Website laten maken
Bedrijfswebsite

Corporate website
laten maken

Jouw unieke
corporate website

Op zoek naar een goede corporate website die écht indruk maakt? Bij 2manydots staan we klaar om jouw organisatie op de kaart te zetten. Een corporate website is simpelweg een bedrijfswebsite. En vaak is dat juist één van de eerste dingen die jouw potentiële klant te zien krijgt.

Wij geloven in maatwerk designs die jouw unieke merkidentiteit weerspiegelen en jouw doelgroep direct aanspreekt. Jouw bedrijfswebsite is immers meer dan een digitaal visitekaartje: het is het online platform waarop je laat zien wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet. En dit alles doen we in-house, waardoor elke stap in het proces naadloos op elkaar aansluit en van topkwaliteit is.

Op maat gemaakt

Maak het verschil met maatwerk

Maatwerk kan het verschil maken voor een bedrijf dat zich wil onderscheiden van de concurrentie. Maatwerk houdt in dat producten, diensten of processen specifiek worden aangepast aan de behoeften van individuele klanten of organisaties. Zo ook een corporate website. Met een corporate site kunnen bedrijven beter inspelen op de wensen en eisen van hun klanten en zo hun concurrentiepositie versterken. Door maatwerk kunnen bedrijven zich onderscheiden van concurrenten die standaardproducten of -diensten aanbieden en zich niet specifiek richten op individuele behoeften van klanten.

a great example
API koppelingen

WordPress integraties

WordPress integraties zijn van onschatbare waarde bij het bouwen van een moderne website. Met de juiste integraties kunnen functionaliteiten zoals e-commerce, leadgeneratie, contentbeheer en zoekmachineoptimalisatie naadloos worden geïntegreerd in je website. Bovendien biedt WordPress een gebruiksvriendelijke en flexibele CMS (Content Management Systeem), waardoor je gemakkelijk zelf de content op je website kunt beheren en bijwerken.

Onze werkwijze

Er zijn een aantal stappen die gezet moeten worden om een goede corporate website te designen, ontwikkelen en opleveren. Hieronder lichten wij onze werkwijze toe aan de hand van verschillende stappen. Na het volgen van deze stappen staat jouw website als een huis!

1 2 3 4 5 6

Kennismaking en Strategie

We vinden het prettig om kennis te maken met onze opdrachtgevers. We willen alles weten over de organisatie, cultuur en dienstverlening voor we aan de slag gaan met een website. Ook voor jullie is het prettig om kennis te maken met 2manydots, we vertellen jullie graag wie we zijn. Vervolgens wordt er een strategie opgesteld aan de hand van de door jullie opgestelde doelen.

Website design

Tijdens deze stap is onze designer aan zet. Elke organisatie beschikt over een unieke huisstijl met verschillende communicatie uitingen. Web design is hierin een belangrijke factor. Onze designer zorgt ervoor dat jullie corporate website aansluit bij die unieke huisstijl. Ben je van mening dat je huidige huisstijl niet werkt en wil je 180 graden anders? Geen probleem, onze designer stelt graag een nieuw corporate website design voor. Tijdens het proces sta je altijd in nauw contact met onze designer.

Development

Na een correctieronde staat jullie web design als een huis. Het is nu aan ons development team. Zij maken van het opgezette web design een echte corporate website. Je kunt bijvoorbeeld zogenoemde hovers en motions toevoegen om de user experience te verhogen. Ook bouwt ons development team formulieren, tools en koppelingen met administratieve systemen. Het maakt jouw corporate website allemaal nét even moderner en attractiever voor jouw potentiële klanten.

Bij het ontwikkelen van een zakelijke website wordt altijd rekening gehouden met de branche waarin de organisatie opereert en de doelgroep die zij wil bereiken, om zo de identiteit van de organisatie en de website op elkaar af te stemmen en te behouden.

Content en Copy

Jouw corporate website is af! Althans, het web design staat en ook de functies binnen jouw website werken naar behoren. Het is alleen nog wel wat kaal nu. Daar brengt ons Resultsmatter team verandering in. Je kunt ervoor kiezen om jouw website te vullen met informatie over jouw bedrijf en de dienstverlening, maar je kan ook een stapje verder gaan met content die goed vindbaar is in zoekmachines. Search Engine Optimization is dan de uitkomst.

Oplevering

Het einde is in zicht. De opgestelde strategie is tot in de puntjes gevolgd. Het web design staat als een huis. De techniek van jouw corporate website klopt aan alle kanten en jouw corporate website is gevuld met top content. De hoogste tijd om deze toffe corporate website op te leveren. Vind je toch nog iets dat niet helemaal naar wens is? Twijfel niet en trek meteen aan de bel. We nemen graag al jouw twijfels weg.

Doorontwikkeling

Ook na oplevering blijft 2manydots nauw betrokken bij jouw corporate website. We beloven een converterende corporate website te maken. We houden dan ook precies bij wat onze veranderingen hebben gedaan voor de effectiviteit van jouw corporate website. Gaat het aantal bestellingen, aanvragen of bezoeken omhoog? Dan zijn wij tevreden en laten we dat zien door middel van cijfers en onderbouwing. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is en de online marketing jouw doelgroep aanspreekt.

350+ klanten

Wij werken onder andere voor

Laat je inspireren door eerder werk

Een corporate WordPress-website is het type website dat het vaakst voorkomt. 2manydots heeft al talloze van deze overzichtelijke corporate sites ontwikkeld voor zowel kleinere opdrachtgevers als grotere organisaties. Hiernaast beschrijven we cases van AMBER Alert Europe en Univers. Ook voor deze twee opdrachtgevers heeft 2manydots een corporate site ontwikkeld.

AMBER Alert Europe

AMBER Alert Europe is een belangrijke stichting die zich inzet voor vermiste of ontvoerde kinderen. Om een nieuwe corporate website te bouwen, ging AMBER Alert Europe op zoek naar een betrouwbare partner en kwam uit bij 2manydots. Na het bepalen van de strategie ging onze designer aan de slag met de huisstijl en werd er een wireframe opgesteld om samen met de stichting het ultieme doel te bereiken. We hebben ook een koppeling gebouwd waarmee de alerts standaard op de website worden getoond, aangezien dat uiteindelijk het doel van AMBER Alert Europe is.

Frisse Koppen

Met meer dan duizenden modellen in het portfolio was een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website een must. Het hoofddoel van de nieuwe website van Frisse Koppen was het binnenhalen van nieuwe jobs & castings voor hun modellen. Naast dat de website gebruiksvriendelijk moest zijn in de front-end voor gebruikers, fungeert de website ook als een intern boekingssysteem. Gebruiksvriendelijkheid was daarom net zo belangrijk in de back-end. Het eenvoudig selecteren van modellen én setcards creëren was een van de vereisten. Met een frisse uitstraling biedt de vernieuwde site nu een betere ervaring voor iedereen.

great website design

De kosten voor design & development

Een website is onmisbaar voor elke organisatie. Met een corporate website licht je het belangrijkste uit dat jouw organisatie te bieden heeft, namelijk jouw product of dienst. Maar wat kost de ontwikkeling van zo’n corporate website dan? Zoals hierboven uitgelegd leveren wij maatwerk voor de ontwikkeling van corporate websites. Maar om globaal een beeld te krijgen van de kosten voor het design en development van een corporate website, kun je deze whitepaper downloaden.

Wat zijn corporate websites?

Een corporate website is het online gezicht van een bedrijf, biedt belangrijke informatie en dient als visitekaartje om het merk te versterken en vertrouwen te wekken. Het is een handige plek voor iedereen die meer wil weten over het bedrijf en zijn aanbod. Ben je op zoek naar een website waar je jouw employer branding kunt uitlichten? Dan is een werken bij website een betere optie.

Wat is een corporate website?

Informatie verstrekken

Een corporate website is de officiële online aanwezigheid van een bedrijf. Het is een website die is ontworpen om informatie te verstrekken over het bedrijf en zijn producten of diensten aan het publiek, klanten, partners, investeerders en andere belanghebbenden.

Online visitiekaartje

De corporate website fungeert als een online visitekaartje van het bedrijf en kan verschillende soorten informatie bevatten, zoals het bedrijfsprofiel, de geschiedenis van het bedrijf, de missie en visie, product- en dienstinformatie, nieuws en persberichten of contactgegevens. Deze website kan ook informatie bevatten over carrièremogelijkheden, investeringsmogelijkheden en corporate governance.

Marketingtool

Corporate websites worden ook vaak gebruikt als een marketingtool om het merk van het bedrijf te versterken en potentiële klanten aan te trekken. Een website is een belangrijk onderdeel van de communicatiestrategie van het bedrijf. Het helpt om een positief imago op te bouwen en het vertrouwen van belanghebbenden te winnen.

Hoe kunnen we je helpen?

Ben jij overtuigd van de daadkracht van een corporate website? Wil je graag een bedrijfswebsite voor jouw organisatie inclusief web design, development en relevante content? Neem vandaag nog contact op met 2manydots en ga vrijblijvend een gesprek aan met ons team. We helpen je graag met jouw nieuwe corporate website.

Heeft multitasken als USP
Gwen