‘Wij’ helpen jou snel verder

Wij zijn experts in ons vakgebied met jarenlange ervaring. Getraind om goed te luisteren en in staat om in duidelijke, begrijpbare taal te helpen. Bij ons zijn de lijntjes kort en word je snel, persoonlijk geholpen.

Mike

Mike is al sinds de prille start van het internet actief als ondernemer. In 2006, op twintigjarige leeftijd, heeft hij samen met Edwin 2manydots opgericht. Mike is pragmatisch, heeft veel ervaring en een unieke visie. Als algemeen directeur en adviseur helpt hij bij het vormen van inzichten en een passend strategisch advies.

Kylie

Kylie weet de moeilijke online taal knap te vertalen, zodat jij en ik het ook goed kunnen volgen. Ze heeft altijd een krachtige greep op de planning. Een gesprek met Kylie is knus en doeltreffend.  Ze houdt het overzicht, helpt je snel verder en zorgt dat er geen losse eindjes zijn.

Job

Het creatieve brein van 2manydots. Door goed te luisteren en zijn jarenlange ervaring, ontwerpt hij gebruiksvriendelijke, mooie en functionele WordPress websites. De gebruiker staat altijd centraal. Job geeft jouw ideeën vorm.

Loek

Loek staat bekend om zijn analytische vermogen en frisse blik. Samen met Mike adviseert hij opdrachtgevers in het destilleren en vertalen van bedrijfsvraagstukken naar sprekende, digitale beeldvorming en resultaatgerichte WordPress websites.

David

Expert op het gebied van security, privacy en digitale transformatie. David bewaakt als Functionaris Gegevensbescherming (FG) binnen 2manydots de risico’s omtrent beveiliging en privacy. Als partner helpt hij opdrachtgevers direct bij dergelijke vraagstukken.

Edwin

De tweede trotse eigenaar van 2manydots is Edwin. Een altijd evenwichtige financieel directeur en menselijke encyclopedie wanneer het gaat om DNS, HTML en andere moeilijke online weetjes. Iets waar zowel het team als opdrachtgevers veel baat bij hebben.

Sergey

Als programmeur droomt en denkt Sergey in code. Bij 2manydots ontwikkelt hij naar hartelust in WordPress en werkt hij aan eenvoudige oplossingen voor ingewikkelde problemen. Sergey begint waar WordPress eindigt.

Finn

Bedrijven snel op weg helpen met de vragen of problemen waar ze tegenaan lopen. Support medewerker Finn regelt het wel. Hoewel hij de jongste is van het team weet hij als geen ander jou te adviseren en enthousiasmeren over de mogelijkheden van WordPress.

Sergey

Sinds 2015 in ons team van WordPress ontwikkelaars is Sergey. Zijn leergierigheid bracht hem in ons team, binnen no-time heeft hij nieuwe ontwikkelingen onder de knie. Zo bouwt hij innovatieve websites en daarnaast is hij altijd bereid om te helpen.

Patrick

Patrick vindt blindelings zijn weg in zelfs de uiterste hoekjes van WordPress. Nooit hoeft hij te piekeren over een online oplossing. Wanneer het nog niet bestaat, bouwt Patrick het zelf. Met hem aan je zijde ondervind je nooit meer technische problemen.