Branding

Branding is bouwen aan je merk. Het vermelden van een bedrijfsnaam, logo, cases, visualisaties of verhalen met als doel jullie bekendheid te vergroten. Met effectieve branding creëer je een uniek en onweerstaanbaar merk, een klik met je doelgroep, en dat merk je in je bedrijfsresultaten.

Onderscheidt jou van concurrenten Crëert een ijzersterk merk Verbetert bedrijfsresultaten

Een merk dat een verhaal vertelt

Kun je een bedrijf hebben zonder een merk te hebben? Eh, ja. Dat kan. De friettent op de hoek is waarschijnlijk een bedrijf, geen merk. Hetzelfde geldt voor je kleermaker. En de plaatselijke meubelwinkel daagt Ikea evenmin uit qua naamsbekendheid.

Maar als je bedrijfsmodel niet steunt op noodzaak of puur gemak, zul je harder je best moeten doen om klanten te trekken. Want waarom zou iemand juist bij jullie moeten kopen? Een sterk merk helpt jou om je van de concurrent te onderscheiden: het roept een gevoel op, het geeft je karakter en persoonlijkheid. Want ga maar eens na – zonder merk is Nike zomaar een kledingfabrikant en de Bijenkorf zomaar een groot warenhuis.

Gebrand op succes

Sterke merken bouwen is iets wat wij van 2manydots met trots en plezier doen. Het is geen magie, maar een logisch resultaat van onderzoek, sentimentanalyse en inzicht. We werkten samen met allerlei middelgrote en grote bedrijven in diverse branches. De ervaring die we hierbij opdeden, passen we toe op de branding van jullie organisatie.

Concrete acties

Branding is in feite een verzamelnaam voor de acties die een organisatie zichtbaar, herkenbaar en aantrekkelijk maken. Wij gaan nog een stapje verder, want wij willen jullie onweerstaanbaar maken. Daarvoor moet jouw merk een sterke ‘klik’ met jouw doelgroep genereren. Nadat we samen een begrijpelijk plan met duidelijke doelstellingen hebben opgesteld, doen we dat middels:

  • Social media-campagnes
    Posts die aanspreken, activeren en converteren.
  • Display- en banner-advertenties
    Uniek, op maat voor jouw organisatie ontworpen en slim ingezet.
  • Effectieve WordPress-websites
    Sites die gebruiksvriendelijk zijn, informerend, en die bezoekers uitnodigen om contact op te nemen.

Het resultaat van onze inspanningen merken niet alleen jouw klanten, maar is ook duidelijk meetbaar. Sterker nog, tijdens al onze campagnes brengen we regelmatig persoonlijk verslag uit. Geen geautomatiseerde rapportages, maar sessies waarin we interactief te werk gaan en de koers bijsturen waar nodig.

Verbeter je bedrijfsresultaten

Is jullie website verouderd of straalt hij geen unieke identiteit uit? Heeft jullie organisatie moeite om zich van de concurrenten te onderscheiden? Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te ontdekken hoe branding jullie bedrijfsresultaten kan verbeteren.

Wordt branding jouw motor voor online succes?