Website laten maken
Crowe Foederer

Jezelf kunnen zijn
à la Crowe

Daywize koppeling voor Crowe Foederer

Geen dertien-in-een-dozijn accountancy- en advieskantoor

Project Werken bij website
Opdrachtgever Crowe Foederer
Sector Accountancy

Crowe Foederer onderscheidt zich nadrukkelijk van het standaardbeeld van accountancy- en adviesbureaus. Bij Crowe draait alles om de vrijheid om jezelf te zijn en het unieke pad dat je als professional bewandelt. Met een team van meer dan 650 collega’s en een groeiend aantal vacatures, begrepen we het belang van een moderne, up-to-date recruitment wesite.

Vraag

Crowe bevond zich in een snelle groeifase, wat leidde tot een toename van vacatures. De bestaande werken bij website voldeed niet meer: het was verouderd, onoverzichtelijk en het was een uitdaging om de benodigde informatie snel te vinden. Bovendien was het platform niet langer efficiënt voor het HR-team.

Uitdaging

Ons doel was om de visuele identiteit van de werken bij website af te stemmen op die van de corporate website, waardoor de cohesie tussen beide werd versterkt. Een essentiële vereiste was het behouden van de integratie met het recruitmentplatform Daywize, terwijl we tegelijkertijd het vacatureoverzicht wilden verrijken met meer functionaliteiten en filteropties.

Oplossing

We kozen ervoor om de werken-bij website op hetzelfde thema als de corporate website te bouwen. Daardoor hadden we direct toegang tot al veel bestaande secties en functionaliteiten. Een essentieel element van de nieuwe site was een verbeterd vacatureoverzicht met uitgebreidere filtermogelijkheden, wat zowel de duidelijkheid als gebruiksvriendelijkheid ten goede kwam. Vacatures worden nu in een overzichtelijke lijst weergegeven.

Daywize koppeling

De specifieke vacatures worden automatisch ingeladen vanuit Daywize, waarbij de juiste recruiter automatisch aan elke vacature wordt gekoppeld. Openstaande vacatures worden direct doorgezet naar de WordPress-site, en sollicitanten worden op hun beurt weer direct doorverwezen naar Daywize. Deze gestroomlijnde workflow bespaart het HR-team aanzienlijk veel tijd, aangezien zij nu hoofdzakelijk via Daywize kunnen werken.