Website laten maken
Werken bij 2manydots

Samen werken aan het
succes van onze opdrachtgevers

Gemotiveerde mensen op de juiste plek: dat is het geheim van ons succes. En omdat deze aanpak zo goed werkt, blijven we maar groeien. Als bedrijf, maar ook als individuen. Daarom versterken we ons team graag met creatieve en ondernemende collega’s. Together towards growth!

Proost van jouw toekomstige team!
Vanuit hartje Tilburg

Plezier in wat we doen

2manydots is een internetmarketingbureau in Tilburg met grote opdrachtgevers. Wij behoren tot de top van gespecialiseerde WordPress-bureaus in Nederland. Onze bewezen aanpak creëert online succes.

We zoeken opdrachtgevers met een langetermijnvisie; die begrijpen dat een nieuwe website nog maar het begin is. We gaan er als bureau voor om het onderste uit de kan te halen. Dat zoeken we ook in onze medewerkers! Sluit jij je bij ons team aan?

Leuke collega’s

Zonder twijfel het belangrijkste van je nieuwe baan. Je wordt omringd door getalenteerde en ervaren collega’s. Samen halen we het beste in elkaar naar boven en vinden we creatieve oplossingen voor interessante uitdagingen.

Hoog werkcomfort

Je krijgt een ergonomische werkplek die baadt in het daglicht. We werken in een duurzaam, goed geventileerd gebouw met vele flex- en vergaderruimten. Daarnaast zitten we ook midden in het centrum, waardoor we op vrijdagmiddag gezellig iets kunnen gaan drinken.

 

 

Je eigen MacBook

Je krijgt van ons een complete Apple starter kit waaronder een MacBook Pro en AirPods. Daarmee werk je snel en comfortabel. Extra software nodig? Alles is bespreekbaar.

Altijd blijven leren

2manydots gelooft in een leven lang leren. We moedigen je aan om je kennis bij te spijkeren en nieuwe skills op te doen middels cursussen en workshops.

Jaarlijkse incentive-reis

Het gaat goed met 2manydots en deze successen vieren we met onze medewerkers. Behalen we onze doelstellingen, dan nemen we je mee op incentive-reis.

Hybride werken

Als collega’s genieten we ervan om op kantoor samen te werken, maar we bieden ook de flexibiliteit om tot wel 10 weken per jaar op afstand te werken. Op deze manier kun je alsnog die geweldige vakantie waar je van droomt waarmaken!

Beschikbare posities

Bij 2manydots geloven we in de kracht van het plaatsen van gemotiveerde mensen op de juiste plek. Dat is ons geheim achter succes. En het mooie is: dit werkt zó goed dat we blijven groeien. Dit betekent niet alleen groei voor ons bedrijf, maar ook voor elk individu binnen ons team. Ben je nieuwsgierig naar onze openstaande functies en hoe jij kunt bijdragen aan onze missie om dé #1 WordPress partner van Nederland te worden? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Bekijk alle vacatures

Door ons gemaakt

En daar zijn we trots op

Frisse Koppen

Hét modellen- castingbureau van Noord-Brabant

Ikbeneenbrabander.nl

Artikelen voor trotse Brabanders

Netpresenter

Het platform voor werknemers en crisiscommunicatie

AMBER Alert Europe

Informatieplatform voor AMBER Alert Europe

Alcoholvrij bierhuis

Meer online verkopen voor Alcoholvrij Bierhuis

Teleperformance

Ophalen van sollicitanten voor Teleperformance

Overtuigd?

Maak kennis met onze vriendengroep

We zijn meer dan alleen collega’s; we zijn een team dat samenwerkt, leert en lacht. Met meer dan 17 jaar ervaring en een plek in de top 3 van WordPress-bureaus in Nederland willen we die nummer #1 positie veroveren.