none
Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 04 september 2020

Een website die aansluit op de recreatieve markt

In de hospitality moet je het hebben van beleving. Horecabezoekers blijven gast omdat ze goed geholpen worden, de sfeer gezellig vinden, vrolijk worden van het personeel, geïnspireerd raken door de inrichting of tot rust komen. Als horecaleverancier moet je indirect op deze behoefte inspelen. Jij wil de uitbater overtuigen dat jouw producten het juiste gevoel oproepen bij de consument. En dat begint al online. Kies daarom voor een maatwerk website voor horecaleveranciers.

WordPress websites voor hospitality bedrijven

Ieder bedrijf moet aansluiten op de behoefte van de doelgroep, maar in de horeca verwacht men nog net een tandje meer van een website. Bezoekers willen online reserveren, bekijken TripAdivsor om te ontdekken wat de beste spot in een vreemde stad is en laten via social media kanalen weten of ze events bezoeken. Nu horecaondernemers op dit soort zaken steeds beter inspelen, verwachten zij van hun leveranciers minstens hetzelfde.

Op de website van Bonheur Horeca Groep begint gastvrijheid online door het goede design, en met een WordPress multisite kan elke locatie van Bonheur gemakkelijk en zelfstandig online aan de slag. Lees hier het complete succesverhaal.

Zorg als horecaleverancier dat jouw website perfect aansluit op de doelgroep

Responsive website voor hospitality bedrijven

Een maatwerk website en overtuigend beeldmateriaal vergroten het succes van jouw onderneming. In de hospitality zijn de rustige momenten achter een computer spaarzaam. De horecaondernemer is druk op de vloer. Een rondje door de keuken, een bezoekje aan de administratie, een dag meedraaien achter de bar en op sommige dagen hoogstens je telefoon checken. Het is dan ook cruciaal een responsive website voor horecaleveranciers te ontwikkelen.

Kies voor een responsive design website

Een responsive design website voor jouw hotel of groothandel levert altijd voordelen op:

  • Je creëert een gebruiksvriendelijke website voor bezoekers en kopers.
  • Content hoef je slechts eenmaal te uploaden.
  • De website past zich aan het beeldscherm van de gebruiker aan.
  • Je bent beter vindbaar in de zoekmachines van Google. 
Zorg als horecaleverancier dat jouw website perfect aansluit op de doelgroep.

Ben je werkzaam in de horeca? Lever je dagelijks aan ondernemers in deze branche? Wij maken een overtuigende website voor jouw bezoekers. Neem vrijblijvend contact op voor een inhoudelijk gesprek over de mogelijkheden.