Website laten maken
Netpresenter

Het platform voor
werknemers- en crisiscommunicatie

Het platform voor werknemers en crisiscommunicatie

Een nieuwe, goedwerkende
website

Project Corporate website
Opdrachtgever Netpresenter
Sector B2B

Netpresenter is een softwarebedrijf dat zich richt op het verbeteren van interne communicatie, betrokkenheid, productiviteit en veiligheid binnen organisaties. Het biedt een innovatief communicatieplatform aan bedrijven dat helpt met het verspreiden van belangrijke informatie via verschillende kanalen, zoals computers, smartphones, en televisieschermen. Netpresenter is al een kwart eeuw communicatiepionier en is tevens de trotste sponsor van stichting AMBER Alert Europe. Netpresenter wilde een volledig nieuwe website en dat hebben wij voor hen gerealiseerd.

Vraag

Ons team is aan de slag gegaan met de website van Netpresenter. Deze website was sterk verouderd en werd minimaal onderhouden. De vele, voor een groot deel overbodige, plugins die waren geïnstalleerd, zorgden ervoor dat de website niet optimaal presteerde. Met het grote bereik dat Netpresenter genereert was een nieuwe, goed werkende website hard nodig.

Uitdaging

Met meer dan vijf miljoen gebruikers wereldwijd, verspreid over meer dan 90 landen was een gebruiksvriendelijke website voor Netpresenter een must. Het hoofddoel van de nieuwe website was voor Netpresenter het binnenhalen van nieuwe leads. De kansen van de website werden niet volledig benut en daar moest verandering in komen. Samen met ons team van developers en designers gingen we de uitdaging aan om een representatieve website neer te zetten voor deze pionier op het gebied van werknemerscommunicatie.

Oplossing

Om de website een stuk gebruiksvriendelijker te maken voor bezoekers én Netpresenter hebben we een nieuwe website gebouwd waarin medewerkers, op basis van secties, alles zelf in elkaar kunnen zetten. Onze designer heeft de website een frisse look and feel gegeven en verschillende kleurenopties beschikbaar gemaakt. Daarnaast hebben we een mega menu gemaakt waardoor de bezoeker gemakkelijk door de website van Netpresenter kan navigeren.

Aanpak

Om de kwaliteit van de website van Netpresenter te waarborgen, hebben we door de jaren heen veel optimalisaties uitgevoerd. Daarnaast staan we middels een maandelijkse call nog steeds in nauw contact met Netpresenter voor updates en aanpassingen voor de website. Vanwege de grootte van Netpresenter hebben we de website meertalig gemaakt en voorzien van Business Hosting. Hierdoor draait de website op een snelle en betrouwbare server.

"De samenwerking met het team van 2manydots heb ik vanaf het begin als erg prettig ervaren. Een professionele partner die met ons meedenkt en onze (wilde) ideeën altijd naar tevredenheid weet te realiseren"
Luc Bormans
Head of Marketing,Netpresenter