Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 21 januari 2020

7 voordelen van een WordPress website voor hospitality

Een maatwerk WordPress website voor de hospitality heeft enorm veel voordelen. Voor jouw bedrijf: werk sneller, makkelijker en doelgerichter. En voor jouw bezoekers: zij kunnen op mobiel beter terecht, nemen eenvoudiger contact op en kopen sneller door helder overzicht en handige knoppen. De 7 ultieme voordelen van een WordPress website voor leveranciers in de horeca noemen we hieronder.

1. Meer online bezoekers

Een WordPress website werkt in jouw voordeel voor de Google zoekmachine. Laat jouw WordPress-professional de technische SEO goed op orde maken zodat pagina’s beter ranken en bezoekers jou eerder vinden. Zorg dat jouw website aantrekkelijk oogt en creëer met de juiste informatie en handige knoppen voor snel contact een actief acquisitiebeleid.

2. Makkelijk up-to-date te houden

Een groothandel die etenswaar aan restaurants levert wil in de zomer andere producten promoten dan in de herfst. Met een maatwerk WordPress website pas je alle content eenvoudig aan naar het seizoen. Dit maakt WordPress uitermate geschikt voor een flexibele branche als de hospitality.

3. WordPress boost jouw business

Ook horecaondernemers zitten graag online. Op hun mobiel in de meeste gevallen. Je ziet ze regelmatig op social media en dan is het mooi meegenomen als ze jou ook zien. Een WordPress-professional koppelt de socialmediakanalen graag aan jouw website. Zo ben je online altijd zichtbaar. 

4. Implementaties die werk wegnemen

WordPress is OpenSource en voor iedere oplossing heeft inmiddels iemand wel een applicatie bedacht. Wil jij dat café-eigenaren direct het winteronderhoud van hun terras kunnen inplannen zoals Promat wenste, kies dan voor een reserveringsapplicatie. Doordat deze synchroniseert met jullie agenda bespaar je een hoop handelingen.

Mocht een standaard applicatie niet helemaal bij jullie wensen passen dan maken wij een maatwerk oplossing die wel voldoet aan alle eisen. Dat is het voordeel van werken met een WordPress-professional.

5. Mobiele beschikbaarheid via HTML5

Uitbaters en horecaondernemers werken op onvoorspelbare uren en zijn vaker op de vloer te vinden dan achter een computer. Ze checken hoogstens af en toe snel hun telefoon. Daarom is het voor leveranciers van belang goed zichtbaar te zijn op mobiele apparaten. Met onze WordPress oplossingen ontvang je een responsive website die aansluit op de behoeften van de doelgroep. Lees hier bijvoorbeeld het succesverhaal van Bonheur Horeca Groep, waar wij een WordPress website voor bouwden.

6. In alle talen

Als je zowel aan Nederlandse als buitenlandse bedrijven levert, is het verstandig de website in meerdere talen te lanceren. Je zult in het veld al wel merken dan een Vlaming anders aangesproken wil worden dan een Nederlander en iedereen het liefste in zijn eigen taal. Met een WordPress Multisite realiseren we dit, terwijl je het gemak behoudt van WordPress. In een backend werk je alle websites bij.

7. Koppeling met MailPlus

Aan WordPress zijn veel e-mailmarketing systemen te koppelen. 2manydots werkt samen met MailPlus. Wij zijn enthousiast over deze maildienst. De Nederlandse partij heeft een perfecte klantenservice en de systemen zijn geheel ingericht op de AVG wetgeving waar we in 2018 mee te maken kregen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem eens contact op en we komen langs voor een goed gesprek. Met jouw wensen op tafel, creëren wij een maatwerk website die ondernemers in de hospitality overtuigt klant te worden. Leer meer over onze resultsmatter aanpak.