Image

Waarom 2manydots?

Wij geloven dat we, in een continu proces van meten en verbeteren, de beste kans hebben op online succes. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat. Samen slimme dingen doen noemen we dat!

Samen

Online succes vraagt om teamwork. Daarom bouwen wij op jullie ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat.

Slim

We luisteren aandachtig en praten in begrijpelijke taal. We hebben een pragmatische aanpak en leggen elke stap duidelijk uit. Tegelijkertijd dompelen we ons onder in jouw organisatie en markt, zodat we weten wat er speelt.

Continu

Meten is weten. In een continu proces van bouwen, meten en verbeteren hebben we de beste kans op online succes. Hiervoor staan de nieuwste tools tot onze beschikking.

Online

De kracht van online is niet te ontkennen. Dankzij onze focus op meetbaar resultaat halen jullie het meeste uit jullie marketingbudget.

Succes

Bij onze resultsmatter®-aanpak hoort een duidelijk plan dat jullie investering goed te verantwoorden maakt. Het doel? Online succes behalen op dat een langdurige samenwerking een no-brainer wordt.

2manydots heeft een team van specialisten

Full-service internetbureau

Voor middelgrote tot grote bedrijven zijn wij de full-service partner op het gebied van online marketing. 2manydots ontwerpt websites, ontwikkelt maatwerkoplossingen, stippelt je online strategie uit en zorgt ervoor dat jouw doelgroep jou feilloos vindt.

Top WordPress Bureau van Nederland

Top #3 WordPress-bureau van Nederland

Een markt die constant in beweging is, vraagt om websites die flexibel zijn. Daarom zijn we ons in WordPress gaan specialiseren. Niet voor niets is WordPress het populairste website-platform ter wereld. Inmiddels durven we het met zekerheid te stellen: 2manydots behoort als full-service internetbureau tot de Nederlandse top van WordPress-bureaus.

online marketing bureau

Landelijk actief met concurrerende tarieven

Wij van 2manydots combineren Tilburgse gezelligheid met een landelijke focus. Wij zijn dé online partner voor ambitieuze organisaties in Nederland. Van Amsterdam tot Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Venlo, Maastricht en meer…

Image

Meer dan 15 jaar ervaring

2manydots bouwt websites voor opdrachtgevers die variëren van grote MKB’ers tot lokale en landelijke (overheids)instellingen. Wij doen dat al sinds 2006 en dat maakt ons, in de wereld van online marketing, een veteranenclub. Een groep digitale huurlingen die doorgaan waar anderen door de mand vallen.

Team

 

Passkeys: de oplossing tegen hackers en gedoe met wachtwoorden

Passkeys: de oplossing tegen hackers en gedoe met wachtwoorden

22 augustus 2023
Image
Gijs de Rooij
Copywriter
Hét moment om jouw (bedrijfs)naam te claimen: Threads

Hét moment om jouw (bedrijfs)naam te claimen: Threads

10 juli 2023
Image
Gijs de Rooij
Copywriter

Onze opdrachtgevers

2manydots is een full-service internetbureau in Tilburg en partner voor bedrijven en overheid die geloven in online. Samen werken we in een duurzame relatie aan online resultaat!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
logo Univers
Logo
Logo

Onze diensten

Icon

Marketingstrategie en advies

Aan de basis van online succes staat een doordachte strategie en goed advies. Samen ontdekken we wat jullie doelgroep triggert en waar we deze het beste kunnen bereiken. We bekijken de klantreis en stemmen daar de beste online strategie op af. Ook spelen we in op trends in de online wereld.

Icon

WordPress webdesign en development

Leadgenererende of corporate websites, online campagnes, platformen of portals: geen uitdaging is ons te gek. We gaan samen aan de slag, op zoek naar de beste WordPress-oplossing voor jullie organisatie. Als WordPress specialist bouwen wij een website op basis van jullie eisen en wensen. Dit mogen complexe ideeën zijn, maar dat hóeft natuurlijk niet. We helpen je met het maken van de juiste keuzes.

Icon

Analyse en conversie optimalisatie (CRO)

Conversies zijn belangrijk. Met oog voor jullie doelstellingen en de voorkeuren van jullie doelgroep werken we stap voor stap naar de perfecte website toe. Sturen op cijfers is daarbij de oplossing. Zo kunnen we jouw website verbeteren door, onder andere, A/B-testen. We zorgen voor een sluitend geheel, zodat er een compleet beeld ontstaat waar je op kunt vertrouwen. Hiermee optimaliseren we niet alleen de conversie ratio, maar ook de gebruikerservaring.

 

Icon

Promotie en advertenties (SEA)

Pakkende content. Effectieve funnels. Succesvolle Google Ads-advertenties en campagnes op social media. Wij creëren de mix die voor een constante stroom bezoekers zorgt. Wij ontzorgen jullie compleet van A tot Z met het inrichten en beheren van de online campagnes. Grote campagnes, of campagnes waarbij meerdere kanalen tegelijk worden ingezet, pakken wij op in samenwerking met onze partners, of ons dochterbedrijf Yellowhawk.

Icon

Contentcreatie en zoekmachine optimalisatie (SEO)

Onze specialisten zijn er voor jullie om de online vindbaarheid te verbeteren in Google. Het doel: meer kwalitatief, organisch verkeer naar de website trekken. Daarbij denken we mee over jullie online doelen. Met verkregen data uit analyses zoeken we naar de beste manier om te scoren op relevante zoekwoorden. Zo halen we op de lange termijn het meeste uit jullie website.

Icon

E-mailmarketing

Het versturen van nieuwsbrieven naar (potentiële) klanten is voor veel bedrijven een essentieel onderdeel van de marketingstrategie. We werken met één van de grootste e-mailmarketing bedrijven samen, om een betrouwbare oplossing te kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Het gebruik van e-mail is doelgericht en kostenefficiënt.

Teamoverleg 2manydots
a 2MDi Group company

Strategen, designers, developers en marketeers

Onze aanpak werkt! Gespecialiseerde partners waarmee het prettig samenwerken is, hebben zich bij ons netwerk verenigd. Met verschillende strategen, designers, developers en marketeers houden wij ons gehele dienstenaanbod in-house. Dat verbetert de communicatie en verkort de deadlines.

Samen sterker

2manydots is partner van toonaangevende bedrijven en organisaties uit de industrie.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Toe aan een nieuwe website?

Wij weten als geen ander dat een complete briefing essentieel is voor een nieuwe, geoptimaliseerde website. Met onze gratis website briefing checklist weet je precies welke onderdelen in zo’n briefing horen.

Photo