Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 16 oktober 2020

WordPress-Campaign Monitor (API of plugin) maken doe je zó:

Mooie e-mails maken, de kliks van ontvangers tracken en aanbiedingen op maat versturen: het kan met Campaign Monitor. Integreer dit pakket met WordPress voor maximaal marketingrendement.

Dit marketing pakket heeft een mooie interface en is makkelijk in het gebruik. Maar het zou zonde zijn om deze tool los van jouw website te gebruiken. Ze kunnen immers goed samenwerken en gegevens uitwisselen, mits de koppeling degelijk is.

Waarom Campaign Monitor met WordPress integreren?

Campaign Monitor en WordPress lijken voor elkaar gemaakt. Jouw website is er om leads te verzamelen en dankzij dit pakket verleid je deze leads tot een aanvraag, bestelling of andere conversie. Er bestaat een Campaign Monitor-plugin voor WordPress, maar deze lijkt niet naar behoren te werken. Gelukkig is er een alternatief: een maatwerk koppeling.

Zelf doen of uitbesteden?

Gebruikers zijn ontevreden over de Campaign Monitor-plugin voor WordPress. Formulieren gaan stuk of verschijnen helemaal niet op de website, sites crashen en hackers krijgen een achteringang. Dat betekent niet dat het pakket slecht is; eerder dat de WordPress-plugin geen prioriteit heeft.

De beveiliging van jullie site en de persoonsgegevens zijn belangrijk. Maar net zo belangrijk is grip op jullie online marketing. Daarom is de beste oplossing een maatwerk integratie met WordPress. De API van Campaign Monitor stelt developers in staat om zo’n koppeling te maken. 

Waarom kiezen voor 2manydots?

Organisaties die de persoonlijke gegevens van gebruikers ontvangen en opslaan, dienen de beveiliging hiervan te garanderen. Hier ziet de Autoriteit Persoonsgegevens op toe in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 2manydots is méér dan bekend met de AVG en volgt deze richtlijnen bij de ontwikkeling van websites en WordPress-koppelingen.

Dankzij ons in-house team van developers is de communicatie vloeiend en kunnen wij snel schakelen. Het resultaat: in korte tijd beschikken jullie over een maatwerk integratie met jullie WordPress-site. Jullie funnel optimaliseren en maximale conversies behalen wordt zo stukken makkelijker.

Over Campaign Monitor

Campaign Monitor is een Software-as-a-Service (SaaS) voor e-mailmarketing. Met dit pakket bouw en verstuur je aantrekkelijke nieuwsbrieven, segmenteer je jouw contacten op interesses of kenmerken, en personaliseer je de mails op basis van het gedrag van de ontvangers. De prijzen zijn dusdanig ingericht dat opschalen eenvoudig is: je begint met het kleinste pakket en naarmate je contactenlijst en behoeften groeien, stap je over op een groter pakket.

Benieuwd naar meer koppelingen voor WordPress? Bekijk ze hier.