Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Edwin van der Maas, 01 juli 2022

Mike Lelieveld gaat nieuwe uitdaging aan en doet stap terug

Per 1 augustus 2022 legt Mike Lelieveld zijn functie als commercieel directeur neer en doet hij een stap terug uit de bedrijfsvoering. Finn Ruijter treedt toe als nieuwe aandeelhouder en zal samen met Edwin van der Maas de dagelijkse leiding vormen van 2manydots. Mike zal op de achtergrond betrokken blijven als aandeelhouder.

Web3, blockchain en Bitcoin

Na 16 jaar aan het roer te hebben gestaan van 2manydots is het voor Mike tijd voor een nieuwe uitdaging. “Persoonlijke ontwikkeling vind ik als mens belangrijk. Ik kies er voor om het roer om te gooien en mijn ondernemershart te volgen. Ik ga op ontdekkingsreis, op zoek naar nieuwe innovaties als web3, blockchain en Bitcoin”, aldus Mike.

Trots

De afgelopen jaren hebben Mike en Edwin (oprichters) niet stil gezeten. Er is dagelijks hard gewerkt aan het uitbouwen en professionaliseren van 2manydots. “Ik ben trots op onze mensen en de samenwerking met Edwin”. Mike vervolgt: “Edwin en ik kunnen lezen en schrijven met elkaar. Dat zal even wennen worden, maar ik heb alle vertrouwen in Finn als partner. Als persoon en nieuwe generatie brengt hij nieuwe energie en ideeën in het bedrijf. 2manydots staat sterk en is klaar voor de toekomst”.

Artikel ad de ondernemer edited. Mike lelieveld gaat nieuwe uitdaging aan en doet stap terug
Edwin van der Maas (19) en Mike Lelieveld (20) in hun kantoor in Zoetermeer.

Finn werkt inmiddels geruime tijd bij 2manydots en heeft naast het vertrouwen van Mike en Edwin, ook dat van het team en de opdrachtgevers verdiend. Mike: “Finn is bij ons komen werken als 17-jarige jongen. Ik ben trots op de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt. Hij heeft zich ontplooid tot een hoeksteen van onze organisatie waar we verder op kunnen bouwen”.


Dankwoord van Mike
Graag wil ik via deze weg iedereen bedanken voor de afgelopen 16 jaar en de mooie herinneringen. De ervaringen die ik als mens en ondernemer meeneem zal ik niet snel vergeten. Het team, onze business partners en opdrachtgevers zijn de reden voor ons succes. Samen fixen we het! Uit mijn hart wil ik tegen jullie allemaal zeggen; dank je wel!