Image

Mike – algemeen directeur

Mike is al sinds de prille start van het internet actief als ondernemer. In 2006, op twintigjarige leeftijd, heeft hij samen met Edwin 2manydots opgericht. Mike is pragmatisch, heeft veel ervaring en een unieke visie. Als algemeen directeur en adviseur helpt hij bij het vormen van inzichten en een passend strategisch advies.

Image

Kylie – projectmanager

Kylie weet de moeilijke online wereld knap te vertalen, zodat het begrijpelijk is voor iedereen. Als projectmanager houdt ze de planningen bij en heeft ze regelmatig contact met opdrachtgevers. Zowel intern als extern knoopt Kylie alle losse eindjes aan elkaar, waardoor ze een echte spin in het web is.

Image

Anthony – webdesigner

Het creatieve brein van 2manydots. Door goed te luisteren en zijn jarenlange ervaring, ontwerpt hij gebruiksvriendelijke, mooie en functionele WordPress-websites. De gebruiker staat altijd centraal. Anthony geeft jouw ideeën vorm.

Image

Finn – hoofd development

Finn vindt blindelings zijn weg in zelfs de uiterste hoekjes van WordPress. Nooit hoeft hij te piekeren over een online oplossing. Wanneer het nog niet bestaat, bedenkt Finn het zelf. Met hem aan je zijde ondervind je nooit meer technische problemen.

Image

Sanne – copywriter

Als inhouse copywriter is Sanne verantwoordelijk voor de marketinguitingen van 2manydots. Ze schrijft teksten voor de website, beheert de social media kanalen en breidt het kenniscentrum uit. Online opvallen is de doelstelling!

Image

André – copywriter

André is een ster in het schrijven van content en werkt als partner voor opdrachtgevers van 2manydots. Als tekstschrijver weet hij als geen ander hoe belangrijk SEO is in online marketing.

Image

Edwin – financieel directeur

De tweede trotse eigenaar van 2manydots is Edwin. Een altijd evenwichtige financieel directeur en menselijke encyclopedie wanneer het gaat om DNS, HTML en andere moeilijke online weetjes. Iets waar zowel het team als opdrachtgevers veel baat bij hebben.

Image

David – functionaris gegevensbescherming

Expert op het gebied van security, privacy en digitale transformatie. David bewaakt als Functionaris Gegevensbescherming (FG) binnen 2manydots de risico’s omtrent beveiliging en privacy. Als partner helpt hij opdrachtgevers direct bij dergelijke vraagstukken.

Image

Sergey – webdeveloper

Als programmeur droomt en denkt Sergey in code. Bij 2manydots ontwikkelt hij naar hartelust in WordPress en werkt hij aan eenvoudige oplossingen voor ingewikkelde problemen. Sergey begint waar WordPress eindigt.

Image

Sergey – webdeveloper

Sinds 2015 in ons team van WordPress ontwikkelaars is Sergey. Zijn leergierigheid bracht hem in ons team: binnen no-time heeft hij nieuwe ontwikkelingen onder de knie. Zo bouwt hij innovatieve websites en is hij altijd bereid opdrachtgevers te helpen.

Meer resultaat in online?

Online succes vraagt om teamwork. Daarom bouwen wij op jullie ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat. Maak alvast kennis met jullie nieuwe online partner.

Photo