Elke WordPress website vereist regelmatig onderhoud om optimaal te blijven functioneren. Maar wat beteken onderhoud precies? Het gaat verder dan alleen het bijwerken van thema’s en plugins. Het gaat om het garanderen van de veiligheid, snelheid en ingebouwde functionaliteit van de site. Bij 2manydots nemen we deze zorg uit handen en zorgen we voor een razendsnelle website die altijd up to date is. Door een combinatie van technische expertise en diepgaande kennis van de WordPress core, waarborgen we de prestaties en veiligheid van je website.

onderhoud wordpress website

Waarom het onderhouden van je website essentieel is

Achterstallig onderhoud maakt je website kwetsbaar voor aanvallen van hackers, verouderde functionaliteit en verminderde prestaties. Een goed onderhouden website is niet alleen sneller en veiliger, maar helpt je om je positie in Google te behouden. Het regelmatig bijwerken van WordPress thema’s en plugins zorgt voor een betere gebruikerservaring, wat belangrijk is om bezoekers te behouden en te converteren.

WordPress onderhoud uitbesteden?

Veel bedrijven en individuen hebben niet de tijd of expertise om zich bezig te houden met het regelmatige onderhoud dat een WordPress site vereist. Door je onderhoud uit te besteden aan 2manydots, kun je je richten op wat je het beste doet, terwijl wij ervoor zorgen dat je site optimaal presteert. Naast WordPress onderhoud doen wij nog meer, bekijk bijvoorbeeld ons optimalisatie traject resultsmatter of laat ons jouw website bouwen.

Image

Interesse? Neem contact
met ons op!

Wil jij je WordPress website onderhoud nodig heeft, of als u gewoon uw huidige onderhoudsroutine wilt verbeteren, is 2manydots hier om te helpen. Neem telefonisch of per e mail contact met ons op om te bespreken hoe we uw website naar een hoger niveau kunnen tillen.

Voordelen als wij jouw website onderhouden
01 Nieuwste updates en plug-ins

In de snel veranderende wereld van WordPress is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste WordPress updates en (premium) plugins. Bij 2manydots zijn we altijd alert op de nieuwste releases, zodat we je website kunnen bijwerken met de laatste functionaliteiten en beveiligingsmaatregelen. Of het nu gaat om een kritieke beveiligingspatch of een nieuwe feature van een premium WordPress plugin, we zorgen ervoor dat je site altijd up to date is.

02 Dagelijkse backups

Een verloren blogpost of een gecrashte website is frustrerend. Met onze dagelijkse back-ups hoef je daar niet wakker van te liggen, want we zijn erbij voordat het fout gaat. Mocht er iets fout gaan, dan kunnen we je WordPress websites snel herstellen naar de laatste back-up. Deze dagelijkse backups geven je rust, wetende dat je content en data veilig zijn.

03 Veilige hosting en SSL-certificaten

We bieden niet alleen betrouwbare hosting met razendsnelle laadtijden, maar ook extra beveiligingsmaatregelen om je website te beschermen tegen bedreigingen. SSL-certificaten zijn tegenwoordig dé standaard in webveiligheid. Ze versleutelen de gegevens die tussen je website en je bezoekers worden uitgewisseld, waardoor persoonlijke informatie zoals e-mailadressen en wachtwoorden beschermd blijven.

04 Technische support

Mocht je ooit een technisch probleem tegenkomen of vragen hebben over je WordPress site, dan staat ons team van experts voor je klaar. Onze technische wordpress support gaat verder dan alleen het oplossen van problemen. We bieden ook advies over het beste gebruik van WordPress plugins, thema’s, software en andere websitefuncties om je online aanwezigheid te optimaliseren.

05 Maximale snelheid

Niemand houdt van een trage website. Met onze geavanceerde cachingtechnologieën en optimalisatiestrategieën zorgen we ervoor dat je WordPress website razendsnel laadt. Dit verbetert niet alleen de gebruikerservaring voor je bezoekers, maar beïnvloedt ook je SEO-ranking op een positieve wijze.

06 Zoekmachine optimalisatie

Een goed onderhouden en geoptimaliseerde website wordt beter beoordeeld door zoekmachines. Je wil dalingen voorkomen en resultaten in Google behouden. We zorgen ervoor dat je WordPress website voldoet aan de beste SEO-eisen, waardoor je hoger in de zoekresultaten verschijnt en meer organisch verkeer naar je site trekt. Dat is belangrijk, want wist je dat 90% van de gebruikers op Google niet verder kijkt dan de eerste pagina?

website up to date

Wat zijn de kosten?

Een veelgestelde vraag luidt: “Wat kost WordPress onderhoud?”. Het is begrijpelijk dat je zeker wil zijn dat jouw investering in onderhoud waardevol is. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat het onderhoud voor jouw site kost, kun je via de website van 2manydots een offerte aanvragen of een vrijblijvend gesprek inplannen om jouw wensen en behoeften te bespreken.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
wordpress onderhoudscontract

Vanuit Tilburg, voor de
rest van Nederland

2manydots is trots gevestigd in het levendige Tilburg. Vanuit deze zonnige stad bieden we onze WordPress onderhoud service aan heel Nederland. Ons toegewijde team in Tilburg met ontoereikbare  technische kennis zet zich vol enthousiasme in voor elke WordPress website. We kijken vol optimisme uit naar een duurzame samenwerking en wellicht mogen we je eens verwelkomen in ons kantoor. Dankzij de inzet van ons team zijn er al vele succesvolle projecten gerealiseerd.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je genoeg hebt van het constant zelf moeten bijwerken en controleren van jouw WordPress website, dan is het moment aangebroken om je WordPress onderhoud uit te besteden. 2manydots staat voor je klaar om al het technische onderhoud op zich te nemen. Zo kun jij je focussen op wat écht telt: jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op, en wij zorgen dat je WordPress onderhoud vlekkeloos verloopt.

Photo