Website laten maken
Voor maximaal resultaat

WordPress website
laten maken

Ons principe

Plezier als basis
om te groeien

Ook jij kunt een professionele WordPress website laten maken! Zoek je een kwalitatief hoogstaande website die jarenlang meegaat? Wij begrijpen precies wat je nodig hebt. Een website is hét uithangbord van jouw organisatie. Het is meer dan een template op je eigen domeinnaam. Je hoort er als merk hedendaags pas echt bij met een goedlopende, duidelijke website. Het opbouwen van een nieuwe website kan echter schrik inboezemen door de vele onbekende terminologieën en technische aspecten. Wij schrikken niet meer van obstakels en hebben het tot onze specialiteit gemaakt.

WordPress op maat

Wij bouwen naar jouw wens

Elke organisatie is anders en zo ook elke website. Een website kan verschillende doelen hebben en daar moet op maat gemaakt werk voor geleverd worden. 2manydots heeft veel ervaring in verschillende type professionele websites en staan klaar om voor jouw organisatie aan de slag te gaan. Hieronder worden een aantal verschillende type websites belicht waar 2manydots geoptimaliseerde WordPress websites van heeft gemaakt.

WordPress site
Ontworpen en ontwikkeld door professionals

Maatwerk WordPress website

Corporate website

Het meest voorkomende type website is de corporate WordPress website. 2manydots heeft al tal van deze zakelijke maar duidelijke websites ontwikkeld voor grote en kleinere bedrijven. Tijdens het ontwikkelen van een zakelijke website wordt altijd rekening gehouden met de branche waarin de organisatie zich begeeft en wat de doelgroep is. Zo blijft de organisatie en de professionele website dezelfde identiteit houden.

Werken bij website

Wanneer jouw organisatie stappen maakt, is er vaak ruimte en behoefte voor versterking. Duizenden LinkedIn-pagina’s afstruinen voor geschikt talent is daarin een optie. Voor 2manydots is dit enkel geen efficiënte manier en daar hebben wij iets op bedacht. Door een ‘werken bij website’ te laten maken zorgen wij voor een gelikte WordPress website die door ons gebruik van zoekmachine optimalisatie ook nog eens goed vindbaar is. Zo hoef jij niet op zoek naar talent maar presenteert het talent zichzelf.

Webshop

Misschien wel de meest technische en moeilijkste website om te bouwen is de webshop. Ook dit type website kun je door 2manydots laten maken. Door de ontelbare functies die een WordPress webshop met zich meebrengt kan, wanneer je het heft in eigen handen neemt, de moedeloosheid toeslaan. Bij 2manydots kennen we het begrip moedeloosheid niet en wordt er altijd naar een oplossing gezocht en gevonden. Wij hebben al voor verschillende organisaties WordPress websites in de vorm van een webshop aangeleverd en dit kent geen geheimen meer voor onze specialisten.

Grootzakelijk en overheid

Voor 2manydots is the sky the limit. Natuurlijk bieden we maatwerk voor particulieren of kleinere bedrijven, maar wij gaan ook graag de samenwerking aan met grootzakelijke organisaties en overheden voor een WordPress website. Bedrijven als Unicef, Walt Disney en Sony Music gingen je al voor en maken gebruik van een WordPress website. Wij begrijpen wat er nodig is voor een grootzakelijke of overheid website. Zo draaien wij onze hand niet om voor integratie met bedrijfsprocessen, business hosting, meertaligheid of multisite oplossingen.

Uit hartje Tilburg

Professionele WordPress
website laten maken

Met een mooie en functionele website wil jij eruit springen en die ambitie deel jij met 2manydots. Als Tilburgse agency onderscheiden wij ons jaar in jaar uit van de standaard internetbureau’s door maatwerk WordPress websites te maken. Een website is namelijk zoveel meer dan een paar afbeeldingen en een uitnodigende tekst. Belangrijke thema’s als veiligheid, beheer en privacy is misschien niet de eerste thema’s die in je opkomen, maar maken jouw website zo veel professioneler. Daarnaast kunnen wij meer dan 25 programma’s koppelen aan je WordPress.

Professionele website
API koppelingen

Wij integreren al je systemen

Om het medewerkers zo makkelijk mogelijk te houden wordt er steeds meer gewerkt met koppelingen. Al deze verschillende koppelingen kunnen voor organisaties echter onoverzichtelijk worden. 2manydots integreert al deze koppelingen in jouw systeem zodat het werk voor jou en jouw medewerkers overzichtelijk is. Voorbeelden van de WordPress integraties en plug-ins die wij maken zijn Teamwork, Spotler en HROffice.

Ontdek ons werk

Voorbeelden zeggen meer dan duizend woorden. 2manydots kan wel garanderen dat het professionele WordPress websites voor jouw organisatie maakt, maar liever leveren wij bewijs. Bekijk hier de tal van cases van organisaties die wij geholpen en waarvan wij verwachtingen overtroffen hebben met het maken van een professionele website.

Plug-ins
Onze cases

Hier krijgen wij energie van

Frisse Koppen

Hét modellen- castingbureau van Noord-Brabant

Ikbeneenbrabander.nl

Artikelen voor trotse Brabanders

Teleperformance

Ophalen van sollicitanten voor Teleperformance

AMBER Alert Europe

Informatieplatform voor AMBER Alert Europe

Netpresenter

Het platform voor werknemers en crisiscommunicatie

Maatwerk website

Bij een maatwerk WordPress site maken we alles volledig naar jouw wens. Wij beschouwen elke WordPress website als een uniek project. Door te kiezen voor maatwerk, ga je voor een website die niet alleen perfect aansluit bij jouw eisen en wensen, maar ook flexibel meegroeit met jouw bedrijf.

Jouw eigen huisstijl

Het doorvoeren van jouw unieke branding is belangrijk. Omdat je kiest voor een maatwerk WordPress website, kun je elk element van jouw branding integreren, van logo tot kleurenpalet en typografie. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid bij je doelgroep, maar versterkt ook het imago van je bedrijf.

Beveiligde WordPress site

Goede WordPress hosting en beveiliging is belangrijker dan ooit. 2manydots heeft een technische inslag, waardoor we beveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Met een solide updatebeleid, een sterke firewall en meer, bieden we een stevig basis waarop jouw bedrijf veilig kan groeien.

Anouk Projectmanager SEO Edwin Grote baas

WordPress website laten maken door specialisten

2manydots beschikt over experts die knowhow hebben van de nieuwste technieken. Een complexe of toegankelijke website, niets is te groot voor ons. Wij zijn bereid uitdagingen aan te gaan en samen naar de beste oplossing te zoeken. Alleen dan krijg je jouw gewenste maatwerk WordPress website. Inmiddels durven we het met zekerheid te stellen: 2manydots behoort tot de Nederlandse top van WordPress-bureaus.

Waarom kiezen voor WordPress?

Waarom kiezen voor WordPress?

Als organisatie wil jij dat jouw website een representatief visitekaartje is voor de buitenwereld. WordPress biedt hierin de nieuwste tools om jouw website zo divers mogelijk te maken. De nummer 1 website CMS ter wereld wordt gebruikt door verschillende grote instanties en dat is niet voor niks. Daarnaast blijft WordPress zich steeds verder ontwikkelen waardoor jouw website meegroeit naar de top.

Dit maakt ons uniek

Complete transparantie is een van onze kernwaarden. Ons unieke klantportaal biedt jou volledige controle. Het geeft een helder overzicht van alle gewerkte uren, uitgevoerde taken, supporttickets en nog veel meer, allemaal in real-time en op de minuut nauwkeurig. Dit bespaart je waardevolle tijd en energie, die je ongetwijfeld goed kunt gebruiken voor andere zaken.

Onze werkwijze

Bij 2manydots hebben we een vaste en bewezen werkwijze zodat we jouw organisatie zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Zo is een nieuwe WordPress website laten maken een fluitje van een cent! Dat doen we in vijf fases:

Kennismaking
Ontwerp
Ontwikkeling
Oplevering
Doorontwikkelen

Om alles goed in kaart te krijgen organiseren wij een kennismaking met onze experts. Hier kunnen op voorhand onduidelijkheden uit de weg worden geruimd. Wanneer alles voor ons en jou duidelijk is, gaan onze experts over tot een ontwerp en de ontwikkeling van de website. Na verloop van tijd wordt het maatwerk opgeleverd en blijven wij aan jouw zijde voor het onderhouden en optimaliseren van jouw WordPress website.

Hulp en ondersteuning

Overige diensten

We denken dat je al wel een goed beeld hebt gekregen van 2manydots. Om dit nog wat extra kracht bij te zetten stoppen onze diensten niet het maken van een nieuwe website. Om jouw website zo goed mogelijk te optimaliseren verleent 2manydots nog een aantal overige diensten.

Verhuizen van je website

Verhuizen van je website

Een nieuwe WordPress website laten maken is niet nodig als je er al een hebt. Zonder enige voorkennis kan het verhuizen van je website dezelfde stress opleveren als een verhuizing naar een andere stad. 2manydots heeft dit verhuistraject al tal van keren vlekkeloos doorstaan en daar willen we jou ook bij helpen. Door enkel wat gegevens aan ons te verstrekken zorgen wij ervoor dat alle bestanden van jouw huidige website worden overgezet naar jouw ‘nieuwe’ website, uiteraard zonder dat er iets verloren gaat. Wij garanderen jou de minst stressvolle verhuizing ooit. Je krijgt het ook nog eens gratis. Jouw website krijgt de aandacht die het verdient.

Veilige en snelle WordPress hosting

Veilige en snelle WordPress hosting

Als organisatie kun je de hosting van jouw WordPress website in eigen handen nemen, maar dit levert veel onduidelijkheden op. Daarnaast is het lang niet altijd veilig. Bij 2manydots nemen wij de WordPress hosting van jouw website voor onze rekening. Door jouw website onder te brengen bij één ‘gastheer’ voorkomt dit allerlei onnodige lijntjes naar verschillende domeinen. Om onze diensten zo eenvoudig mogelijk te houden biedt 2manydots twee hostingpakketten aan.

Business Hosting is onze uitschieter in snelheid, veiligheid, stabiliteit en schaalbaarheid. Onderwerpen die in de internetwereld dagelijks voorbij komen. Dit is dé perfect hostingoplossing voor een organisatie. Wanneer je kiest voor Lite Hosting is jouw website online en goed bereikbaar, maar kent het verder geen extra’s die Business Hosting wel kent.

Privacy en beveiliging

Privacy en beveiliging

WordPress is veruit het meest gebruikte content management systeem, met meer dan 40% van het internet dat er gebruik van maakt. Het is om die reden vaak het doelwit voor cyberaanvallen. Ons beveiligingsprotocol bevat onder andere het regelmatig updaten van plug-ins, zorgen voor goede WordPress hosting en het continu maken van back-ups.

Een maatwerk WordPress website laten maken is een slimme keuze voor wie zijn beveiliging serieus neemt. Dit komt doordat we al meer dan 250+ websites online houden, allemaal gebouwd op een solide en betrouwbaar fundament. Dit fundament wordt continu verbeterd met beveiligingsupdates, waardoor jouw website altijd beschermd is tegen de nieuwste bedreigingen.

Wij geloven dat kennisdeling belangrijk is. Voor onze klanten, maar ook voor mensen die een nieuwe WordPress website laten maken. Ons kenniscentrum staat bomvol met interessante artikelen die je kunnen bij het beveiligen van jouw website.

Online marketing

Online marketing

Jouw nieuwe website ziet er beeldig uit en staat als een huis, maar de bezoekersaantallen blijven laag. Naast wat lokale vindbaarheid wil het nog niet echt vlotten. Dit is ontzettend zonde van alle tijd en moeite die jij in dit project hebt gestoken. Jouw website mag namelijk gezien worden. Door de grote concurrentie op het wereldwijde web kan het erg lastig zijn om de bezoekers toch naar jouw geoptimaliseerde WordPress website te krijgen. Dan is daar een organische methode waar 2manydots toevalligerwijs zijn specialiteit van heeft gemaakt, namelijk Search Engine Optimization (SEO).

Onze experts schrijven goedlopende, creatieve teksten die zo in elkaar zijn gestoken dat het SEO-vriendelijk is. En met onze technische SEO optimalisaties halen we alle belemmeringen voor zoekmachines weg. Door deze online marketing methode stijgt jouw WordPress website, via een organische manier, op de Google rankings. En als je bedenkt dat 30% van alle clicks op Google naar de eerst gegeven optie gaan, zijn die Google rankings toch wel essentieel.

Wat zijn de kosten?

Een hele belangrijke vraag is “Wat kost een nieuwe WordPress website laten bouwen”. Je wil namelijk wel dat jouw investering goed besteed wordt. Omdat elke opdrachtgever andere wensen heeft, kunnen wij geen standaard kosten per website in kaart brengen. Daarom kun je via de website van 2manydots een offerte of vrijblijvend gesprek aanvragen naar jouw wensen en behoeften.

Wil jij ook een professionele website?

Een professionele website laten maken is ontzettend belangrijk voor de uitstraling van jouw organisatie. Ben je op zoek naar een prettige samenwerking met korte lijnen en veel technische kennis? Ga dan de samenwerking aan met 2manydots en kies voor de garantie van een goede WordPress website. Onze experts nemen jouw organisatie bij de hand en ontlasten jou van alle obstakels die een website met zich meebrengt. Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op of start hieronder een gesprek! Laat jouw succesverhaal vandaag nog van start gaan.

Vanaf het prille begin
Edwin