Wil ook jij een professionele WordPress website laten maken? Dat snappen wij! Een website is hét uithangbord van jouw organisatie. Je hoort er als merk hedendaags pas echt bij met een goedlopende, duidelijke website. Het opbouwen van een professionele WordPress website kan echter schrik inboezemen door de vele onbekende terminologieën en technische aspecten. 2manydots schrikt niet meer van deze obstakels en heeft het juist de specialiteit van het huis gemaakt door de jarenlange ervaring.

Image

Wij bouwen naar jouw wens

Elke organisatie is anders en zo ook elke website. Een website kan verschillende doelen hebben en daar moet op maat gemaakt werk voor geleverd worden. 2manydots heeft veel ervaring in verschillende type websites en staan klaar om voor jouw organisatie aan de slag te gaan. Hieronder worden een aantal verschillende type websites belicht waar 2manydots geoptimaliseerde WordPress websites van heeft gemaakt.

werken-bij-website-icon

Werken bij website

Wanneer jouw organisatie stappen maakt, is er vaak ruimte en behoefte voor versterking. Duizenden LinkedIn-pagina’s afstruinen voor geschikt talent is daarin een optie. Voor 2manydots is dit enkel geen efficiënte manier en daar hebben wij iets op bedacht. Door een ‘werken bij website’ te laten maken zorgen wij voor een gelikte WordPress website die door ons gebruik van zoekmachine optimalisatie ook nog eens goed vindbaar is. Zo hoef jij niet op zoek naar talent maar presenteert het talent zichzelf.

corporate-icon

Corporate

Het meest voorkomende type website is de corporate WordPress website. 2manydots heeft al tal van deze zakelijke maar duidelijke websites ontwikkeld voor grote en kleinere bedrijven. Tijdens het ontwikkelen van een zakelijke website wordt altijd rekening gehouden met de branche waarin de organisatie zich begeeft en wat de doelgroep is. Zo blijft de organisatie en de website dezelfde identiteit houden.

grootzakelijk-en-overheid-icon

Grootzakelijk en overheid

Voor 2manydots is the sky the limit. Natuurlijk bieden we maatwerk voor particulieren of kleinere bedrijven, maar wij gaan ook graag de samenwerking aan met grootzakelijke organisaties en overheden voor een WordPress website. Bedrijven als Unicef, Walt Disney en Sony Music gingen je al voor en maken gebruik van een WordPress website. Wij begrijpen wat er nodig is voor een grootzakelijke of overheid website. Zo draaien wij onze hand niet om voor integratie met bedrijfsprocessen, business hosting, meertaligheid of multisite oplossingen.

webshop-icon

Webshop

Misschien wel de meest technische en moeilijkste website om te bouwen is de webshop. Ook dit type website kun je door 2manydots laten maken. Door de ontelbare functies die een WordPress webshop met zich meebrengt kan, wanneer je het heft in eigen handen neemt, de moedeloosheid toeslaan. Bij 2manydots kennen we het begrip moedeloosheid niet en wordt er altijd naar een oplossing gezocht en gevonden. Wij hebben al voor verschillende organisaties WordPress websites in de vorm van een webshop aangeleverd en dit kent geen geheimen meer voor onze specialisten.

Maatwerk WordPress website laten maken

Met een mooie en functionele website wil jij eruit springen en die ambitie deel jij met 2manydots. Ook wij onderscheiden ons jaar in jaar uit van de standaard internetbureau’s door maatwerk WordPress websites te maken. Een website is namelijk zoveel meer dan een paar afbeeldingen en een uitnodigende tekst. Belangrijke thema’s als veiligheid, beheer en privacy is misschien niet de eerste thema’s die in je opkomen, maar maken jouw website zo veel professioneler. Daarnaast kunnen wij meer dan 25 programma’s koppelen aan je WordPress.

Meer informatie

professionele-site

WordPress website laten maken door specialisten

2manydots beschikt over experts die knowhow hebben van de nieuwste technieken. Zo ontfermen wij ons over de obstakels en laten deze glansrijk achter ons. Alleen dan beschikt jouw organisatie over die gedroomde professionele WordPress website. Inmiddels durven we het met zekerheid te stellen: 2manydots behoort tot de Nederlandse top van WordPress-bureaus.

Ontdek ons werk

Voorbeelden zeggen meer dan duizend woorden. 2manydots kan wel garanderen dat het professionele WordPress websites voor jouw organisatie maakt, maar liever leveren wij bewijs. Bekijk hier de tal van cases van organisaties die wij geholpen hebben met professionele WordPress websites.

Waar wij trots op zijn
Image
Waarom kiezen voor Wordpress

Waarom kiezen voor WordPress?

Als organisatie wil jij dat jouw website een representatief visitekaartje is voor de buitenwereld. WordPress biedt hierin de nieuwste tools om jouw website zo divers mogelijk te maken. De nummer 1 website ontwikkelaar ter wereld wordt gebruikt door verschillende grote instanties en dat is niet voor niks. Daarnaast blijft WordPress zich steeds verder ontwikkelen waardoor jouw website meegroeit naar de top.

Image

Wij integreren al je systemen

Om het medewerkers zo makkelijk mogelijk te houden wordt er steeds meer gewerkt met koppelingen. Al deze verschillende koppelingen kunnen voor organisaties echter onoverzichtelijk worden. 2manydots integreert al deze koppelingen in jouw systeem zodat het werk voor jou en jouw medewerkers overzichtelijk is. Voorbeelden van de WordPress integraties die wij maken zijn Teamwork, Spotler en HROffice.

Onze werkwijze

Bij 2manydots hebben we een vaste en bewezen werkwijze zodat we jouw organisatie zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Dat doen we in vijf fases: Kennismaking en briefing, Ontwerp, Ontwikkeling, Oplevering, Onderhoud en optimalisatie.

 

Om alles goed in kaart te krijgen organiseren wij een kennismaking met onze experts. Hier kunnen op voorhand onduidelijkheden uit de weg worden geruimd. Wanneer alles voor ons en jou duidelijk is, gaan onze experts over tot een ontwerp en de ontwikkeling van de website. Naar verloop van tijd wordt het maatwerk opgeleverd en blijven wij aan jouw zijde voor het onderhouden en optimaliseren van jouw WordPress website.

Overige diensten

Wij hopen dat je al een goed beeld hebt gekregen van de mogelijkheden van een samenwerking met 2manydots. Om dit nog wat extra kracht bij te zetten stoppen onze diensten niet het maken van een nieuwe website. Om jouw website zo goed mogelijk te optimaliseren verleent 2manydots nog een aantal overige diensten.

Verhuizen van je website

Zonder enige voorkennis kan het verhuizen van je website dezelfde stress opleveren als een verhuizing naar een andere stad. 2manydots heeft dit verhuistraject al tal van keren vlekkeloos doorstaan en daar willen we jou ook bij helpen. Door enkel wat gegevens aan ons te verstrekken zorgen wij ervoor dat alle bestanden van jouw huidige website worden overgezet naar jouw ‘nieuwe’ website, uiteraard zonder dat er iets verloren gaat. Wij garanderen jou de minst stressvolle verhuizing ooit.

Veilige en snelle hosting

Als organisatie kun je de hosting van jouw WordPress website in eigen handen nemen, maar dit levert veel onduidelijkheden op. Daarnaast is het lang niet altijd veilig. Bij 2manydots nemen wij de hosting van jouw website voor onze rekening. Door jouw website onder te brengen bij één ‘gastheer’ voorkomt dit allerlei onnodige lijntjes naar verschillende domeinen. Om onze diensten zo eenvoudig mogelijk te houden biedt 2manydots twee hostingpakketten aan.

Business Hosting is onze uitschieter in snelheid, veiligheid, stabiliteit en schaalbaarheid. Onderwerpen die in de internetwereld dagelijks voorbij komen. Dit is dé perfect hostingoplossing voor een organisatie. Wanneer je kiest voor Lite Hosting is jouw website online en goed bereikbaar, maar kent het verder geen extra’s die Business Hosting wel kent.

Online marketing

Jouw website ziet er beeldig uit en staat als een huis, maar de bezoekersaantallen blijven laag. Naast wat lokale vindbaarheid wil het nog niet echt vlotten. Dit is ontzettend zonde van alle tijd en moeite die jij in dit project hebt gestoken. Jouw website mag namelijk gezien worden. Door de grote concurrentie op het wereldwijde web kan het erg lastig zijn om de bezoekers toch naar jouw geoptimaliseerde WordPress website te krijgen. Dan is daar een organische methode waar 2manydots toevalligerwijs zijn specialiteit van heeft gemaakt, namelijk Search Engine Optimization (SEO).

Onze experts schrijven goedlopende, creatieve teksten die zo in elkaar zijn gestoken dat het SEO-vriendelijk is. En met onze technische SEO optimalisaties halen we alle belemmeringen voor zoekmachines weg. Door deze online marketing methode stijgt jouw WordPress website, via een organische manier, op de Google rankings. En als je bedenkt dat 30% van alle clicks op Google naar de eerst gegeven optie gaan, zijn die Google rankings toch wel essentieel.

Wat zijn de kosten?

Een hele belangrijke vraag is “Wat kost een nieuwe WordPress website laten bouwen”. Je wil namelijk wel dat jouw investering goed besteed wordt. Omdat elke opdrachtgever andere wensen heeft, kunnen wij geen standaard kosten per website in kaart brengen. Daarom kun je via de website van 2manydots een offerte aanvragen naar jouw wensen en behoeften.

Auteur - Kylie Lelieveld

Wil jij ook een professionele site?

Een professionele website laten maken is ontzettend belangrijk voor de uitstraling van jouw organisatie. Ga de samenwerking aan met 2manydots en kies voor de garantie van een goede WordPress website. Onze experts nemen jouw organisatie bij de hand en ontlasten jou van alle obstakels die een website met zich meebrengt.
Laat jouw succesverhaal vandaag nog van start gaan.