Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 10 april 2020

Websites voor de bouw: door maatwerk handig en actueel

Een maatwerk WordPress website is de geknipte oplossing voor bouwbedrijven. Door een professionele website ga je gewoon met sloop-, graaf- en timmerwerkzaamheden aan de slag en besteed je zo min mogelijk tijd achter de computer.

30% werkt met WordPress

WordPress is met een gigantische voorsprong het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Als je weet dat ruim 30% van alle websites wereldwijd gebruik maken van WordPress hoeft dat ook niet te verbazen.

Simpel in gebruik: WordPress voor bouwbedrijven

Er was een tijd dat je bijna een genie moest zijn om een website te beheren. Je behoorde de ins en outs van het coderen te beheersen en basiskennis van programmeren was toch een minimumvereiste. Techniek die aan de meeste aannemers en bouwvakkers slecht besteed is. Jullie willen toch met de voeten in de bouwkeet staan.

Gelukkig kan vandaag de dag iedereen vlot overweg met de WordPress websites voor de bouw zoals wij die maken. Je verleent bovendien met een vingerknip rechten aan andere collega’s. Zo wordt het bijhouden van jullie digitale uithangbord een team-effort en sta je met alle stalen neuzen dezelfde kant op.

Voorbeelden van eenvoudig te beheren websites die wij ontwikkelden zijn Calduran en Dycore.

Werk in minimale tijd aan jullie zichtbaarheid

Een maatwerk WordPress website neemt jou heel wat werk uit handen. Zo is het ontzettend simpel te actualiseren. Dat doet wonderen voor de gouden graal van de online aanwezigheid: de vindbaarheid in zoekmachines. 

Een beeldenbank inrichten, blogs schrijven, projectpagina’s aanvullen: het zijn stuk voor stuk zaken die ervoor zorgen dat de actualiteit op peil blijft. Je laat zien wat jouw bedrijf doet en werkt actief aan de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Een dynamische en actuele website scoort namelijk veel beter dan eentje waarin jaren niets aangepast wordt. 

Jullie innoveren ook

De projecten die jullie jaren geleden uitvoerden veranderen ook. Laat potentieel nieuwe opdrachtgevers de laatste bouwprojecten zien om ook hen te werven. 

Handige interface

Content publiceren en wijzigen is dankzij de handige interface van WordPress geen kunst. Een beeldenbank leg je al aan door afbeeldingen simpelweg naar de mediabibliotheek te slepen. Combineer het gebruiksgemak van WordPress met de professionele knowhow en ontwerpen van 2manydots en je krijgt een maatwerk website die volledig aansluit op jullie behoeften. Daarnaast stopt de samenwerking niet na livegang van de nieuwe website. Dan begint het pas: met onze resultsmatter aanpak.

Kies een WordPress website speciaal voor bedrijven in de bouwsector. Plan vrijblijvend een call in om de mogelijkheden te bespreken.