Website laten maken
Wij begrijpen online groei

Online marketing uitbesteden
aan een specialistisch bureau

Wij weten hoe we organisaties online succesvol kunnen maken

Er valt enorm veel winst te behalen met een goed ontworpen, nieuwe WordPress-website. Toch komt online succes niet vanzelf met de lancering van een nieuwe website. Continu aandacht voor online marketing is een belangrijke voorwaarde voor online succes. Via onze bewezen Resultsmatter-aanpak helpen we bedrijven op structurele basis hun doelstellingen te realiseren!

Optimalisatie op maat

Online marketing uitbesteden met Resultsmatter

Met onze bewezen Resultsmatter-aanpak haal je jouw ideale online marketing collega aan boord. Samen werken we aan de online marketing strategie en ontzorgen jullie operationeel waar nodig met een team van specialisten op alle gewenste disciplines.

bedrijf tilburg
e-mailmarketing

Onze aanpak

Na livegang van een website begint het echte werk pas: meten, optimaliseren en updaten. Daarbij kiezen we voor de aanpak die het beste aansluit bij jullie online doelstellingen en wensen. Onze samenwerking begint bij de basisondersteuning via een strippenkaart. Daarnaast bieden wij extra aandacht en actieve ondersteuning met onze Resultsmatter-aanpak.

Resultsmatter

Wat je kunt
verwachten

Genereer meer bezoekers, interacties en conversies

Met onze Resultsmatter-aanpak trekken we gekozen doelgroepen van organisaties aan en leiden deze naar de website. Meer verkeer betekent meer interacties en conversies.

Doelstellingen behalen door datagedreven werkwijze

Online succes betekent ‘meten is weten’. Wij formuleren jouw doelstellingen dan ook graag S.M.A.R.T. Online marketing specialisten interpreteren jullie data en geven gericht advies.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Search Engine Optimization (SEO) is één van de specialiteiten van 2manydots. Deze online marketing methode hebben wij, met behulp van onze experts, eigen gemaakt. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jij, op een organische manier, hoger in de Google rankings komt door te onderzoeken op welke zoekwoorden frequent gezocht wordt. Voor ons een onmisbaar onderdeel van online marketing.

Conversie optimalisatie (CRO)

Een organisatie kan nog zoveel bezoekers hebben, wanneer deze bezoekers niet overgaan tot actie levert dit niks op. In een ideaal scenario gaan alle bezoekers zonder twijfel over tot aankoop op jouw website maar dat is niet realistisch. De prioriteit van deze conversies ligt echter wel hoog, dat zijn namelijk indirecte verdienmodellen. Denk daarbij aan offertes aanvragen, ingevulde contactformulieren of geplaatste bestellingen. Wij gaan in dit geval toch voor het onderste uit de kan en zetten zoveel mogelijk bezoekers aan tot actie op jouw website.

Google Ads (SEA)

Search Engine Optimization (SEO) wordt vaak in één adem genoemd met Search Engine Advertising (SEA). Waar de eerstgenoemde variant van de twee online marketing campagnes op een organische manier kan, is dit bij SEA niet het geval. Er dient geïnvesteerd te worden in een Google Ads campagne, maar wanneer je dit op de juiste manier benut levert dit veel clicks en conversies voor jouw website op.

Data-analyses en rapportages

Door de inzet van marketing methodes wil je uiteraard wel resultaat zien. 2manydots geeft de mogelijkheid om alle cijfers van jouw website te observeren. Zo zie je per marketing methode wat wel of juist niet werkt. Hierdoor voorkom je onnodige kosten in de toekomst of kun je juist een marketing methode uitbuiten vanwege de goede resultaten. Met jouw realtime, custom build dashboard heb je overal en altijd toegang tot je data. In onze maandelijkse meetings duiken we samen in deze cijfers en geven we praktisch advies om deze inzichten optimaal te benutten. Zo wordt data niet alleen inzichtelijk, maar ook actiegericht!

marketing bureau tilburg
Online marketing bureau

‘Marketing-as-a-Service’ oplossing voor bedrijven

Voor een vast bedrag per maand jouw eigen marketingteam. Onze Resultsmatter-aanpak is een zogeheten ‘Marketing-as-a-Service’ (MaaS) oplossing. Jullie zetten de lijnen uit en bepalen de budgetten. Wij voeren uit, sturen op resultaat en nemen jullie mee in het complete traject.

Heb je twijfels over je huidige marketingbureau? Dat kan gebeuren. Vraag een gratis second opinion aan bij onze specialisten.

We gidsen je naar online succes

Wat omvat een
Resultsmatter-traject

Om een goed beeld te krijgen van wat ons zelf ontwikkelde en bewezen Resultsmatter-traject inhoudt, beschrijven we de stappen uit het traject. Deze aanpak is het meest geschikt voor bedrijven met grote ambities voor online groei, maar met een klein marketing team. Samen werken we proactief aan de duidelijke groeidoelstellingen in maandelijkse sprints.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Online marketing
en strategie advies

In de eerste fase van het Resultsmatter-traject ga je in gesprek met de SEO-specialisten en online marketeers van 2manydots. Zij luisteren eerst naar jouw wensen en behoeften op het gebied van online marketing en gaan hier zorgvuldig mee om. Wanneer alles voor onze experts helder voor ogen is, gaan zij over tot advies en bedenken zij een gedegen strategie. In dit advies wordt de online marketing strategie belicht die ervoor moet zorgen dat jouw website online beter vindbaar is.

Onderzoeksfase

De onderzoeksfase wordt afgetrapt met een 0-meting. Tijdens deze meting kijken we samen waar jouw organisatie staat ten opzichte van de gezette doelstellingen. Ook ontstaat er tijdens deze 0-meting een goed beeld van de aspecten die nog verbeterd kunnen worden. Door de inzet van data-analyses en quick scans heb jij met deze 0-meting helder beeld van waar je nu staat met de website.

Technische website optimalisatie

Voor onze experts aan de slag gaan met de content op jouw nieuwe website, dient er een technische website optimalisatie uitgevoerd te worden. Dit klinkt allemaal heel ingewikkeld maar voor onze experts is technische seo kinderspel. Wanneer de nieuwe website technisch optimaal in elkaar steekt, kan het creëren van de content beginnen.

Content creatie en optimalisatie

Tijdens content creatie zie je de optimalisatie van jouw website pas echt met eigen ogen. 2manydots heeft professionele copywriters en SEO specialisten in dienst die jou gaan helpen bij jouw campagnes. Hierdoor wordt jouw content op een creatieve manier gebracht en komt het ook nog eens hoog in de Google rankings, wat weer meer clicks oplevert.

Linkbuilding

Onze SEO specialisten zijn ook gespecialiseerd in linkbuilding. Deze online marketing methode zorgt voor het verkrijgen van links op externe websites die verwijzen naar jouw website. Deze online marketing methode helpt mee aan het behalen van hogere Google rankings waardoor jouw website meer clicks genereert.

Conversie optimalisatie

Onze online marketing methodes gaan ervoor zorgen dat er actie ondernomen wordt door de bezoekers van jouw website. Een hoog aantal bezoekers is leuk maar het gaat uiteindelijk om de cijfers.

Online adverteren

Online adverteren is ook een online marketing methode en een garantie voor meer exposure voor jouw website. Hoewel dit niet de manier is om organische zoekresultaten te verbeteren, is dit wel effectief om meer bezoekers te genereren. Adverteren zonder achterliggende gedachte is echter wel zonde van het budget. Daarom geven de experts van 2manydots advies op maat.

Datacollectie & tracking

Via onze nieuwste software kan 2manydots nauwkeurig ‘bewegingen’ van een bezoeker op jouw website tracken. Zo weet je exact wat de trekpleisters van jouw website zijn en waar nog winst te behalen is. Deze data verzamelen wij en bundelen we samen tot een realtime, custom build dashboard in Looker studio.

Rapportages

Het overzicht van de verzamelde data bundelen we tot een rapport. In dit rapport geven wij, met behulp van voorbeelden en cijfers, aan waar de verbeterpunten liggen. Zo kan je met eigen ogen zien waar het binnen jouw organisatie nog aan schort om het tot een succesverhaal te maken.