Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Edwin van der Maas, 20 februari 2020

2manydots verhuist naar het duurzaamste gebouw van Tilburg

2manydots blijft groeien en dat vraagt om een nieuw kantoor. Vanaf 23 maart 2020 zijn wij te vinden in Nwe Faxx, een bijzonder gebouw in Tilburg-Centrum.

Het lijkt zo’n kleine stap –we gaan naar een plek op 400 meter van onze huidige locatie–  maar deze verhuizing betekent veel voor ons. Het stelt ons in staat om efficiënter te werken: als team intern, met ons dochterbedrijf Yellowhawk en met onze opdrachtgevers.

Waarom we verhuizen

2manydots bestaat alweer 15 jaar. Wat begon als een klein webdesignbureau is uitgegroeid tot een middelgroot internetmarketingbureau met een multidisciplinair team van specialisten met passie voor het vak.

“We zitten alweer 8 jaar aan de Heuvelring. Het pand raakt verouderd en wordt te klein. Dat betekent dat een moderner en groter kantoor gewenst is,” zegt directeur Mike Lelieveld. “Na het samengaan met de performance marketeers van Yellowhawk, in januari 2019, is dit een logische volgende stap. Dankzij deze nieuwe ruimte zijn we klaar voor de toekomst.”

Duurzaamste gebouw van Tilburg

Het Nwe Faxx, geopend in 2015, is het duurzaamste gebouw van Tilburg. Met zijn BREEAM-NL Excellent-certificaat (reg.nr. 288-NOP-2011) behoort dit gebouw officieel tot de duurzaamste gebouwen van Nederland.

Nwe-faxx-2manydots-01

Al tijdens de bouw werd aan het milieu gedacht. Er is alleen met groene stroom gewerkt, het afval werd vanaf het prille begin gescheiden en er is beton hergebruikt uit het gebouw dat eerder op deze plek stond. 

Het Nwe FAXX bezit warmte-koude-opslag (WKO), die schommelingen in de grondwatertemperatuur gebruikt om het gebouw te koelen en verwarmen. Andere energiebesparende elementen zijn beplanting die weinig water nodig heeft, led verlichting met lichtsensoren en waterbesparende kranen.

Het is de afgelopen decennia duidelijk geworden dat we voorzichtiger met onze planeet om moeten gaan. Wij van 2manydots zijn er best trots op dat we met deze verhuizing deel uitmaken van die bewustzijnsverandering.

Nwe-faxx-2manydots-02

Inspirerende werkplek

Werken in één van de ‘schoonste’ gebouwen van Nederland voelt lekker. En wat net zo prettig is: het werkcomfort is maximaal. Een uitgekiende hoeveelheid daglicht houdt het bioritme op peil, de lucht wordt actief gezuiverd en de ruime werkplekken zijn ergonomisch verantwoord. Dat alles maakt ruimte voor creativiteit, maar bevordert ook de productiviteit. En dat is de perfecte voedingsbodem voor het online succes waar wij onze opdrachtgevers aan helpen.

Prettige ontmoetingsplek

Het Nwe Faxx is een perfecte plek voor overleg, presentaties of workshops. Al naar gelang de samenstelling van de groep en de gewenste balans tussen privacy en gezelligheid, kunnen we plaatsnemen in de treincoupé, aan de stamtafel, op het terras of in een vergaderzaal.

Nwe-faxx-2manydots-03

2manydots deelt het gebouw met een aantal andere, innovatieve bedrijven. We zijn dan ook blij met Datacon, InnoTractor en Intracto als onze buren. De diversiteit zorgt voor een inspirerende dynamiek in het gebouw.

Goede bereikbaarheid

Spannend, zo’n verandering, maar we wilden dat één factor constant zou blijven: onze vestigingsplaats. We voelen ons thuis in het centrum van Tilburg. We zijn nu nóg beter bereikbaar. Hoewel Nwe Faxx in het centrum ligt, hoef je niet het centrum in te rijden. Een goede toegankelijkheid dus vanaf de A58 en de omliggende ringbanen.

Locatie

Het nieuwe pand bevindt zich op maar 5 minuten lopen, of 1 minuut met de fiets, van het huidige kantoor aan de Heuvelring. Vanaf 23 maart 2020 heten wij je van harte welkom in het Nwe FAXX.

Nwe Faxx-gebouw
2manydots B.V.
Tivolistraat 50
5017 HR Tilburg

Telefoonnummer 013 711 4700

Kom je met de auto? Die kun je veilig parkeren op één van de volgende plekken:

Tot ziens!

* Fotocredit: Van de Ven B.V.