De afgelopen 15 jaar hebben wij onze werkwijze geperfectioneerd. 2manydots is een full-service internet marketing bureau, gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites. Hier zie je de stappen die we doorlopen bij het bouwen van een website, of bij website migratie van jullie bestaande site. We nemen alle eisen en wensen in acht, om tot een succesvolle samenwerking te komen. Het mogen complexe ideeën zijn, maar dat hóeft niet. Het ligt er maar net aan waar jullie naar op zoek zijn. Indien maatwerk nodig blijkt te zijn om tot het juiste product te komen, kunnen we altijd onderstaande stappen anders inrichten.

Of jullie nu een volledig nieuwe website willen laten bouwen, of alleen jullie website willen verhuizen naar een andere hosting: wij staan voor jullie klaar. Een fijne samenwerking staat voor ons centraal.

 

Nieuwe website bouwen Bestaande website migreren
01 Kick-off

Tijdens de kick-off ontmoeten jullie het team (door COVID-19 moeten we samen kijken wat wenselijk is). Samen stellen we de definitieve scope van het project vast middels het Plan van Aanpak. Zowel de ontwerp- als functionele eisen worden via de MoSCoW-methode vastgelegd en bespreken we gezamenlijk tijdens deze uitgebreide sessie met alle stakeholders.

02 Design demo

Tijdens de designdemo presenteren we de globale stijlrichting voor de nieuwe website. We doen dit door de belangrijkste 3 à 4 pagina’s van de website uit te werken. Zo nemen we jullie stap voor stap mee door de beoogde funnel en lichten we onze ontwerpkeuzes op basis van het beoogde resultaat toe. Een ontwerp is namelijk niet alleen maar mooi, maar moet ook SEO-proof en functioneel zijn, en goed converteren.

03 Technische demo

Tijdens de technische demo krijgen jullie uitleg over de WordPress Admin (backend). Jullie zien voor het eerst hoe de website functioneel werkt. Ook krijgen jullie uitleg over hoe het beheersysteem werkt en waar jullie zelf gemakkelijk aanpassingen kunnen maken.

Na de technische demo is het belangrijk dat jullie snel zelf aan de slag gaan met het testen en fine-tunen van de website. De instructie is dan nog vers in het geheugen. Tip: Heb je een laptop? Wij nodigen je uit om een dag bij ons op kantoor te komen flexwerken. Zo kun jij je focussen en als er vragen zijn deze direct aan het team stellen (uiteraard zorgen we ook hier voor een veilige werkplek).

04 Migratie

We bereiden ons voor op de livegang van de nieuwe website. Middels een strak verhuisplan zorgen we dat aan alles is gedacht en de migratie van de oude naar de nieuwe website soepel verloopt en alles werkt. Zo checken we ook de beveiliging, privacy en laadsnelheid van de nieuwe website.

05 Livegang

Feest! De nieuwe website is live.

06 Doorontwikkeling

Nu begint het pas echt. Via onze resultsmatter®-aanpak en een strippenkaart gaan we meten, onderzoeken en optimaliseren. Zo wordt de website in een continu proces, stap voor stap, geoptimaliseerd en dat zien jullie terug in de resultaten.

01 Kennismaking & inventarisatie

Wanneer jullie al een website hebben waar jullie tevreden over zijn, is het een optie om de website alleen te laten migreren. We zorgen voor een kennismaking en duidelijk actieplan, zodat de livegang van de gemigreerde WordPress website vlot kan worden uitgevoerd. We starten met de inventarisatie. Hiervoor hebben we toegang nodig tot de WordPress Admin, of de gegevens van de webbouwer.

02 Offerte goedkeuren

Na kennismaking en inventarisatie kunnen we een concreet beeld schetsen van de kosten voor migratie en Managed Services.

03 Website migratie uitvoeren

Wanneer de offerte is goedgekeurd, gaan we voor jullie aan de slag. Door middel van het verhuisplan zorgen we ervoor dat aan alles is gedacht en het proces soepel verloopt. Vervolgens controleren jullie de website in de testomgeving. Eventuele wijzigingen geven jullie aan ons door.

04 Quick wins doorvoeren

We checken de beveiliging, privacy en snelheid van de website. Zo maken we de website helemaal gereed vóór livegang. Samen zorgen we ervoor dat de website aan alle wensen en eisen voldoet. Is er iets dat aangepast moet worden? Quick wins voeren we door om de website nóg beter te maken door middel van de strippenkaart.

05 Livegang & migratie afronden

Yes! De website staat live. Welkom bij 2manydots. Willen jullie in de toekomst de website blijven optimaliseren? Dan staan we voor jullie klaar. Door middel van onze resultsmatter®-aanpak kunnen we blijven samenwerken door te meten, leren en verbeteren.