Website laten maken
Grootzakelijk en overheid website

Website voor grootzakelijk
en (lokale) overheid laten maken

Grootzakelijk, lokale- en (rijks-)overheid

Wij zijn meer dan een standaard internetbureau; wij zijn een ervaren partner die meedenkt over over belangrijke thema’s als veiligheid, beheer en privacy. Een partij die begrijpt dat er binnen afdelingen of een organisatie meerdere belangen kunnen spelen. Onze expertise omvat het waarborgen van digitale toegankelijkheid, met naleving van WCAG-richtlijnen en het integreren van toegankelijkheidsfuncties zoals ReadSpeaker. We garanderen dat jouw website niet alleen vandaag, maar ook morgen aan alle eisen voldoet.

Waarom WordPress een goede keuze is

WordPress onderscheidt zich van enterprise content management systemen door zijn gebruiksgemak en flexibiliteit, gecombineerd met een kostenefficiënte structuur. Het biedt de vereiste functionaliteit voor grote organisaties, zonder de complexiteit en hoge kosten van traditionele enterprise systemen. Het blijft ook nog eens schaalbaar voor veranderende bedrijfsbehoeften, zonder een grote financiële investering te moeten doen.

Enterprise content management
 • Hoge kosten
 • Doorontwikkeling verloopt traag
 • Logge supportorganisatie
 • Consultants
 • Licentiekosten (vendor lock-in)
WordPress content management
 • Kosteneffectief
 • Veel functionaliteiten standaard beschikbaar
 • Snelle helpdesk
 • Persoonlijk advies
 • Open-source (vrijheid van leverancier)

WordPress website als basis

Wij zijn een WordPress gedreven marketingbureau. WordPress is een uitstekende keuze als CMS voor grootzakelijke ondernemingen en overheidsinstanties, mede dankzij de sterke focus op veiligheid, privacy en gebruiksgemak. Het biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om gevoelige data te beschermen en stelt organisaties in staat om hun content efficiënt en veilig te beheren. Door de gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid voldoet WordPress aan de specifieke behoeften van elke organisatie, terwijl het de integriteit en vertrouwelijkheid van informatie waarborgt.

Kies voor WordPress-experts

Bij 2manydots zit je aan tafel met meer dan 17 jaar ervaring; we zijn specialisten in ons vakgebied. Eigenwijze professionals met een duidelijke visie en getraind in het luisteren naar en analyseren van de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Wij delen jouw pakket van eisen en wensen met onze developers en zij gaan aan de slag met jouw enterprise-oplossing. Klaar om samen over te gaan tot actie?

350+ Klanten

Organisaties die in ons geloven

Voordelen van WordPress voor grootzakelijk, lokale- en (Rijks-)overheid

Maatwerk integratie met bedrijfsprocessen en applicaties

Het gedrag van jullie websitebezoekers biedt waardevolle inzichten. Onze developers maken de nodige XML- en API-koppelingen waardoor jullie website naadloos samenwerkt met externe systemen of bedrijfssoftware. Een voorbeeld hiervan is een koppeling die, via een formulier, binnenkomende sollicitaties direct in jullie recruitment-software zet. Omgekeerd kan deze koppeling nieuwe vacatures uit jullie systeem meteen op de site publiceren.

Gebruikersbeheer

Eén van de voordelen van WordPress is het complete gebruikersbeheer. Geef medewerkers of teams de rechten die bij hun taakbeschrijving horen, zodat ze hun eigen deel van jullie website kunnen beheren. Alle acties van deze gebruikers worden gelogd. Is een wijziging niet naar wens, dan zet je met één druk op de knop een eerdere versie van de website terug.

Multisite-oplossingen

Heeft jullie organisatie meerdere vestigingen, merken of productlijnen? Met WordPress Multisite maak je meerdere versies van jouw (deel)website aan, maar beheer je deze sites gewoon vanuit één dashboard. De zogeheten subsites delen functies met de andere websites binnen het netwerk: gebruikersbeheer, plugins en media.

Meertalige site

Een nieuwe markt veroveren is met dit CMS goed mogelijk. Een WordPress-installatie is standaard in één hoofdtaal, maar is naar andere talen uit te breiden. Uiteraard kunnen we per land of taal content-specifieke aanpassingen maken. Dankzij de GeoIP-functie of een andere bron krijgt de bezoeker de juiste versie van jullie website te zien, zonder op een vlaggetje te hoeven klikken.

Extra SLA-mogelijkheden met garanties

Onze uitgebreide SLA’s (Service Level Agreements) garanderen service op maat. Jullie kiezen zelf het gewenste SLA-niveau, waarmee jullie weten waar jullie aan toe zijn. Kies bijvoorbeeld voor 24-uurs bereikbaarheid en snelle service. Onze SLA’s stellen je in staat om aan klanten te communiceren binnen welke periode een probleem opgelost is.

Geen licentiekosten of vendor lock-in

Met WordPress is er geen sprake van een vendor lock-in, waarbij je vast zit aan een bepaalde softwarelicentie. Als opdrachtgever word je volledig eigenaar van je website en stap je eenvoudiger over naar een andere partij. Er zijn veel WordPress-bureaus, maar slechts weinigen zijn specialisten zoals 2manydots.

Enterprise-grade serverplatform

Voor hosting en ondersteuningen werken wij samen met gespecialiseerde strategy partners. Van die WordPress-specifieke oplossingen pluk jij de vruchten. Denk o.a. aan de mogelijkheden voor:

 • Private Managed VPS’en
 • Supersnel NGINX-besturingssysteem
 • Mogelijkheid tot PHP7- en PHP8-configuraties
 • SSD-opslag
 • Offload-mogelijkheid voor mediabestanden naar AWS S3 Bucket
 • CDN, CORS, HSTS, load balancing-mogelijkheden

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons staat veiligheid en privacy voorop, vooral als het gaat om grootzakelijke en overheidswebsites. Wij zijn experts in het bouwen van websites die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en beveiliging. Onze gespecialiseerde aanpak zorgt ervoor dat jouw site beschermd is tegen digitale dreigingen, waarbij we nauwlettend de privacy en security handhaven.

Edwin
Oprichter 2md 2006
Vanaf het prille begin