Met de auto

Wij zijn vanuit alle invalswegen goed bereikbaar. Doorgaans is het niet langer dan vijf minuten rijden vanaf de Ringbaan. Je kunt ons kantoor het beste benaderen via de Spoorlaan, waarna je de keuze uit meerdere parkeerterreinen en -garages hebt.

Parkeerterrein Faxx

 

Parkeerterrein Faxx bevindt zich op zo’n 50 meter naast ons kantoor. De parkeerplaats is goed bereikbaar vanuit de richting Breda, Den Bosch en Eindhoven. Klik op de link hieronder of typ het volgende adres in jouw navigatiesysteem:

Dunantstraat 32, 5017 KD Tilburg.

Parkeergarage Tivoli/013

Parkeergarage Tivoli bevindt zich zo’n 100 meter van ons kantoor. De parkeergarage is goed bereikbaar vanuit de richting Breda, Den Bosch en Eindhoven. Navigeer hier feilloos heen met de bovenstaande link of vul dit adres in jouw navigatiesysteem in:

Achter de Heuvel 3, 5038 CW Tilburg.

Parkeergarage Heuvelpoort

Parkeergarage Heuvelpoort ligt op 400 meter afstand van ons kantoor. De parkeergarage is een goed alternatief als je moet uitwijken naar een andere parkeergarage, bijvoorbeeld wanneer je per ongeluk de Heuvelring bent ingereden (de cityring in Tilburg is eenrichtingsverkeer). De bovenstaande linkt creëert een route op jouw smartphone, of geef jouw GPS-navigatiesysteem het volgende adres:

Heuvelpoort 354, 5038 DW Tilburg.

Met het openbaar vervoer

Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushalte Spoorlaan Oost bevindt zich op 300 meter loopafstand. Tilburg Centraal Station ligt op 1,2 kilometer van ons pand. Vanaf Tilburg CS kun je gemakkelijk lopen (15 minuten) of één van de vele bussen nemen.

Op de fiets

Bij ons kantoor bevindt zich een gratis, overdekte fietsenstalling.

Koffie of thee?

Het is niet alleen prettig werken, maar ook plezierig ontmoeten en vergaderen in ons gebouw. Met meerdere comfortabele en goed geventileerde ruimtes in het pand, kiezen we samen de beste uit voor ons overleg. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen. En uiteraard staan koffie en thee voor je klaar!

Photo