Website laten maken
SMC Tilburg

Meer online zichtbaarheid met
Resultsmatter voor SMC Tilburg

Meer online zichtbaarheid met resultsmatter

Dé medisch specialist in beweegzorg

Project Resultsmatter®
Opdrachtgever SMC Tilburg
Sector Zorg

SMC is hét Sport Medisch Centrum in Tilburg. SMC levert zorg door zorgverleners met verschillende vakgebieden en expertises in te zetten, om zo de zorgvraag van de patiënt te beantwoorden. In januari 2022 is SMC gestart met het Resultsmatter® Lite pakket om zodoende de website op verschillende vlakken te optimaliseren.

Vraag

Door voor het Resultsmatter® Lite pakket te kiezen krijgt SMC ondersteuning vanuit de specialisten van 2manydots bij verschillende vraagstukken. SMC wilde beter gevonden worden op Google via verschillende zoektermen en de datacollectie moest worden aangescherpt. Daar zijn wij mee aan de slag gegaan en onze specialisten op verschillende vakgebieden hebben SMC voorzien van advies.

Uitdaging

SMC was op zoek naar een verlengstuk voor het marketingteam en kwam zodoende bij 2manydots uit. In samenwerking met 2manydots zijn verschillende vraagstukken aangepakt die moesten leiden tot optimalisatie van de website van SMC. Ondanks de grote hoeveelheid concurrentie lag de uitdaging onder andere op de online vindbaarheid van SMC.

Oplossing

2manydots heeft een vooronderzoek uitgevoerd voor SMC. Daar kwamen verschillende adviezen uit. Allereerst werd geadviseerd om de verschillende domeinnamen die SMC hanteerde te bundelen tot één domeinnaam. Hierdoor is SMC online beter vindbaar. Ook is er door 2manydots onderzoek gedaan naar verschillende zoekwoorden die relevant zijn voor SMC.

Hier is de SEO specialist van SMC mee aan de slag gegaan en dit heeft goede resultaten opgeleverd. Om de datacollectie inzichtelijker te maken heeft 2manydots verschillende doelen ingesteld voor Google Analytics. Met deze implementatie kan SMC nauwkeurig bijhouden welke leads binnenkomen.

Resultsmatter®

Met onze bewezen Resultsmatter®-aanpak haal je jouw ideale online marketing collega aan boord. Samen werken we aan de online marketing strategie en ontzorgen wij jullie operationeel waar nodig. Met een team van specialisten op gewenste disciplines zijn wij het ideale verlengstuk.

5 +
nummer #1 posities
3 #
Focus keyword 'Fysiotherapie Tilburg'
1 #
Focus keyword 'Bekkenfysiotherapie Tilburg'

Resultaten

Inmiddels heeft SMC de verschillende adviezen opgevolgd en geïmplementeerd. De resultaten laten zich al zien. SMC is voor het eerst te vinden op de eerste pagina van Google op het zoekwoord ‘Fysiotherapie Tilburg’. Dit zoekwoord heeft een hoog zoekvolume waardoor het aantal bezoekers van de website snel stijgt. Daarnaast ranken verschillende behandelingen ook al op de eerste positie in de zoekresultaten.

Ik ben blij dat we de stap hebben gezet om in onze website te investeren. We staan eindelijk op de eerste pagina van Google!
Evelien Geurts
Directeur,SMC Tilburg