Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 02 februari 2017

Meer vrijheid om zelf mijn website te beheren

Moet er haast een technisch monteur aan te pas komen, wil jij een blog op jullie website kunnen plaatsen? Is het uploaden van een foto voor jou net zo abracadabra als het vervangen van een ouderwets filmrolletje in een camera? En moet je bij het plaatsen van een simpele button het HTML-woordenboek raadplegen? Dan garanderen wij je dat het makkelijker kan. Met een professionele, maatwerk WordPress-website gaat een website beheren zo vanzelf als lopen, ademen en eten.17a90b47 bc6c 4876 8ce0 10b16139ab05. Meer vrijheid om zelf mijn website te beheren

Bijzonder gebruiksvriendelijk CMS

Wanneer je kiest voor een professionele WordPress-website, stem je automatisch in met het meest gebruiksvriendelijke CMS ter wereld. Niet voor niets gebruiken steeds meer grote bedrijven dit contentmanagementsysteem. Je hebt er geen cursus voor nodig en ook een volgende collega heeft het bijhouden van de website in een mum van tijd onder de knie.

Macbook-dashboard

Ervaar het gemak van een op maat gemaakte WordPress website. Zo heb je geen last van overbodige rompslomp. Je ontvangt bij ons een technische demo waarin je binnen een uurtje leert hoe je zelf pagina’s, nieuwsitems, portfoliostukken en afbeeldingen beheert.

Van bloggen naar content management

WordPress is oorspronkelijk ontwikkeld voor de notoire blogger die eenvoudig verhalen bijhield over zijn of haar reizen, wooninrichting of nieuwe make-up. Inmiddels is het OpenSource platform volwassen geworden en uitgegroeid tot een van de makkelijkste en meest gebruikte CMS’en ter wereld. Hoewel WordPress voortdurend in ontwikkeling is, blijft gebruiksvriendelijkheid het grootste goed. Dat heeft als voordeel dat jij zelf makkelijk de website beheert en dat wij super-specifiek maatwerk kunnen leveren.

Meteen zoekmachinevriendelijk

Als je zelf je website beheert, wil je ook dat deze goed gevonden wordt. Gelukkig helpt WordPress daar een handje bij, wat jou weer werk bespaart. Het content management systeem staat namelijk zo goed te boek dat je door het te gebruiken automatisch al beter scoort in de zoekmachines. Google gunt WordPress websites het voordeel van de twijfel. Daarnaast kunnen wij extra plug-ins installeren die jou helpen deze concurrentiestrijd te winnen.

WordPress maakt jouw leven makkelijker

Hebben jullie een nieuwe website nodig en heb jij schoon genoeg van de ellendige backend waarin nu van jou verwacht wordt te werken? Wil jij je eigen website beheren? Overtuig jezelf en jouw baas van de krachten van WordPress. Hierover kun je best eerst even bellen. Als specialist in converterende WordPress-websites adviseren wij je graag.