Website laten maken
Frisse Koppen

Hét modellen- castingbureau
van Noord-Brabant

Hét modellen- castingbureau van Noord-Brabant

Platform voor het
boeken van modellen

Project Corporate website
Opdrachtgever Frisse Koppen
Sector Modellen en casting

Frisse Koppen is een modellenbureau en castingbureau dat modellen, acteurs en actrices boekt voor video- en fotoshoots met een commercieel doel. Alle modellen in het portfolio van Frisse Koppen zijn uniek en divers. Wat de modellen van Frisse Koppen écht onderscheidt? Ze brengen altijd het menselijke aspect dat hen elk op een eigen manier mooi maakt naar voren. Ze kijken niet naar maten of leeftijden, ze zien in een goede campagne mensen die één van ons alle zijn.

#1 posities in Google 65+

Vraag

Een modellenbureau draait om de mensen die ze vertegenwoordigen, en daarom moest Frisse Koppen een website hebben die fungeert als een digitaal portfolio dat de verscheidenheid en kwaliteit van hun modellen weerspiegelt. Elk model heeft zijn of haar eigen unieke uitstraling, stijl en vaardigheden, en een goed ontworpen website is de ideale manier om deze aspecten in de schijnwerpers te zetten.

Uitdaging

Met meer dan duizenden modellen in het portfolio van Frisse Koppen was een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website een must. Het hoofddoel van de nieuwe website van Frisse Koppen was het binnenhalen van nieuwe jobs & castings voor hun modellen. De kansen van de website werden niet volledig benut en daar moest verandering in komen. Samen met ons team van developers en designers gingen we de uitdaging aan om een mooie website neer te zetten voor het modellen- en castingbureau.

Naast dat de website gebruiksvriendelijk moest zijn in de front-end voor gebruikers, zou de website ook moeten fungeren als een intern boekingssysteem. Gebruiksvriendelijkheid was daarom net zo belangrijk in de back-end. Het eenvoudig selecteren van modellen én setcards creëren was een van de vereisten.

Oplossing

Frisse koppen streefde naar een website dat hun modellen en acteurs op de best mogelijke manier zou presenteren aan potentiële opdrachtgevers. Ze wisten dat de sleutel tot succes lag in een aantrekkelijke, intuïtieve website die de diversiteit van hun talenten tot uiting zou brengen. Ons team van creatieve webontwikkelaars en ontwerpers ging aan de slag om een website te creëren die zowel functioneel als esthetisch was.

Aanpak

De website moest niet alleen de portfolio’s van de modellen en acteurs presenteren, maar ook hun persoonlijkheden en veelzijdigheid laten zien. Met een goed doordacht ontwerp worden de modellen en acteurs in de schijnwerpers gezet. Door het toevoegen van een uitgebreid filter systeem en de functionaliteit om favorieten modellen op te slaan wordt de website nóg gebruiksvriendelijker.

Setcard functionaliteit

Om de gebruiksvriendelijkheid van de website nog verder te verbeteren, hebben we de ‘setcard’ ontwikkeld. Met deze functie biedt Frisse Koppen de bezoekers een nog beter overzicht van hun modellen. Op de setcard vind je aanvullende informatie en foto’s van verschillende fotoshoots van het geselecteerde model. Door het handmatig verwijderen van verschillende foto’s, kun je gericht zoeken naar het ideale gezicht voor jouw product of dienst.

Indeling van de webstie

Het menu van de nieuwe Frisse Koppen website is zo ingedeeld dat je in een handomdraai de best geschikte modellen of acteurs kan vinden. Met veel gespecificeerde filteropties sta je zo in contact met de nieuwe ster van jouw campagne. Maar ook kun je gemakkelijk de eerdere campagnes bekijken waar Frisse Koppen in schitterde.

"2manydots heeft ons geholpen met het verwezenlijken van onze ideeën en het optimaliseren van onze website. Samen hebben we hun kennis en onze ervaring gecombineerd en dit heeft tot op heden zeer goed uitgepakt!"
Marloes Verhoef
Frisse Koppen