Waarom WordPress zo geschikt is voor bedrijven en overheidsinstanties

Icon

Maatwerk integratie met bedrijfsprocessen en applicaties

Laat jullie website naadloos samenwerken met externe systemen of bedrijfssoftware.

Icon

Gebruikersbeheer

Laat acties van gebruikers loggen of zet eerdere versies terug.

Icon

Multisite-oplossingen

Creëer met een druk op de knop subwebsites en beheer ze vanuit één dashboard.

Icon

Meertalige site

Breid je WordPress-site uit met versies in andere talen.

Icon

Extra SLA-mogelijkheden met garanties

Onze uitgebreide SLA's garanderen 24-uurs bereikbaarheid en snelle reactietijden.

Icon

Geen licentiekosten of vendor lock-in

Met een WordPress-site stap je probleemloos over naar een ander internetbureau.

Icon

Enterprise-grade serverplatform

Gespecialiseerde strategy partners met high-end servers.

Image

Maatwerk integratie met bedrijfsprocessen en applicaties

Het gedrag van jullie websitebezoekers biedt waardevolle inzichten. Onze developers maken de nodige XML- en API-koppelingen waardoor jullie website naadloos samenwerkt met externe systemen of bedrijfssoftware. Een voorbeeld hiervan is koppeling die via een formulier binnenkomende sollicitaties direct in jullie recruitment-software zet. Omgekeerd kan deze koppeling nieuwe vacatures uit jullie systeem meteen op de site publiceren.

Image

Gebruikersbeheer

Eén van de voordelen van WordPress is het complete gebruikersbeheer. Geef medewerkers of teams de rechten die bij hun taakbeschrijving horen, zodat ze hun eigen deel van jullie website kunnen beheren. Alle acties van deze gebruikers worden gelogd. Is een wijziging niet naar wens, dan zet je met één druk op de knop een eerdere versie van de website terug.

Image

Multisite-oplossingen

Heeft jullie organisatie meerdere vestigingen, merken of productlijnen? Met WordPress Multisite maak je meerdere versies van jouw (deel)website aan, maar beheer je deze sites gewoon vanuit één dashboard. De zogeheten subsites delen functies met de andere websites binnen het netwerk: gebruikersbeheer, plugins en media.

Image

Meertalige site

Een nieuwe markt veroveren is met dit CMS goed mogelijk. Een WordPress-installatie is standaard in één hoofdtaal, maar is naar andere talen uit te breiden. Uiteraard kunnen we per land of taal content-specifieke aanpassingen maken. Dankzij de GeoIP-functie of een andere bron krijgt de bezoeker de juiste versie van jullie website te zien, zonder op een vlaggetje te hoeven klikken.

Image

Extra SLA-mogelijkheden met garanties

Onze uitgebreide SLA’s (Service Level Agreements) garanderen service op maat. Jullie kiezen zelf het gewenste SLA-niveau, waarmee jullie weten waar jullie aan toe zijn. Kies bijvoorbeeld voor 24-uurs bereikbaarheid en snelle service. Onze SLA’s stellen je in staat om aan klanten te communiceren binnen welke periode een probleem opgelost is.

Image

Geen licentiekosten of vendor lock-in

Met WordPress is er geen sprake van een vendor lock-in, waarbij je vast zit aan een bepaalde softwarelicentie. Als opdrachtgever word je volledig eigenaar van je website en stap je eenvoudiger over naar een andere partij. Er zijn veel WordPress-bureaus maar slechts weinigen zijn specialisten zoals 2manydots.

Image

Enterprise-grade serverplatform

Voor hosting en ondersteuningen werken wij samen met gespecialiseerde strategy partners. Van die WordPress-specifieke oplossingen pluk jij de vruchten. Denk o.a. aan de mogelijkheden voor:

  • Private Managed VPS’en
  • Supersnel NGIX-besturingssysteem
  • Mogelijkheid tot PHP5- en PHP7-configuraties
  • SSD-opslag
  • Offload-mogelijkheid voor mediabestanden naar AWS S3 Bucket
  • CDN, CORS, HSTS, load balancing-mogelijkheden

Kies voor WordPress-experts

Bij 2manydots zit je aan tafel met bijna 12 jaar ervaring; we zijn specialisten in ons vakgebied. Eigenwijze professionals met een duidelijke visie en getraind in het luisteren naar en analyseren van de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Wij delen jouw pakket van eisen en wensen met onze developers en zij gaan aan de slag met jouw enterprise-oplossing. Klaar om samen over te gaan tot actie?

Maximale veiligheid

Privacy en security

Neem contact op

Appje sturen

Veelgestelde vragen van opdrachtgevers

Image
01

Hoe houden wij zelf onze website actueel?

Dankzij een Content Management Systeem (CMS) houden jullie met meerdere gebruikers de website up-to-date. WordPress is het populairste en meest complete CMS. Wij van 2manydots ontwerpen uitsluitend WordPress-websites.

02

Wat kost een nieuwe website?

2manydots gelooft in maatwerk. Wij bouwen een website die precies aansluit bij jullie wensen en doelen. Weten welke investering daarmee gemoeid gaat? Stuur ons jullie website-briefing. In een presentatie vertellen wij vervolgens welke maatwerkoplossing wij in gedachten hebben en wat die kost.

03

Hoe belangrijk is onze website?

Een website is veel méér dan een online visitekaartje. Het biedt jullie doelgroep de kans om je organisatie te leren kennen en vertrouwen.

04

Hoe verhogen wij de conversie?

Door te ontdekken waar jullie bezoekers het beste op reageren. Met een A/B-test zien jullie heel duidelijk welke content jullie doelgroep succesvol tot actie aanspoort.

05

Hoe krijg ik meer leads?

Meer leads genereer je door enerzijds meer geïnteresseerde bezoekers te trekken en anderzijds door hen een aantrekkelijke(r) leadmagnet te bieden.

06

Laadt mijn website te langzaam?

Als je merkt dat je Google-rankings zijn gedaald en je website laag scoort in PageSpeed Insights, is het tijd om je site sneller te maken. Dat is meestal een zeer technisch verhaal, maar onze programmeurs weten daar raad mee!