Website laten maken
Route en parkeren

Plan je bezoek

Kom je met de auto, trein of fiets naar ons kantoor? Hier lees je simpele routebeschrijvingen voor een relaxte reis naar ons toe. De koffie staat voor je klaar!

Met de auto

Als je met de auto komt, goed nieuws: we hebben een aantal bezoekersparkeerplekken beschikbaar voor, je raadt het al, bezoekers. We laten het je altijd weten als we een plekje voor je hebben gereserveerd.

Mocht het vol zijn, geen zorgen! Er zijn 3 parkeergarages vlakbij ons pand. Meer info vind je hieronder.

Parkeerterrein Faxx

Parkeerterrein Faxx bevindt zich op zo’n 50 meter naast ons kantoor. De parkeerplaats is goed bereikbaar vanuit de richting Breda, Den Bosch en Eindhoven. Klik op de link hieronder of typ het volgende adres in jouw navigatiesysteem:

Dunantstraat 32, 5017 KD Tilburg.

Start navigatie-app

Parkeergarage Tivoli/013

Parkeergarage Tivoli bevindt zich zo’n 100 meter van ons kantoor. De parkeergarage is goed bereikbaar vanuit de richting Breda, Den Bosch en Eindhoven. Klik op de link hieronder of typ het volgende adres in jouw navigatiesysteem:

Achter de Heuvel 3, 5038 CW Tilburg.

Start navigatie-app

Parkeergarage Heuvelpoort

Parkeergarage Heuvelpoort ligt op 400 meter van ons kantoor. Dit is een prima alternatief als je moet uitwijken naar een andere parkeergarage of als je per ongeluk de Heuvelring (eenrichtingsverkeer) bent ingereden. Klik op de link hieronder of typ het volgende adres in jouw navigatiesysteem:

Heuvelpoort 354, 5038 DW Tilburg.

Start navigatie-app

Met het openbaar vervoer

Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushalte Spoorlaan Oost bevindt zich op 300 meter loopafstand. Tilburg Centraal Station ligt op 1,2 kilometer van ons pand. Vanaf Tilburg CS kun je gemakkelijk lopen (15 minuten) of één van de vele bussen nemen.

Op de fiets

Bij ons kantoor bevindt zich een gratis, overdekte fietsenstalling.

Koffie, cappucino of liever thee?

Het is niet alleen prettig werken, maar ook plezierig ontmoeten en vergaderen in ons gebouw. Met meerdere comfortabele en goed geventileerde ruimtes in het pand, kiezen we samen de beste uit voor ons overleg. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen. En uiteraard staat koffie en thee voor je klaar!

Vanaf het prille begin
Oprichter 2md 2006
Edwin