De oplossingen voor WordPress hosting zijn de laatste jaren flink veranderd. Veel marketeers zien hierdoor door de bomen het bos niet meer. Ben je daarom op zoek naar de beste WordPress hosting voor jouw website? Kies 2manydots, een vertrouwde partner voor al je WordPress hosting behoeften. Als een full-service WordPress internetbureau zijn we gespecialiseerd in het xbeheer van WordPress websites, en zorgen we ervoor dat jouw website altijd veilig, up-to-date en draaiende is. Meer weten over onze WordPress hostingpakketten? Lees dan snel verder.

wordpress hosting nederland

Veilige en snelle
WordPress hosting

Bij 2manydots begrijpen we het belang van veiligheid en snelheid als het gaat om WordPress hosting. Ons doel is om je te voorzien van een veilige en snelle WordPress hosting. Daarom bieden we managed WordPress hosting aan, waarbij we zorg dragen voor alles. Van het up-to-date houden van jouw site, tot het beschermen tegen beveiligingsbedreigingen en het optimaliseren van de prestaties. Met onze snelle WordPress hosting kun je rekenen op kortere laadtijden, minder downtime en een betere algehele gebruikerservaring.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van je hosting?

Het uitbesteden van jouw WordPress hosting aan 2manydots brengt een aantal voordelen met zich mee. Het bespaart waardevolle tijd en energie die je anders zou besteden aan het beheren van jouw site. Ook heb je geen hoofdbrekens meer over een website, wetende dat deze wordt beheerd door een team van experts met jarenlange ervaring in WordPress hosting. Door jouw WordPress hosting uit te besteden, minimaliseer je het risico op downtime en beveiligingsproblemen, terwijl je de prestaties van jouw website optimaliseert.

Hoe gaan we te werk?

Nadat je uit verschillende hosting providers een keuze hebt gemaakt, gaan we aan de slag met de WordPress hosting van jouw website. Vervolgens nemen we onderstaande stappen om jouw website optimaal te onderhouden..

Je website versnellen

Bij 2manydots, bieden we niet alleen snelle WordPress hosting, we helpen je ook om jouw website te versnellen. Een snellere website betekent een betere gebruikerservaring en helpt zelfs bij je zoekmachine optimalisatie inspanningen. Onze experts gebruiken geavanceerde technologie en beproefde technieken om de laadtijden van je site te verminderen, zodat je bezoekers niet lang hoeven te wachten.

Je website beter beveiligen

De veiligheid van jouw website is één van onze topprioriteiten. Daarom bieden we een veelvoud aan beveiligingsfuncties in onze WordPress hosting pakketten, waaronder regelmatige veiligheidscontroles, bescherming tegen DDoS-aanvallen, en automatische back-ups. Dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over beveiligingsproblemen en kunt vertrouwen op onze experts om jouw website veilig te houden.

SSL certificaat

Een onderdeel van ons aanbod is ook het standaard SSL-certificaat dat bij de prijs is inbegrepen. Een SSL (Secure Socket Layer) certificaat is van essentieel belang voor de beveiliging van jouw website. Het versleutelt de gegevens die tussen jouw website en jouw gebruikers worden uitgewisseld, waardoor ze veilig zijn tegen onderschepping door derden. Het biedt niet alleen veiligheid, maar verhoogt ook het vertrouwen van gebruikers in je website.

Risico's worden beperkt

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor managed WordPress hosting is dat het de risico's beperkt die komen kijken bij het beheren van jouw eigen website. Technische problemen, beveiligingsproblemen of downtime, we hebben het allemaal gedekt. Met 2manydots kun je gerust zijn, wetende dat jouw website in goede handen is.

Bovendien bieden we ook bescherming tegen DDoS-aanvallen, om jouw website te beschermen tegen potentiële cyberdreigingen. Wij zorgen ook voor de updates van WordPress en van plug ins, waardoor jouw website altijd up-to-date is met de nieuwste veiligheidsmaatregelen.

plug ins

Managed WordPress hosting

Managed WordPress hosting is een specifieke vorm van webhosting die is geoptimaliseerd voor WordPress websites. Met managed WordPress hosting krijg waar voor je geld. Het technische gedeelte geef je volledig uit handen terwijl je nog wel zelf bepaalt wat er op jouw website te vinden is en hoe jouw website eruit ziet. Dit omvat alles van de snelheid, beveiliging, WordPress updates, tot aan de dagelijkse back-ups van jouw site.

Onze WordPress hostingpakketten

Bij 2manydots bieden we twee verschillende WordPress pakketten aan, namelijk Lite hosting en Business hosting. Er zitten wat verschillen tussen deze twee pakketen. Meer informatie over deze pakketten lees je hieronder. Beide pakketten bieden voor WordPress websites wel managed WordPress hosting aan.

Lite hosting

Het Lite hosting pakket van 2manydots is simpel maar effectief. Met dit WordPress hosting pakket zorgen wij ervoor dat jouw website online en bereikbaar is. Meer informatie over dit pakket vind je hier.

Business hosting

Het Business hosting pakket van 2manydots is in alle opzichten de betere oplossing en voor sommige organisaties zelfs verplicht. Dit hosting pakket staat garant voor snelheid, veiligheid, stabiliteit, schaalbaarheid, privacy en compliance. Je bent beschermd tegen cyberaanvallen en volgt de richtlijnen die gelden voor (semi-)overheidsinstanties. Meer informatie over dit pakket vind je hier.

Moet je extra betalen om een staging-omgeving te gebruiken?

Ja, er zijn extra kosten verbonden aan het gebruik van een staging-omgeving bij 2manydots. Hoewel dit misschien een extra uitgave lijkt, is het belangrijk te begrijpen dat een staging-omgeving een essentieel hulpmiddel is bij het bouwen en onderhouden van uw website.

Een staging-omgeving stelt je in staat om wijzigingen en updates te testen voordat ze live gaan. Hiermee voorkom je dat een onstabiele update of verkeerde aanpassing jouw live site negatief beïnvloedt. Het is als een veiligheidsnet dat ervoor zorgt dat jouw bezoekers altijd de beste ervaring hebben bij het navigeren op jouw site.

goedkope wordpress

WP Engine,
onze hostingpartij

Al onze websites worden gehost door onze hostingpartner WP Engine. Deze hosting provider is wereldwijd toonaangevend op het gebied van Managed WordPress hosting oplossingen. Met meer dan een half miljoen actieve installaties is WP Engine een stabiele partner met de vereiste kennis en ervaring.

Wij hosten voor o.a.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Hosting uitbesteden?

Als je het beu bent om tijd en energie te verspillen aan het zelf beheren van jouw WordPress website, dan is het tijd om de WordPress hosting uit te besteden. 2manydots is er om het technische werk uit handen te nemen, zodat jullie je kunnen concentreren op wat echt belangrijk is, jouw bedrijf laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op, we helpen je graag met jouw WordPress hosting en gaan direct aan de slag.

Photo