Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 04 mei 2020

Betere vindbaarheid met een transport website

De logistiek- en transportbranche ontwikkelt snel. Nooit eerder werd er wereldwijd zoveel verzonden in zo’n korte tijdsspanne. Systemen worden wekelijks verbeterd om iedere dag een stukje beter, sneller en efficiënter te werken. Jouw transport website mag wat ons betreft niet achterblijven. Ervaring leert dat de logistiek daar ook nog flink verbeterd kan worden en de snelweg naar jullie bedrijf vaak een onderhoudsbeurt verdient.

“Uit onderzoek blijkt dat 80% van alle transportbedrijven weinig kennis heeft van online marketing terwijl 75% wel meer met social media wil doen. Een goede website is hierbij de eerste stap.”- Mike Lelieveld, eigenaar bij 2manydots

Kom naar 2manydots voor een logistieke of transport website

Van Kuijk is een groot transportbedrijf voor de agrarische sector. Mesttransport, voertransport, veetransport: overal heeft Van Kuijk het juiste vervoersmiddel voor. Omdat ze zo’n groot aanbod hebben, verhuren ze ook aan concurrenten. Er zijn dus twee doelgroepen die moeten weten van het bestaan. Wij realiseerden een nieuwe transport website voor hen met een eenvoudiger beheer. Dit kwam de actualiteit ten goede en verbeterde de online vindbaarheid.

Spreek jouw doelgroep aan met een transport website

Laat potentiële klanten jouw bedrijf vinden via uitgestippelde routes. Wanneer je bijvoorbeeld duurzaam vervoert of gespecialiseerd bent in transport naar Frankrijk dan wil je op deze feiten gevonden worden. De basis voor een goede online vindbaarheid begint met een perfecte website. Eentje die aansluit bij jouw bedrijf, de doelgroep aanspreekt, gevonden wordt, eenvoudig te onderhouden is en een podium biedt om naar te linken vanuit social media kanalen.

Contentmarketing voor de transportmarkt

Blijf onderscheidend in deze sterk concurrerende en dagelijks veranderende markt. Een nieuwe website als basis voor jouw contentmarketing biedt uitkomst. Je moet blijven optimaliseren voor het beste resultaat. Wanneer de basis staat kun je aan de slag met:

  • Slimme teksten om beter gevonden te worden;
  • Actueel houden van de website door eenvoudig beheer;
  • Vergroten van de zichtbaarheid via social media waarbij de website jullie basis vormt;
  • Werven van klanten via online inspanningen.