Wij weten hoe we organisaties online succesvol kunnen maken

Er valt enorm veel winst te behalen met een goed ontworpen, nieuwe WordPress-website. Toch komt online succes niet vanzelf met de lancering van een nieuwe website. Continu aandacht voor online marketing is een belangrijke voorwaarde voor online succes. Via onze bewezen resultsmatter®-aanpak helpen we bedrijven op structurele basis hun doelstellingen te realiseren!

Telkens weer overwegen en bijsturen We bedenken, ontwerpen en bouwen Continu proces van testen en leren
Icon Leren
Icon Verbeteren
Icon Meten
search engine advertising

Online marketing uitbesteden met resultsmatter®

Met onze bewezen resultsmatter®-aanpak haal je jouw ideale online marketing collega aan boord. Samen werken we aan de online marketing strategie en ontzorgen jullie operationeel waar nodig met een team van specialisten op alle gewenste disciplines.

e mailmarketing

Onze aanpak

Na livegang van een website begint het echte werk pas: meten, optimaliseren en updaten. Daarbij kiezen we voor de aanpak die het beste aansluit bij jullie online doelstellingen en wensen. Onze samenwerking begint bij de basisondersteuning via een strippenkaart. Daarnaast bieden wij extra aandacht en actieve ondersteuning met onze resultsmatter®-aanpak.

Wat je kunt verwachten:

Icon

Genereer meer bezoekers, interacties en conversies

Met onze resultsmatter®-aanpak trekken we gekozen doelgroepen van organisaties aan en leiden deze naar de website. Meer verkeer betekent meer interacties en conversies.

Icon

Doelstellingen behalen door datagedreven werkwijze

Online succes betekent ‘meten is weten’. Wij formuleren jouw doelstellingen dan ook graag S.M.A.R.T. Online marketing specialisten interpreteren jullie data en geven gericht advies.

Icon

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Search Engine Optimization (SEO) is één van de specialiteiten van 2manydots. Deze online marketing methode hebben wij, met behulp van onze experts, eigen gemaakt. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jij, op een organische manier, hoger in de Google rankings komt door te onderzoeken op welke zoekwoorden frequent gezocht wordt. Voor ons een onmisbaar onderdeel van online marketing.

Icon

Conversie optimalisatie (CRO)

Een organisatie kan nog zoveel bezoekers op haar website hebben, wanneer deze bezoekers niet overgaan tot actie levert dit niks op. In een ideaal scenario gaan alle bezoekers zonder twijfel over tot aankoop op jouw website maar dat is niet realistisch. De prioriteit van deze conversies ligt echter wel hoog, dat zijn namelijk indirecte verdienmodellen van organisaties. Denk daarbij aan offertes aanvragen, ingevulde contactformulieren of geplaatste bestellingen. 2manydots gaat in dit geval toch voor het onderste uit de kan en zet zoveel mogelijk bezoekers aan tot actie op jouw website.

Icon

Google Ads (SEA)

Search Engine Optimization (SEO) wordt vaak in één adem genoemd met Search Engine Advertising (SEA). Waar de eerstgenoemde variant van de twee online marketing campagnes op een organische manier kan, is dit bij SEA niet het geval. Er dient geïnvesteerd te worden in een Google Ads campagne, maar wanneer je dit op de juiste manier benut levert dit veel clicks en conversies voor jouw website op.

Icon

Data-analyses en rapportages

Door de inzet van marketing methodes wil je uiteraard wel resultaat zien. 2manydots geeft de mogelijkheid om alle cijfers van jouw website te observeren. Zo zie je per marketing methode wat wel of juist niet werkt. Hierdoor voorkom je onnodige kosten in de toekomst of kun je juist een marketing methode uitbuiten vanwege de goede resultaten.

"2manydots maakte voor de start een goede analyse. Naarmate het project vorderde bleven zij naar ons luisteren waardoor alles voorspoedig is verlopen."
Photo Ad van de Put

‘Marketing-as-a-Service’ oplossing
voor bedrijven

Voor een vast bedrag per maand jouw eigen marketingteam. Onze resultsmatter®-aanpak is een zogeheten ‘Marketing-as-a-Service’ (MaaS) oplossing. Jullie zetten de lijnen uit en bepalen de budgetten. Wij voeren uit, sturen op resultaat en nemen jullie mee in het complete traject.

Heb je twijfels over je huidige marketingbureau? Dat kan gebeuren. Vraag een gratis second opinion aan bij onze specialisten.

diepgaande kennis

Wat omvat een resultsmatter®-traject

Om een goed beeld te krijgen van wat ons zelf ontwikkelde en bewezen resultsmatter®-traject inhoudt, worden hieronder een aantal stappen uit het traject beschreven.

Zo gaan we je helpen
01 Online marketing strategie advies

In de eerste fase van het resultsmatter® traject ga je in gesprek met de SEO-specialisten en online marketeers van 2manydots. Zij luisteren eerst naar jouw wensen en behoeften op het gebied van online marketing en gaan hier zorgvuldig mee om. Wanneer alles voor onze experts helder voor ogen is, gaan zij over tot advies en bedenken zij een gedegen strategie. In dit advies wordt de online marketing strategie belicht die ervoor moet zorgen dat jouw website online beter vindbaar is.

02 Onderzoeksfase

De onderzoeksfase wordt afgetrapt met een 0-meting. Tijdens deze meting kijken we samen naar waar jouw organisatie staat ten opzichte van de gezette doelstellingen. Ook ontstaat er tijdens deze 0-meting een goed beeld van de aspecten die nog verbeterd kunnen worden. Door de inzet van data-analyses en quick scans heb jij met deze 0-meting helder beeld van waar je nu staat met de website.

03 Technische website optimalisatie

Voor onze experts aan de slag gaan met de content op jouw nieuwe website, dient er een technische website optimalisatie uitgevoerd te worden. Dit klinkt allemaal heel ingewikkeld maar voor onze experts is dit technische seo kinderspel. Wanneer de nieuwe website technische optimaal in elkaar steekt, kan het creëren van de content beginnen.

04 Content creatie en optimalisatie

Tijdens content creatie zie je de optimalisatie van jouw website pas echt met eigen ogen. 2manydots heeft professionele tekstschrijvers en SEO specialisten in dienst die jou gaan helpen bij jouw campagnes. Hierdoor wordt jouw content op een creatieve manier gebracht en komt het ook nog eens hoog in de Google rankings, wat weer meer clicks oplevert.

05 Linkbuilding

Onze SEO specialisten zijn ook gespecialiseerd in linkbuilding. Deze online marketing methode zorgt voor het verkrijgen van links op externe websites die verwijzen naar jouw website. Deze online marketing methode helpt mee aan het behalen van hogere Google rankings waardoor jouw website meer clicks genereert.

06 Conversie optimalisatie

Onze online marketing methodes gaan ervoor zorgen dat er actie ondernomen wordt door de bezoekers van jouw website. Een hoog aantal Bezoekers is leuk maar het gaat uiteindelijk om de cijfers.

07 Online adverteren

Online adverteren is ook een online marketing methode en een garantie voor meer exposure voor jouw website. Hoewel dit niet de manier is om organische zoekresultaten te verbeteren, is dit wel effectief om meer bezoekers te genereren. Adverteren zonder achterliggende gedachte is echter wel zonde van het budget. Daarom geven de experts van 2manydots advies op maat.

08 Datacollectie & tracking

Via onze nieuwste software kan 2manydots nauwkeurig ‘bewegingen’ van een bezoeker op jouw website tracken. Zo weet je exact wat de trekpleisters van jouw website zijn en waar nog winst te behalen is. Deze data verzamelen wij en bundelen we samen tot een overzicht.

09 Rapportages

Het overzicht van de verzamelde data bundelen we tot een rapport. In dit rapport geven wij, met behulp van voorbeelden en cijfers, aan waar de verbeterpunten liggen. Zo kan je met eigen ogen zien waar het binnen jouw organisatie nog aan schort om het tot een succesverhaal te maken.

Voor wie is het geschikt?

Deze aanpak is het meest geschikt voor bedrijven met grote ambities voor online groei, maar met een klein marketing team. Samen werken we proactief aan de duidelijke groeidoelstellingen in maandelijkse sprints.

Wat kost het inschakelen van een bureau?

Onze actieve ondersteuning is een Marketing-as-a-Service abonnement dat je per maand betaalt. Er zijn verschillende traject-opties met een vanaf prijs van € 500 per advies.

Lite Meer inzicht
€ 500,-
/ eenmalig
Binnen 3 weken
Samengevat

Periodiek online strategie advies met online marketingspecialist.

Krijg inzicht in de prestaties van de websites en ontvang concrete verbeterpunten om online nog te beter te scoren.

Op basis van data analyse bekijken we per keer waar de kansen liggen.

Hulp bij focus op online.

Thema’s
 • Vormgeving
 • Website optimalisatie
 • (SEO) Techniek
 • Zoekmachine marketing
 • Conversie optimalisatie
 • Online adverteren
 • Concurrentie analyse
 • Datacollectie & tracking
 • Websitebeveiliging
 • Dataverwerking

Aanbevolen verbeteringen kun je zelf uitvoeren of door 2manydots via een losse offerte.

Basis Meer bezoekers
€ 2.500,-
/ eenmalig
€ 1.000,-
/ per maand
Vanaf 3 maanden
Zoekmachine optimalisatie

In overleg met de opdrachtgever kan er ook gekozen worden voor het enkel redigeren van webteksten.

 • SEO webteksten schrijven 1.000 woorden (1 pagina)
 • Content optimalisatie
Onderzoeksfase
 • Technische SEO onderzoek
 • Website optimalisatie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • 0-meting datacollectie
Website optimalisatie

Op basis van de vooraf opgestelde verbeterpunten gaan we maandelijks aan de slag met jouw website.

 • Technische optimalisatie (2 uur)
Linkbuilding
 • Link analyse
 • Linkbuilding op aanvraag
Conversie optimalisatie

Licentie en configuratie inbegrepen bij pakket

 • CRO pagina experiment via Hotjar (Basic)
Online adverteren
 • Jaarlijks Google Ads advies
Datacollectie & tracking

Iedere maand kijken onze specialisten hoe de meting van jouw data en doelen nog duidelijker kunnen maken in Google Analytics 4 via Google Tag Manager.

 • Datacollectie (1 uur)
 • SERP ranking check

 

Rapportage
 • Real-time Google Data Studio dashboard
 • Maandelijkse videocall met aangewezen marketingteam
Maatwerk

Bovenstaand is slechts een voorbeeld van het basispakket. In overleg met de opdrachtgever wordt het pakket geoptimaliseerd voor het beste resultaat. 

€ 2.500,-
/ eenmalig
€ 2.000,-
/ per maand
Vanaf 3 maanden
Zoekmachine optimalisatie

In overleg met de opdrachtgever kan er ook gekozen worden voor het enkel redigeren van webteksten.

 • SEO webteksten schrijven 2.000 woorden (+/- 2 pagina’s)
 • Content optimalisatie
Onderzoeksfase
 • Technische SEO onderzoek
 • Website optimalisatie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • 0-meting datacollectie
Website optimalisatie

Op basis van de vooraf opgestelde verbeterpunten gaan we maandelijks aan de slag met jouw website.

 • Technische optimalisatie (4 uur)
Linkbuilding
 • Link analyse
 • Linkbuilding (3u & € 150,-)
Conversie optimalisatie

Licentie en configuratie inbegrepen bij pakket

 • CRO pagina experiment via Hotjar (Basic)
Online adverteren
 • Jaarlijks Google Ads advies
Datacollectie & tracking

Iedere maand kijken onze specialisten hoe de meting van jouw data en doelen nog duidelijker kunnen maken in Google Analytics 4 via Google Tag Manager.

 • Datacollectie (2 uur)
 • SERP ranking check
Rapportage
 • Real-time Google Data Studio dashboard
 • Maandelijkse videocall met aangewezen marketingteam
Maatwerk

Bovenstaand is slechts een voorbeeld van het standaardpakket. In overleg met de opdrachtgever wordt het pakket geoptimaliseerd voor het beste resultaat. 

Uitgebreid Meer bezoekers
€ 2.500,-
/ eenmalig
€ 3.250,-
/ per maand
Vanaf 6 maanden
Zoekmachine optimalisatie

In overleg met de opdrachtgever kan er ook gekozen worden voor het enkel redigeren van webteksten.

 • SEO webteksten schrijven 3.000 woorden (+/- 3 pagina’s)
 • Content optimalisatie
Onderzoeksfase
 • Technische SEO onderzoek
 • Website optimalisatie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • 0-meting datacollectie
Website optimalisatie

Op basis van de vooraf opgestelde verbeterpunten gaan we maandelijks aan de slag met jouw website.

 • Technische optimalisatie (4 uur)
Linkbuilding
 • Link analyse
 • Linkbuilding (6u & € 300,-)
Conversie optimalisatie

Licentie en configuratie inbegrepen bij pakket.

 • CRO pagina experiment via Hotjar (Basic)
Online adverteren

Dit pakket is exclusief mediabudget.

 • 6 uur Google Ads beheer
Datacollectie & tracking

Iedere maand kijken onze specialisten hoe de meting van jouw data en doelen nog duidelijker kunnen maken in Google Analytics 4 via Google Tag Manager.

Rapportage
 • Real-time Google Data Studio dashboard
 • Twee wekelijkse videocall met aangewezen marketingteam
Maatwerk

Bovenstaand is slechts een voorbeeld van het uitgebreid pakket. In overleg met de opdrachtgever wordt het pakket geoptimaliseerd voor het beste resultaat. 

Maatwerk

Zit er geen pakket voor je bij? We denken graag met je mee voor een maatwerk optie.

Vervaldatum van je huidig contract bekend en wil je overstappen?

Het kan zijn dat je nog vast zit aan een contract bij je huidige internetbureau. We kijken graag samen met jullie wat er mogelijk is.

* De korting geldt voor de eerste 3 maanden van het traject.

Vanuit Tilburg, voor de rest van Nederland

De thuisbasis van 2manydots is het gezellige Tilburg. Vanuit het zonnige Tilburg bieden wij onze online marketing expertises aan de rest van Nederland. In ons kantoor in Tilburg werkt een team vol ambitie aan jouw online marketing project. Wij zien onze toekomstige samenwerking met vertrouwen tegemoet en wie weet ontmoeten we elkaar ooit in Tilburg. Vanuit Tilburg zijn namelijk al de nodige succesverhalen van de plank gerold.

Onze online marketing specialisten staan voor je klaar

Ga voor een optimale website door middel van de nieuwste online marketing methodes en laat 2manydots jou het werk uit handen nemen. Maak hier kennis met onze SEO-specialisten en online marketeers!

Photo