Website laten maken
AVIA Nederland

Leadgenererende website voor
AVIA Nederland

Leadgenererende website voor AVIA

AVIA biedt mensen ultiem gemak onderweg

Project Leadgenererende website
Opdrachtgever AVIA Nederland
Sector Brandstof en smeerolie

AVIA zet zich op de markt als het meest klantvriendelijke tankstation van Nederland. Daarom moest de aanvraagprocedure van tankpassen minder ingewikkeld worden. Ook wilde het bedrijf een beter overzicht van haar tankstations bieden.

Import tankstations 300+

Vraag

AVIA bestaat uit leden die elk een regio van Nederland bestrijken. De aanvankelijke vraag naar een gestroomlijnd aanvraagproces van tankpassen kwam van één lid: Vollenhoven Olie. Na succesvolle afronding van dat project, vroeg het overkoepelende AVIA om deze oplossing landelijk uit te rollen. Ook wilde AVIA het haar tankpashouders makkelijker maken om tankstations in de buurt (of onderweg) te vinden.

Uitdaging

De tankpassen van AVIA stellen particulieren en vooral bedrijven in staat om snel en makkelijk te betalen voor hun brandstof. Om een tankpas aan te vragen, moesten klanten formulieren handmatig invullen en kopieën van rijbewijzen en identiteitsbewijzen bijsluiten. Het kon weken duren voordat klanten hun tankpas ontvingen.

Oplossing

Voor de aanvraag van tankpassen bouwden we een heldere website zonder afleidingen, met een formulier dat zichzelf deels invult. Daarmee helpen we bezoekers aan om hun aanvraag te voltooien. Het zoeken naar een tankstation in de buurt is ook makkelijker geworden: nieuwe AVIA-site detecteert de locatie van de gebruiker en toont relevante informatie van de dichtstbijzijnde pompen.

Resultaten

De nieuwe website bevat veel flexible sections met uitgebreide functionaliteiten. Zo is het op elke pagina mogelijk om relevante content op te halen. De website is daarnaast goed geoptimaliseerd, waardoor hij snel laadt.

  • Overkoepelende website voor AVIA
  • Aparte, heldere website voor aanvraag tankpassen
  • Formulier vult gegevens aan dankzij koppeling KVK-database
  • Sterke stijging van online aanvragen tankpas
2manydots stelde een project op met duidelijke mijlpalen en opleverdata. Voor vragen of opmerkingen kon ik altijd bij Kylie terecht. En mocht er iets niet kloppen, dan zorgde een mailtje naar de support-afdeling voor een snelle oplossing.
Soumaya Ihsane
Teamleider Marketing & Sales Support,AVIA