Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 23 februari 2021

Supersnelle websites voor veeleisende organisaties

Beperkte code

Een WordPress-theme dat door externe ontwikkelaars is gemaakt en door vele sites wordt gebruikt, heeft functies die je niet gebruikt maar die jouw site wel zwaarder en trager maken. 2manydots maakt daarom uitsluitend WordPress-themes op maat, met geminimaliseerde code (CSS, HTML en JavaScript). Het resultaat van deze aanpak is een merkbaar betere performance.

Content Delivery Network

Als iemand jullie site vanuit een ander land laadt, duurt het langer voordat die site op het scherm verschijnt. Een CDN zorgt ervoor dat jullie site op servers verdeeld over de hele wereld staat. Op basis van de locatie van jullie bezoekers wordt de dichtstbijzijnde server aangesproken. Daardoor laadt hij sneller.

Geoptimaliseerde afbeeldingen

Afbeeldingen houden jullie bezoekers geïnteresseerd en zijn onmisbaar voor een goede gebruikerservaring. Hoge resoluties zijn gewenst voor gebruikers met grote schermen, maar tegelijkertijd kunnen zulke afbeeldingen veel ruimte opslokken. Vooral mobiele gebruikers gaan dat merken. Wij comprimeren jullie afbeeldingen met kwaliteitsbehoud.

Asynchroon scripts laden

Een browser die tijdens het laden van HTML een script tegenkomt, stopt normaalgesproken met renderen om JavaScript uit te voeren. Als een eigen script of een extern script niet werkt, zal dit de laadtijd en paginaweergave negatief beïnvloeden. Als voorzorgsmaatregel voorkomt 2manydots zoveel mogelijk het gebruik van blokkerende scripts. Het script wordt als laatste geladen, zodat de bezoeker gewoon over jullie site kan navigeren.

Professionele WordPress-hosting

2manydots werkt samen met professionele WordPress-hosts. Die zijn geoptimaliseerd voor websites met veel verkeer of plotselinge bezoekerpieken. Kleine WordPress-updates voeren ze automatisch door, back-ups worden dagelijks gemaakt en DDoS-aanvallen worden in de kiem gesmoord. Alles staat in het teken van een goede performance. Koppel dat aan een grote schaalbaarheid en jullie site staat als een huis.