Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 30 juni 2020

Logistieke website data

In de transport en logistiek wordt alles gemeten. Hoeveel pakketjes er worden vervoerd, op welke postcodes, hoeveel vrachtwagens hiervoor nodig waren, hoe lang de chauffeur erover deed, of de bandenspanning daarvoor nog optimaal is en of de chauffeur niet te hard door de bocht crosste om brandstof te besparen. Met zoveel techniek is het opvallend dat de eigen website vaak achterblijft. Dit terwijl hier bijzonder nuttige informatie uit te halen valt.

“Een website begint als een product van aannames en transformeert door data, kennis en tijd naar een onmisbaar onderdeel van jouw salesteam.”

Edwin van der Maas, directeur van 2manydots.

Stijg boven de concurrent uit

Via verschillende programma’s ontdekken we bijvoorbeeld via welke zoektermen mensen op jullie website komen en wat ze er dan doen. Welke pagina’s goed scoren en welke duidelijk een optimalisatie nodig hebben. Of er op buttons wordt geklikt of andere pagina’s, of dat mensen direct de website weer verlaten. Zeer nuttig, want met deze data kun je aan de slag de website iedere dag een beetje te verbeteren en zo boven de concurrent uit te stijgen.

Programma’s die wij gebruiken om logistieke website data te verzamelen en jullie website steeds weer beter te maken zijn onder andere:

  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • Google Tag Manager
  • Hotjar
  • Hubspot
  • MailPlus 

Doorontwikkeling voor de transportbranche

Er zijn maar weinig markten zo aan verandering onderhevig als de logistiek, vervoer en transport. Een website moet flexibel inspelen op deze ontwikkelingen. WordPress biedt het gemak van een eenvoudige backend en de juiste WordPress professional bijt zich vast in het consequent optimaliseren van de website. Zo loop je nooit achter de feiten aan.

Wij verhogen de conversie, verbeteren de gebruiksvriendelijkheid en stemmen de website perfect af op de doelgroep. Een website doorontwikkelen leidt tot maximaal resultaat.

Een voorbeeld van een door ons ontwikkelde transport website is Avia. Dit is slechts een voorbeeld van alle soorten bedrijven die wij helpen. Ben je geïnteresseerd in een maatwerk website voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.