Website laten maken
Zakelijke website

Een zakelijke website
voor jouw bedrijf

Een zakelijke website van 2manydots

Een zakelijke website, ook bekend onder de benaming bedrijfswebsite, is de meest voorkomende website die we op het internet terugvinden. Een zakelijke website dient als uithangbord (of online visitekaartje) van jouw bedrijf. Op zo’n soort bedrijfswebsite vertel je onder andere wie je bent, welke diensten je verleent en hoe (potentiële) klanten met jouw bedrijf in contact komt. Op deze pagina lees je over wat absoluut niet mag ontbreken aan een zakelijke website en geven we een aantal voorbeelden van verschillende zakelijke websites die 2manydots al heeft gerealiseerd.

De voordelen

Zoals in de introductie vermeld is een zakelijke website de meest voorkomende website op internet. Dit is niet zonder reden. Een zakelijke website kent namelijk veel voordelen. Op een zakelijke website kun je echt jouw verhaal, over jouw bedrijf vertellen. Ga dieper in op de geschiedenis. Hoe is jouw organisatie ontstaan? Zo creëer je herkenbaarheid bij de bezoekers.

Een zakelijke website laten maken bij 2manydots kent ook vele voordelen. Je kan bij ons namelijk jouw website op maat laten maken. Dat betekent dat jouw website branchegericht is, naadloos past binnen jouw huisstijl, één is met jouw identiteit en de customer journey volgt. Als opdrachtgever word je volledig betrokken tijdens het gehele project waardoor jij de touwtjes in handen houdt. Echt maatwerk op jouw wensen dus.

corporate

Hoe gaan wij te werk?

Wij zijn een bureau met veel ervaring in het realiseren van zakelijke websites. Door de jaren heen hebben wij een geschikte werkwijze gevonden die bijdraagt en het behalen van het gezamenlijke doel.

1 2 3 4 5 6

Kennismaking en Strategie

Voor we allerlei aanpassingen aan jouw website gaan doen, maken we uitgebreid kennis en bepalen we in goed overleg de strategie. Het is namelijk voor beide partijen wel zo prettig om te weten met wie we werken. De strategie wordt bepaald aan de hand van jullie opgestelde doelen.

Website design

Elke organisatie heeft een eigen huisstijl en deze respecteren wij ook. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website naadloos aansluit bij je huidige huisstijl. Wil je het helemaal over een andere boeg gooien? Geen probleem, onze professionele webdesigner doet graag een aantal voorstellen voor een perfecte lay out. Je bent en blijft nauw betrokken bij dit proces, het is immers jouw eigen zakelijke website.

Techniek en Development

De techniek achter een website is ingewikkeld, maar ons professionele development team draait hier de hand niet voor om. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat jouw website werkt zoals het hoort. We maken een website die WordPress geschikt is en creëeren een responsive website (geschikt voor mobiel, tablets en andere devices). Ook bouwt ons team formulieren, berekeningen tools en koppelingen met administratieve systemen, zoals Zoho en Salesforce.

Content en Copy

Jouw bedrijfswebsite kan er professioneel en gelikt uitzien, maar als de inhoud geen hout snijdt heeft de klant nog geen reden om jouw product af te nemen. Denk daarom goed na over wat je allemaal op jouw zakelijke website zet. Ben jij geen taalwonder of vind je het lastig om goed leesbare teksten te schrijven? 2manydots heeft een professionele copywriter in dienst met veel SEO ervaring. De copywriter schrijft content over relevante zoekwoorden waar jouw doelgroep naar zoekt. Zo wordt jouw website gevuld met relevante content en ben je ook nog eens goed vindbaar op Google. Ideaal toch?

Oplevering

De strategie is gevolgd, het design staat en past naadloos binnen jullie huisstijl, de techniek klopt van alle kanten en jouw bedrijfswebsite is gevuld met relevante content. Jouw complete website is af! We gaan dan over tot oplevering aan de opdrachtgever. Je ontvangt de inloggegevens van het content management systeem (CMS) en je kunt aan de slag. Mocht er iets onverhoopt nog niet helemaal naar wens zijn? Geef het gerust aan, wij zijn er namelijk om al jouw twijfels weg te nemen.

Doorontwikkeling

Na oplevering stoppen onze diensten nog niet. We blijven nauw in contact staan met de opdrachtgever zodat deze altijd met vragen bij ons terecht kan. Daarnaast houden we precies bij wat onze veranderingen aan jouw bedrijfswebsite nou precies te weeg hebben gebracht. Schieten de conversies omhoog? Dan laten we dat zien door middel van cijfers en onderbouwing. Met Resultsmatter haal je echt alles uit jouw website. Hier lees je alle informatie over ons bewezen Resultsmatter-traject.

Onze succesverhalen

Van MKB-bedrijven tot stichtingen en overheidsinstellingen: online succes is voor iedereen weggelegd. Ons team van verschillende strategen, designers, developers en marketeers zorgen voor een prettige samenwerking. Doordat we ons gehele dienstenaanbod in-house hebben, horen we van onze opdrachtgevers terug dat dit de communicatie ten goede komt. Wij staan voor korte lijntjes en eerlijke deadlines. Door de jaren heen heeft 2manydots van corporate websites een specialisme gemaakt. Al verschillende opdrachtgevers lieten een zakelijke website maken door 2manydots, waaronder AMBER Alert Europe en Screenlink.

AMBER Alert Europe

AMBER Alert Europe is een belangrijke stichting die zich sterk maakt voor vermiste of ontvoerde kinderen. De stichting was op zoek naar een partner voor de bouw van een nieuwe bedrijfswebsite, zodoende kwam AMBER Alert Europe bij 2manydots uit. Nadat de strategie bepaald was, ging onze designer met de huisstijl aan de slag en werd er een wireframe opgesteld om samen met de stichting een ultiem doel te bereiken. Ook hebben we een koppeling gebouwd waardoor de alerts standaard op de website worden getoond. Want dat is uiteindelijk waar AMBER Alert Europe voor bedoeld is.

Screenlink

Screenlink is een organisatie die gespecialiseerd is in presentatieschermen, narrowcasting en video vergadertools. Screenlink was op zoek naar een partner om de website te rebranden en kwam vervolgens bij 2manydots uit. Deze samenwerking heeft geleid tot een mooie, nieuwe bedrijfswebsite, voorzien van alle gebruiksgemakken. We hebben een volledige rebranding aan de website gegeven, waardoor het een nieuwe, gebruiksvriendelijk en frisse uitstraling kreeg. Om het werven van leads een extra stimulans te geven, hebben we verschillende call to actions geplaatst op de bedrijfswebsite. Onze Zoho-koppeling was een mooie bijvangst. Met deze koppeling worden alle leads automatisch doorgezet naar het CRM-systeem van de opdrachtgever.

350+ klanten

Wij werken o.a. voor

plug ins

Bedrijfswebsites gericht op conversie

Conversies zijn voor organisaties vaak het belangrijkste verdienmodel. Wij bouwen zakelijke websites met een gedachte. Onze focus ligt voor een groot deel op deze conversies. Actief potentiële klanten naar jouw website trekken en meenemen naar het conversiedoel. Zo krijg je niet alleen een gebruiksvriendelijke website met een mooi design, maar draagt het ook bij aan de realisatie van het gestelde conversiedoel, zoals meer klanten, nieuwe collega’s en extra omzet. 2manydots is specialist in converterende websites: wij geloven dat we, in een continu proces van meten en verbeteren, de beste kans hebben op online succes!

Informatieve website
  • Focus op vraag en antwoord
  • Aanpassingen op basis van input
  • Content op basis van zoekvraag
  • Gebruik van FAQ
Converterende website
  • Focus op conversies
  • Actief op zoek naar verbeteringen
  • Content op basis van customer journey
  • Gebruik van formulieren

Onderhoud en support met onze helpdesk

Na livegang sta je er niet alleen voor. We plegen onderhoud, doen maandelijkse updates en staan klaar voor al je vragen en wijzigingen. Is er een probleem met jouw website? Stuur een ticket naar onze support helpdesk en ons team vol met technische kennis pakt jouw vraag zo snel mogelijk op. Liever nog sneller antwoord? Dan biedt onze support website met up to date informatie de oplossing. Volledige duidelijkheid en transparant over de maandelijkse kosten. Want zijn jullie tevreden? Dan zijn wij dat ook!

Wil jij ook een zakelijke website laten maken?

Wij helpen bij je eigen bedrijfswebsite. Bij 2manydots staan we klaar om je te helpen met het creëren van een moderne website die perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften. Wij zorgen ervoor dat jouw website gevonden wordt in de digitale wereld. Met onze expertise ontwikkelen we een responsive website die naadloos werkt op alle mobiele apparaten, waardoor jouw klanten altijd de beste ervaring krijgen. Heb je een gewenste domeinnaam in gedachten? Daar helpen we je ook bij. Ons team is hier om je droomwebsite tot leven te brengen.

Laat jouw online zichtbaarheid groeien
Tijn