Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Anthony, 28 mei 2020

Voorbeelden van transport website designs

2manydots maakt maatwerk WordPress websites voor logistiek-, vervoer- en transportbranche. Bekijk onze transport website designs.

U-Boat

U-boat is een atypisch vervoersbedrijf. Waar andere in auto’s handelen, verkoopt U-boat onderzeeërs. Uiteraard hebben deze afnemers een wat ruimere portemonnee dan de doelgroep van Honda en dus maakten wij een luxe WordPress website voor dit bedrijf met zeer exclusieve vervoersmiddelen. 

De wensen bij een website voor onderzeeërs zijn heel anders dan wanneer je occassions verkoopt. We ontwikkelden daarom een online showroom met veel beeldmateriaal. Maan Concept en Creatie ontwierp het webdesign en wij goten dat in een technische onderzee-ervaring. De beleving op de website neemt je mee naar de zeebodem en alle voertuigen worden haarscherp uitgelicht met alle bijbehorende specificaties.

Voordelen van dit website design:

 • De beleving past bij de doelgroep;
 • Het bijhouden en bewerken van modellen doe je eenvoudig in de backend van deze WordPress website;
 • Door technische oplossingen vertragen de grote, luxe beelden de website niet. Dit komt de vindbaarheid ten goede.
Ga ook voor een maatwerk transport website design om klanten te werven en sneller te werken

Van Kuijk

Van Kuijk is een transportprofessional in de agrarische sector. Ze hebben mestwagens, veevervoer, voedingtrucks en alle andere benodigdheden om boeren van A naar B te brengen. Voor de drie keer per jaar dat het land bemest wordt, is het bijvoorbeeld goedkoper om een mestwagen te huren dan er een te kopen. Van Kuijk biedt deze mogelijkheid. Het is daarom belangrijk dat boeren hen online kunnen vinden.

Omdat het bedrijf zo’n groot aanbod heeft verhuren zij ook aan concurrenten. Hiermee spreken ze twee uiteenlopende doelgroepen aan. Een kwestie waar rekening mee moet worden gehouden bij het ontwerpen van een website. Van Kuijk toont op de nieuwe website diverse diensten en daarbij ook de mogelijkheid van kruisbestuiving binnen de verschillende sectoren. De diversiteit van het bedrijf komt sterk naar voren.

Voordelen van dit transport website design:

 • Een website die past bij twee uiteenlopende doelgroepen;
 • Met de multisite WordPress website houdt het transportbedrijf de website vanaf één backend in drie talen bij;
 • Hierdoor hoef je afbeeldingen maar eenmaal te uploaden. Scheelt allemaal tijd.

Avia

Avia biedt mensen ultiem gemak voor onderweg als meest klantvriendelijke tankstation van Nederland. De tankpassen van AVIA stellen particulieren en vooral bedrijven in staat om snel en makkelijk te betalen voor hun brandstof. Daarom moest de aanvraagprocedure van tankpassen minder ingewikkeld worden. Ook wilde het bedrijf een beter overzicht van haar tankstations bieden.

Voor de aanvraag van tankpassen bouwden we een heldere website zonder afleidingen, met een formulier dat zichzelf deels invult. Daarmee helpen we bezoekers aan om hun aanvraag te voltooien. Het volledige succesverhaal lees je hier.

Voordelen van dit transport website design:

 • De nieuwe website bevat veel flexible sections met uitgebreide functionaliteiten. Zo is het op elke pagina mogelijk om relevante content op te halen.
 • Het zoeken naar een tankstation in de buurt is makkelijker geworden: de nieuwe AVIA-site detecteert de locatie van de gebruiker en toont relevante informatie van de dichtstbijzijnde pompen.
 • De website is daarnaast goed geoptimaliseerd, waardoor hij snel laadt.
Ga ook voor een maatwerk transport website design om klanten te werven en sneller te werken

CarXpert

CarXpert is hét professionele netwerk voor autobedrijven. Iedereen kan hier bij de aangesloten garages terecht voor autoreparatie en -onderhoud. Omdat CarXpert in ruim 20 Europese landen actief is en er meer dan 5000 autobedrijven zijn aangesloten vonden zij een interactieve kaart belangrijk. Deze moet eenvoudig bij te houden zijn: ieder jaar groeit CarXpert verder uit.  

CarXpert Nederland biedt aangesloten autobedrijven optimale ondersteuning op het gebied van techniek, technische trainingen, faciliteiten en marketing. Zo zorgde CarXpert ervoor dat ieder autobedrijf haar klanten volledig online van dienst kan zijn met bijvoorbeeld een werkplaatsplanner. Hierop reserveren mensen zelf hun afspraak in de garage waarna deze op basis van capaciteit wordt afgeschermd voor de volgende. 

Voordelen van dit transport website design:

 1. Ondanks dat CarXpert heel groot is, heeft de bezoeker in 3 seconden het dichtstbijzijnde adres voor hem of haar gevonden;
 2. Aangesloten garages kunnen met een unieke inlogcode naar een individuele beheeromgeving om de eigen site op orde te maken;
 3. CarXpert behoudt ondertussen gewoon de regie en kan ook voor aangesloten garages de website bijhouden. Dit alles vanuit 1 beheeromgeving.

Bekijk ook eens GroupAuto, AUTOEXCELLENT en Happy Driver Center.

Dit is slechts een selectie van bedrijven die wij helpen. Ben je geïnteresseerd in een maatwerk transport website design voor jouw bedrijf om nieuwe opdrachtgevers mee te werven of gewoon sneller te werken? Neem vrijblijvend contact met ons op.