Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 22 september 2020

De juiste doelgroep bereiken in de bouwsector met een WordPress website

Er wordt weinig gedaan met online marketing in de bouwsector. Het bestaansrecht van ieder bedrijf ligt in het bereiken van de specifieke doelgroep. Dit geldt evengoed voor bouwbedrijven. Laat jullie website net zo gewapend zijn als het beton waarmee jullie werken.

Website op maat

Er zijn tal van manieren om de doelgroep te bereiken. In de praktijk komt het er voor veel bouwbedrijven op neer dat online aanwezigheid en vindbaarheid nieuwe klandizie trekt. Eenmaal op jullie website is de eerstvolgende belangrijke stap dat deze tot conversie leidt. Een maatwerk website kan daarbij het beste wapen zijn. Deze speelt perfect in op de behoefte van jullie ideale klant.

Voordelen van maatwerk:

  • Het spreekt de doelgroep perfect aan;
  • Gemakkelijk bij te houden, wat jullie vindbaarheid vergroot;
  • Verhoogt de conversie;
  • Wordt geanalyseerd en geoptimaliseerd voor nog betere resultaten.

Marketing bouwsector

Google loves WordPress. De logische architectuur en de tekst-gebaseerde structuur geeft jullie een voorsprong in de zoekmachine en op de concurrentie. Bovendien helpen de juiste SEO-plugins een flink eind op weg. De professionaliteit, ruime ervaring en expertise van 2manydots zorgt ervoor dat de SEO techniek perfect is. Door een eenvoudig beheerbare website voor jullie te realiseren, wordt deze daarnaast beter bijgehouden, wat de actualiteit bevordert en de positie in Google ten goede komt.

Bekijk de website die wij maakten voor Dycore en Calduran.

Calduran. De juiste doelgroep bereiken in de bouwsector met een wordpress website
Dycore. De juiste doelgroep bereiken in de bouwsector met een wordpress website

Hogere conversie

Bezoekers binnenhalen is stap een. Ze overtuigen actie te ondernemen is waar een maatwerk zich extra onderscheidt tegenover een standaard website. Content die echt gericht is op de bezoeker blijft hangen en doet zijn werk. Wist je dat jouw bezoeker binnen een paar seconden weet of ze zaken met je willen doen? 2manydots zorgt er door slim ontwerp voor dat het antwoord ‘ja’ is.

Responsive websites

Dat er nog websites bestaan die alleen goed zichtbaar zijn op een desktop, is ons een raadsel. Wij vinden dat jouw doelgroep altijd en overal moet kunnen zien wat jullie voor heb kunnen betekenen. Op laptop of mobiele telefoon.