Branding & merkidentiteit

Niet alleen een bedrijf runnen, maar een merk bouwen: het kan het verschil betekenen tussen de middenmoot en het grote succes. Als merk heb je een sterke identiteit, waarmee je herkenbaar bent en jouw doelgroep zich met jouw organisatie kan identificeren.

Onderscheidt jou van concurrenten Crëert een ijzersterk merk Verbetert bedrijfsresultaten

Waarom je niet meer zonder branding kan

De term ‘branding’ is eigenlijk eeuwenoud. Vroeger bedoelden we er het brandmerken van vee mee, maar tegenwoordig betekent het iets anders. Eén overeenkomst blijft: het gaat om het aanbrengen van onderscheid. Want laten we eerlijk zijn – hoe gaat jouw bedrijf succes hebben als er dertien van in een dozijn passen? Met branding vind je jouw ware merkidentiteit en vertel je een verhaal waarbij potentiële klanten aan je lippen hangen.

Val op tussen de concurrentie

Branding is een stappenplan

Een sterk merk bouw je niet even op een regenachtige zondagmiddag. Daar komt heel wat introspectie bij kijken. Want waar sta je voor als bedrijf? Wat zijn jullie drijfveren en wat is jullie toekomstvisie? Wat maakt jullie product of dienst uniek? Ook sta je stil bij het (nieuwe) imago dat je wilt uitstralen. Pas daarna kun je nadenken over kleuren, logo, slogan en schrijfstijl.

Checklist branding

Waarom branding uitbesteden?

Aan de basis van succesvolle merkidentiteit staat een serieuze tijdsinvestering. Tijd die het meest rendabel is wanneer je deze in jouw core business steekt. Tijd waar je heel wat van kunt besparen als je de branding-campagne uitbesteedt aan specialisten. En laat branding nou net één van onze specialiteiten zijn. Door jouw merk vraagstuk aan 2manydots over te laten verwatert jouw focus niet en genereer je meer online zichtbaarheid dan ooit.

Bespaar tijd

Hoe wij een sterk merk bouwen

Al helpen wij je veel tijd te besparen, we kunnen niet zonder je. Want jij hebt unieke inzichten in jouw organisatie. Nadat we samen een begrijpelijk plan met duidelijke doelstellingen hebben opgesteld, krijgt jullie nieuwe merkidentiteit vorm. Vervolgens communiceren wij die via social media-campagnes; blogposts die aanspreken, activeren en converteren; en display- en banner-advertenties die jouw doelgroep raken.

Waarom voor 2manydots kiezen?

2manydots bestaat uit een gevarieerd team van slimme, ondernemende experts. We hebben niet alleen de gereedschappen, maar weten ook hoe we ze moeten gebruiken. Tijdens het project en de campagnes hebben we regelmatig contact om verslag uit te brengen, vragen te beantwoorden en eventueel de koers bij te sturen.

Nog meer redenen nodig?

  • Meetbare resultaten
  • Eén contactpersoon
  • No-nonsense uitleg
  • Intensieve samenwerking
  • Periodieke rapportages
  • Goed te verantwoorden investering

Branding-campagne als motor voor jouw online succes?