Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Anthony, 18 mei 2020

Webdesign

Webdesign hoort in dienst van jouw doelstellingen te staan. Dus wat wil je bereiken met die nieuwe website? 2manydots bouwt een WordPress-website op maat die voor maximale conversie zorgt.

Online succes opnieuw gedefinieerd

Wat definieert online succes? Natuurlijk is een mooie website prettig om te hebben, maar zijn uiteindelijk de resultaten niet het belangrijkst? Wij van 2manydots werken met opdrachtgevers die meetbare en ambitieuze resultaten willen. Eén uitgangspunt is daarbij onwrikbaar: het webdesign staat daarbij in dienst van de doelstellingen.

Testen en meten om de conversie te verhogen

Iedere opdrachtgever stelt weer andere doelen. De één wil offerte-aanvragen krijgen, terwijl de andere zoveel mogelijk leads wil genereren met het oog op een toekomstige verkoop. Wij geloven in inbound marketing waarbij content de bezoekers in funnels brengt, wat uiteindelijk tot de gewenste actie leidt.

Dankzij onze kennis en ervaring weten we dat een call-to-action ‘above the fold’ moet staan. En zo zijn er meer best practices die we stuk voor stuk toepassen. Toch willen we onze vermoedens met harde cijfers ondersteunen en jouw resultaten maximaliseren. Daarom creëren we heatmaps en houden we A/B-tests om te zien wat jouw doelgroep het meest triggert.

Brabantse aanpak, landelijke klanten

2manydots is een webdesign bureau in Tilburg. Omdat wij echte WordPress-specialisten zijn trekken wij klanten uit de wijde regio. Onze warme en vriendelijke aanpak, die uitnodigt tot intensief samenwerken, wordt daarbij gewaardeerd. Als opdrachtgever weet je altijd wat we van je nodig hebben en wat je van ons krijgt op welk moment. Voeg daar een gezonde portie Brabantse nuchterheid aan toe en je hebt het recept voor een succesverhaal.

De landelijke top van WordPress-webdesign

Al jarenlang is 2manydots gespecialiseerd in WordPress. Ons team verenigt getalenteerde webdesigners, developers en programmeurs, die samen werken aan websites die scoren. Onze focus op WordPress heeft ons naar de top van Nederlandse WordPress-bureaus gestuwd. Deze specialiteit zorgt ervoor dat jullie uitstekende kwaliteit, snelheid en veiligheid kunnen verwachten.

Full-service dienstenpakket

Online succes vraagt om méér dan een degelijke website. Om verkeer naar jullie site te krijgen hebben wij de handen ineen geslagen met de beste performance marketeers van de regio. Onze Functionaris Gegevensbescherming houdt kwaadwillenden buiten de digitale deur en zorgt voor legal compliance. En onze samenwerking met een gerenommeerde WordPress-webhost zorgt voor een snelle laadtijd, wat bijdraagt aan hoge Google-rankings. Samengevat: onze full-service aanpak biedt jullie de ingrediënten voor een het succes dat jullie verdienen.

Stuur jullie website-briefing

Wij van 2manydots ontwerpen graag mooie websites. Maar waar we pas écht een kick van krijgen, is zien dat het webdesign voor betere resultaten zorgt. Bevalt deze houding jullie, kan zouden wij zomaar een goede match kunnen zijn. Heb je een concreet idee klaarliggen, dan ontvangen wij die graag in de vorm van een website-briefing (gebruik ons handige website-briefing template).

Kijk je liever nog even verder, check dan eens ons download-centrum met gratis handige checklists en whitepapers – een goudmijn voor marketingprofessionals zoals jij!