Route & Parkeren

Ons kantoorpand ligt midden in het centrum van Tilburg aan de Heuvelring 49. Bezoek je ons kantoor dan adviseren wij de onderstaande route te nemen en te parkeren in één van de volgende parkeergarages.

100m van P1 - Tivoli/013 150m van P2 - Pieter Vreedeplein 800m van Centraal Station

Met de auto

Wij zijn vanuit alle invalswegen goed bereikbaar. Doorgaans is het niet langer dan vijf minuten rijden vanaf de ringbaan. Je kunt ons kantoor het beste benaderen via de Spoorlaan om vervolgens te parkeren bij parkeergarage Tivoli of het Pieter Vreedeplein.

Parkeren

Parkeergarage Tivoli/013
Start navigatie-app

Parkeergarage Tivoli bevindt zich zo’n 100 meter van ons kantoor. De parkeergarage is goed bereikbaar vanuit de richting Den Bosch en Eindhoven. Stel het navigatiesysteem in op het adres: Achter de Heuvel 3, 5038 CW Tilburg.

 

Parkeergarage Pieter Vreedeplein
Start navigatie-app

Parkeergarage Pieter Vreedeplein bevindt zich op 150 meter afstand van ons kantoor. De parkeergarage is goed bereikbaar vanuit de richting Breda en Kaatsheuvel. Stel het navigatiesysteem in op het adres: Telegraafstraat 20, 5038 BP Tilburg.

 

Parkeergarage Heuvelpoort
Start navigatie-app

Parkeergarage Heuvelpoort ligt op 400 meter afstand van ons kantoor. De parkeergarage is een goed alternatief als je moet uitwijken naar een andere parkeergarage, bijvoorbeeld wanneer je per ongeluk de Heuvelring bent ingereden (de cityring in Tilburg is eenrichtingsverkeer). Stel het navigatiesysteem in op het adres: Heuvelpoort 354, 5038 DW Tilburg.

Met het openbaar vervoer

Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er staat een bushalte voor de deur (halte: Heuvelring). Daarnaast ligt Tilburg Centraal Station op slechts 800 meter afstand van ons pand. Vanaf Tilburg Centraal kun je gemakkelijk lopen of een van de vele bussen nemen.

Op de fiets

Op de Heuvel, zo’n 100 meter vanaf ons kantoor bevindt zich een gratis en bewaakte fietsenstalling.