Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 04 maart 2021

Voordelen van het CMS WordPress

Het contentmanagementsysteem (CMS) WordPress is wereldwijd erg populair: ruim 40% van alle websites draait op WordPress. Ooit begon het als blog, maar is nu uitgegroeid tot een compleet platform en grote community. We zetten alle voordelen van WordPress voor je op een rij.

Veilig

De fanatieke WordPress-community, bestaande uit programmeurs die gretig hun vaardigheden etaleren, speurt constant naar verbeterpunten en veiligheidsrisico’s. Met de updates die daaruit voortkomen blijft jullie site veilig en up-to-date. 2manydots verzorgt die installaties en verzekert jullie van een beveiligde site.

Betrouwbaar

WordPress is al 15 jaar aan een onstuitbare opmars bezig. Van blogsoftware is het uitgegroeid tot een krachtig CMS dat ook wordt gebruikt door multinationals en overheidsinstellingen. Inmiddels draait bijna 40% van alle websites op internet op WordPress. Met dit stabiele en betrouwbare CMS leg je een betrouwbare basis voor jullie online succes.

Gebruiksvriendelijk

In de back-end van WordPress wijzig je in een handomdraai een pagina, voeg je een menu-item toe of optimaliseer je een blogpost voor zoekmachines. Wijs rollen toe aan verschillende gebruikers, teams of vestigingen, waarmee ze elk hun eigen deel van de website beheren. Dankzij WordPress hoef je niet langer voor elk wissewasje jouw internetbureau in te schakelen.

Zoekmachinevriendelijk

WordPress-websites zijn technisch zo goed ontwikkeld, dat zoekmachines er dol op zijn. De onderliggende code laadt snel, waardoor deze sites in no-time op de schermen van de gebruikers staan. De hoge laadsnelheid geeft een positief signaal af aan webcrawlers van bijvoorbeeld Google en Bing. Combineer dit met content van hoge kwaliteit om een groeiend aantal organische bezoekers te trekken.

Voordeliger

2manydots werkt al jarenlang met WordPress. We hebben vele websites en plugins op maat gemaakt, waarmee we vrijwel alle vragen en uitdagingen al hebben gezien. Jouw voordeel? Dat we snel en budgetvriendelijk de gewenste oplossing bouwen. Geen enkele uitdaging staat ons ervaren en kundige team in de weg.

Responsive

Internet verplaatst zich steeds meer naar mobiele devices. Tablets en smartphones met allerlei schermformaten maken traditionele websites het leven zuur, maar WordPress is volledig responsive. Je hebt daarom niet langer een aparte website voor mobiele gebruikers nodig; WordPress herschikt de items op jouw pagina’s automatisch om de beste mobiele ervaring te bieden.

Open-source

WordPress is open source: een wereldwijde community van ontwikkelaars onderhoudt en ontwikkelt dit CMS. Hierdoor mag iedereen WordPress vrij gebruiken, aanpassen of verkopen – zonder licentiekosten. Dat maakt WordPress ook een geschikte oplossing voor bedrijven of initiatieven die klein willen beginnen om vervolgens op te schalen. Niet langer betalen jullie een ‘boete’ voor jullie succes.

7d85e4b4 8d78 491e a56d c633c410d4ce. Voordelen van het cms wordpress

Gedocumenteerd

Uitleg over de functionaliteiten van WordPress is in alle talen beschikbaar. Ook op YouTube vind je tal van tutorials die laten zien hoe je het meeste uit WordPress haalt. Maar eigenlijk heb je die niet nodig, want 2manydots geeft jullie praktische uitleg bij oplevering van de nieuwe website. Daarbij hoort natuurlijk ook een duidelijke handleiding als naslagwerk.

Van jullie

Ruim 60 miljoen websites wereldwijd vertrouwen op WordPress. Er zijn duizenden internetbureaus die met dit systeem werken. Overstappen van bureau is daarom altijd mogelijk, wat jullie de flexibiliteit biedt waar deze tijden om vragen. Dus hebben jullie al een WordPress-website maar zijn jullie niet tevreden over het design of de functionaliteiten? 2manydots kan het stokje vandaag nog overnemen.

Uitbreidbaar

Een WordPress-site is perfect voor een dynamische markt: je voegt eenvoudig pagina’s of modules toe. Bedrijven die in de coronacrisis hun manier van werken veranderden, konden in no-time een banner of pop-up op hun site zetten met informatie voor bezoekers. Opdrachtgevers kunnen altijd bij 2manydots aankloppen voor een tijdelijke of permanente aanpassing.

Waarom kiezen voor 2manydots?

Natuurlijk is een mooi design en een sterke beveiliging belangrijk, maar we verliezen het doel niet uit het oog: online resultaten behalen. Wij bouwen een maatwerk website voor jullie, naar wens meertalig en met API-koppelingen naar externe systemen. Een site die gebruiksvriendelijk is en precies doet wat jullie willen. Ook voor grootzakelijk en overheidsinstellingen bieden wij maatwerk-oplossingen.