Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Edwin van der Maas, 30 oktober 2023

2manydots opnieuw 5 jaar internetpartner van Carnaval in Kruikenstad

We zijn door het dolle heen om jullie mede te delen dat ons internetbureau opnieuw de trotse digitale partner mag zijn van de Carnavalsstichting Tilburg voor de komende vijf jaar. We nemen met alle plezier de verantwoordelijkheid voor het onderhouden, optimaliseren en online houden van de website en webshop van deze prachtige stichting. Hiermee ondersteunen wij het carnaval in Tilburg en dragen we bij aan het behouden en versterken van deze jaarlijkse traditie.

Edwin van der Maas, onze directeur en tevens een echte Kruikenzeiker in hart en nieren, is dolgelukkig met deze samenwerking:

“Als trots Tilburgs internetbureau zoeken wij graag de verbinding met de stad waar we vandaan komen. Het sponsoren van de Carnavals Stichting Tilburg past daar perfect bij. Op deze manier verbinden we niet alleen ons bedrijf, maar ook ons team aan de stad en geven we onze teamleden die niet uit Tilburg komen de kans om kennis te maken met Carnaval in Kruikenstad.”

Edwin van der Maas

Image 20231030 135609 e1698670646528. 2manydots opnieuw 5 jaar internetpartner van carnaval in kruikenstad

Op de website kruikenstad.nl vind je alle informatie die je als bezoeker van Kruikenstad nodig hebt. Het is dé plek voor het laatste nieuws over Carnaval in Kruikenstad en alle evenementen die door zowel de Carnavalsstichting als de verschillende verenigingen worden georganiseerd. Als je op zoek bent naar informatie over D’n Opstoet, data over verschillende evenementen of gewoon het laatste carnavalsnieuws wilt lezen, op kruikenstad.nl is het te vinden. Een onmisbare bron voor iedereen die Carnaval in Kruikenstad wil beleven!

Een speciale vermelding verdient de webshop, die een centrale rol speelt. We zorgen ervoor dat de kaartverkoop voor verschillende evenementen eerlijk verloopt via een ‘first come, first served’ methode, speciaal voor trouwe dokmardeurs. Daarnaast is de webshop waar alle benodigde spullekes kunnen worden aangeschaft. Hiermee waarborgen we niet alleen de eerlijkheid van de kaartverkoop, maar zorgen we ook voor een soepel en probleemloos bestelproces voor alle carnavalsvierders. Zo kunnen zij zich volledig focussen op het feestvieren!

Stuperers. 2manydots opnieuw 5 jaar internetpartner van carnaval in kruikenstad

We zijn trots om een steentje bij te dragen voor het carnavalsfeest in Tilburg. Samen kijken we uit naar alle kleurrijke en gezellige momenten die de komende vijf jaar ongetwijfeld zullen brengen.