Website laten maken
Omroep Brabant

Hogere positie op
de Google ranglijsten

Hogere positie op de Google ranglijsten

De specialist op het gebied van online, radio- en tv-reclame

Project Resultsmatter®
Opdrachtgever Omroep Brabant
Sector Radio en televisie

Omroep Brabant Reclame is de commerciële afdeling van dé regionale omroep van Noord-Brabant. Omroep Brabant heeft verschillende media zoals televisie, radio en online waar adverteren mogelijk is. Omroep Brabant Reclame was op zoek naar een partner om nieuwe adverteerders te werven. Zodoende kwamen zij bij 2manydots uit.

Organische groei 7900%

Uitdaging

Omroep Brabant Reclame is al jaren een opdrachtgever van 2manydots. In juni 2021 besloten zij om nét dat stapje extra te zetten door zich aan te sluiten bij het Resultsmatter®-traject. De uitdaging die Omroep Brabant Reclame stelde was helder; een hogere positie op de Google ranglijsten verkrijgen.

Vraag

De strijd om adverteerders in medialandschap is hevig, zo ook bij Omroep Brabant. Dat Omroep Brabant een grote naam heeft, wil niet zeggen dat zij online goed gevonden worden. Door het Resultsmatter®-traject heeft Omroep Brabant Reclame een slag gemaakt op de Google ranglijsten. De verbluffende resultaten worden verder in deze case uitgelicht.

Oplossing

Om een hogere positie op de Google ranglijsten te realiseren voor Omroep Brabant Reclame is Search Engine Optimization (SEO) ingezet. Er zijn landingspagina’s gemaakt voor zoekwoorden waarop Omroep Brabant Reclame gevonden wil worden. Daarnaast wordt elke maand een blog geschreven. Deze organische manier van ranken zorgde al snel voor de gewenste resultaten. Omroep Brabant Reclame steeg aanzienlijk op de ranglijsten van Google.

Resultsmatter®

Met onze bewezen Resultsmatter®-aanpak haal je jouw ideale online marketing collega aan boord. Samen werken we aan de online marketing strategie en ontzorgen wij jullie operationeel waar nodig. Met een team van specialisten op gewenste disciplines zijn wij het ideale verlengstuk.

7.900 %
Organische groei
2 #
Focus keyword 'kosten tv-reclame'
3 #
Focus keyword 'tv-reclame'
54 +
Keywords in top #3

Resultaten

De resultaten van het Resultsmatter®-traject spreken voor zich. Binnen een jaar steeg het aantal organische bezoekers met 7.900%. Daarnaast wordt de pagina over ‘TV reclame’ op 66 zoektermen vertoond, waarvan maar liefst 25 op de eerste pagina van Google. Op alle landingspagina’s is groei te zien, maar 17 webpagina’s van Omroep Brabant Reclame worden dankzij het Resultsmatter®-traject gerankt bij de eerste vijf resultaten van Google. Een gigantisch resultaat.

"Het Resultsmatter®-traject helpt ons enorm. Met de online kennis van 2manydots en de strategische kennis van ons zijn de resultaten skyhigh"
Jeremy Kesseler
Senior Marketeer,Omroep Brabant