Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 22 maart 2024

2manydots is lid van Dutch Digital Agencies 🏆

2manydots is lid geworden van Dutch Digital Agencies! DDA verenigt en vertegenwoordigt de beste digitale bureaus van Nederland. We zijn super trots dat we deel uit mogen maken van deze creatieve club van de tofste bedrijven in Nederland. Zo’n lidmaatschap is niet alleen een mijlpaal voor ons, maar ook supergoed nieuws voor jou als opdrachtgever.

Even over DDA

DDA is in 2002 opgezet en is dé plek waar de top van de digitale bureaus samenkomt. We hebben het over meer dan 100 leden die barsten van de kennis en ervaring. Daar worden wij blij van! Samen pikken we nieuwe ideeën op, wisselen we de nieuwste digitale toepassingen uit en zetten we Nederland digitaal op de kaart.

Kenniscentrum dda 4. 2manydots is lid van dutch digital agencies 🏆

Waarom dit te gek is voor ons én voor jou

Online marketing staat nooit stil. Daarom zijn we altijd op zoek naar de nieuwste kennis om jouw merk nog beter in de markt te zetten. We hebben kennis van zaken, van online strategieën tot de nieuwste WordPress trends. Deze kennis wordt alleen maar groter als lid van de DDA. DDA is als een schatkist met waardevolle inzichten met kerncijfers, presentaties, inspiratiesessies en evenementen. Door ons aan te sluiten bij deze kennisbank, kunnen we niet alleen onszelf scherp houden maar ook jou voorop laten lopen in de digitale wereld. Check het hier!