Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 16 oktober 2020

Succesverhaal van TeekensKarstens

TeekensKarstens is een notarissen- en advocatenkantoor met meerdere vestigingen. Zij wilden een nieuwe, corporate website die uiteenlopende doelgroepen zou aanspreken. Wij ontwikkelden een corporate WordPress-website voor hen.

Uitdaging

De advocaten en notarissen van TK staan ook dicht bij hun cliënten. Deze menselijke maat straalde niet van de vorige website af. Een andere uitdaging die TK ervoer was het bedienen van de twee doelgroepen. Aan de ene kant wilde TK grote, landelijke bedrijven als cliënten binnenhalen. Aan de andere kant wilde TK lokale particulieren blijven bedienen.

Tk th 640x315 1. Succesverhaal van teekenskarstens

Vraag

TK had een duidelijk ambitie voor haar website: het kantoor wilde meer organische bezoekers ontvangen en deze tot leads converteren. Omdat het in-house ontbrak aan de kennis om een gedegen en schaalbare site te ontwikkelen, ging het kantoor op zoek naar een specialist. Concreet wenste TK een partner die zowel de behoefte als de interne politiek van het kantoor begreep.

Oplossing

Tijdens onze intensieve samenwerking met TK bouwden wij een website met aparte ingangen voor de verschillende doelgroepen. Deze bracht niet extern, maar ook intern heel wat teweeg. Zo is het intern bij TK normaler geworden om kennis proactief te delen, terwijl klanten het kantoor als veel opener en makkelijker aanspreekbaar ervaren.

Dankzij de nieuwe WordPress-website kan TK rollen toekennen aan medewerkers, die zo hun eigen gedeelte van de website kunnen beheren. Zo heeft iedere advocaat en notaris een persoonlijke pagina met daarop zijn of haar expertises en sectoren. Ook hebben wij de recruitment-software (HROffice) gekoppeld met de website, waardoor vacatures automatisch op de site worden geplaatst en reacties direct in dit ATS binnenkomen.

Tk laptopentelefoon. Succesverhaal van teekenskarstens

Vloeiende samenwerking

Voor het realiseren van de website volgden we de gebruikelijke 2manydots-aanpak. Die was duidelijk voor zowel TK als 2manydots en leidde tot een vloeiende livegang. Globaal doorliepen we drie fasen: oplevering, extra wensen verwerken, meten en verbeteren.

Resultaten

Na het live gaan van de website, ging 2manydots aan de slag met het verwerken van de extra wensen en begon de doorontwikkeling. Er zijn allerlei features toegevoegd zonder afbreuk te doen aan de laadsnelheid van de website.

  • 150.000 gerichte paginaweergaven per maand.
  • Nieuwscentrum met mogelijkheid om op auteur of expertise te filteren.
  • Verbeterde SEO door interne koppeling van expertises, auteurs en blogposts.
  • Optimalisatie van het loonschadesysteem.
Tkmock3. Succesverhaal van teekenskarstens

De nieuwe website bracht niet alleen extern, maar ook intern heel wat positieve veranderingen teweeg.

TeekensKarstens

We vertellen je graag meer

Onze succesverhalen laten je zien voor welke organisaties en bij welke vraagstukken 2manydots in actie komt. Meer weten over dit project? Maak een afspraak met ons team. We vertellen je graag meer over de geboden oplossingen.