress, WooCommerce en het internet in het algemeen. Jij blijft altijd eigenaar van de webshop en alle gegevens die daarbij horen.

Maatwerk webshop of website? Wij staan voor je klaar!

Naast je WooCommerce webshop ook een maatwerk website laten maken voor jouw bedrijf? Dat kan! Wij zijn een professionele WordPress partij en gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor bedrijven en overheidsinstanties. Ook het creëren van een werken-bij website is voor ons gesneden koek.

Brengt jouw ideeën tot leven
Creëert 25+ merken
Anthony