Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

Regelmatig uitgevoerd WordPress onderhoud is belangrijk voor jouw website. Het helpt de site technisch gezond te houden. Wij houden hackers op afstand door onze systemen, gerealiseerde websites en plugins constant te updaten. Hiermee zorgen we direct voor een stabielere beheeromgeving.

WordPress onderhoud door 2manydots

Open Source vraagt om WordPress onderhoud

WordPress kent veel voordelen. Doordat het hier gaat om een Open Source platform kunnen honderden ontwikkelaars constante updates doorvoeren en dit bevordert de veiligheid. De talloze voordelen zorgen ervoor dat WordPress wereldwijd een van de meest gebruikte CMS-systemen is. En in die populariteit schuilt een gevaar: het maakt het CMS-systeem een gewilde prooi voor hackers.

“Wekelijks worden alle updates uitvoerig gecontroleerd en bijgewerkt. Kritieke zaken pakken we direct op. Zorgeloos up-to-date zonder omkijken!”

Wijs hackers de deur

Hackers zoeken naar zwaktes in de verschillende site-onderdelen. Plugins, templates en het CMS vormen een gevaar wanneer ze niet worden bijgewerkt. Eventuele gaten in de beveiliging worden zonder update namelijk niet gedicht. Gelukkig wordt een kwetsbaarheid met zoveel gebruikers in no-time opgemerkt. Zo voorkomt WordPress onderhoud in talloze gevallen het probleem voordat het ontstaat. Ontdek hoe wij omgaan met WordPress beveiliging.

Ook jouw website loopt op rolletjes

Wanneer je voor een professionele, maatwerk WordPress website bij 2manydots kiest betekent dit dat het design, CMS en verschillende plugins met elkaar samenwerken om jouw website goed te tonen. Ook dit is een reden om updates zorgvuldig uit te voeren.

  • Goed om te weten voor de veiligheid van jouw site
  • Wij patchen regelmatig onze servers
  • Wij patchen wekelijks jouw WordPress website
  • Kritieke updates voeren wij direct uit
  • Jij ontvangt persoonlijke e-mails van de onderhoudswerkzaamheden op jouw site
  • Ervaar je een probleem? Controleer de status van onze services op onze website

Veel gestelde vragen

Goed WordPress onderhoud. Zo pakken wij dat aan.

Hoe vaak updaten jullie mijn website?

Wekelijks voeren we alle updates uit. Kritieke updates worden direct opgepakt.

Wat kost professioneel WordPress onderhoud?

€25 euro per maand exclusief btw.

Onderhouden jullie ook (sterk) verouderde WordPress installaties?

Al onze omgevingen zijn altijd up-to-date. Als je overweegt om jouw verouderde WordPress website bij ons onder te brengen dan is het goed te weten dat wij eerst alles up-to-date  maken voordat we de site meenemen in de updates.

Ik host mijn WordPress website al ergens. Kan 2manydots dan alsnog het onderhoud uitvoeren?

Nee, wij voeren geen onderhoud uit op websites die wij niet in eigen beheer hosten. Benieuwd waarom en wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op.