Website laten maken
Onze klanten zijn hier fan van

Ultieme transparantie met het
klantportaal van 2manydots

Bij 2manydots zijn we continu bezig om onze service naar een hoger niveau te tillen. Ons speciale klantportaal geeft jou de controle. Hiermee bieden we je een transparant overzicht van alle uren, taken, supporttickets en meer, allemaal real-time. Zo bespaar je tijd en energie. Die kun je vast ergens anders beter gebruiken. We vinden het belangrijk om duidelijk en transparant te zijn.

Jouw alles-in-één portaal

Ons klantportaal is niet zomaar een platform; het is een gamechanger in hoe jij jouw online zaken regelt. Waarom? Omdat het een alles-in-één oplossing biedt. Een overzichtelijke plek waar je toegang hebt tot al jouw benodigde systemen en documenten. Dit betekent:

  • Directe toegang tot al jouw tickets, mailconversaties en FAQ’s.
  • Real-time inzicht in taken en lopende projecten.
  • Eenvoudig beheer van jouw tickets: bekijken, inschieten en beheren met slechts één klik.
  • Toegang tot rapporten en dashboards voor onze Resultsmatter-klanten.
  • Live chatfunctie met ons supportteam voor snelle en effectieve hulp.
  • Mogelijkheid om DNS van jouw domeinen te beheren.
  • Inzage in alle tijd die wij voor jou werken, inclusief strippenkaart en facturen.

Ontworpen voor jouw gemak

We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom hebben we ons klantportaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie. Het is intuïtief, snel en biedt een naadloze ervaring. Of je nu snel een ticket wilt inschieten of inzicht wilt in jouw projecten, ons portaal maakt het makkelijker dan ooit.

Volledige transparantie

Bij 2manydots zetten we in op openheid en transparantie. Ons vernieuwde klantportaal is hier het levende bewijs van. Wij geloven dat echte groei en succes alleen bereikt kunnen worden door volledig transparant te zijn. Geen geheimen, geen verborgen informatie – alles is volledig inzichtelijk. In ons klantportaal houden we niets achter. Elk aspect van jouw project, van tickets tot rapporten, is volledig toegankelijk en zichtbaar. Dit is hoe wij openheid in de praktijk brengen:

Voor meerdere personen

We maken ieder systeem inzichtelijk. Dit kan voor jou alleen, maar ook voor het gehele marketingteam. Gebruikers zijn met verschillende rollen direct zelf aan te maken. Bye, oneindig lange e-mailthreads. 👋

Eerlijke communicatie

Geen verrassingen of verborgen details. We communiceren open en eerlijk over alle processen en beslissingen. Zo ga je toch ook met je vrienden om?

Real time updates

Blijf op de hoogte met live updates over jouw projecten en taken. We houden je ook op de hoogte van al het onderhoud dat we voor jouw website uitvoeren.

Samen groeien

Together towards growth

Wij begrijpen dat vertrouwen de basis is van elke sterke samenwerking. Onze pay-off, ‘Together towards growth’, weerspiegelt zich in alles wat we doen. Dit klantportaal is hier het perfecte voorbeeld van. Het stelt ons in staat om nog nauwer samen te werken, te anticiperen op jouw behoeften en samen te groeien.

onderhoud website

Jouw feedback is ons kompas

Dit klantenportaal is nog maar het begin. We zijn voortdurend bezig met verbeteringen en jouw feedback is daarbij cruciaal. Help ons om dit portaal te perfectioneren en samen te groeien naar de #1 WordPress partner van Nederland.

Klaar voor een nieuwe online partner?

Ben je al net zo enthousiast als wij? Neem contact op met ons team en ontdek zelf hoe onze werkwijze jouw online ervaring kan veranderen. Wij staan klaar om je te verwelkomen van een nieuwe (online) samenwerking!

Zoekt alle nieuwe ontwikkelingen uit
Finn