Website laten maken
Koppelingen

WordPress-koppelingen:
onze specialiteit

Er zijn allerlei soorten koppelingen te ontwikkelen voor het CMS WordPress. Hier vind je een overzicht van verschillende koppelingen en API’s die wij in het verleden hebben ontwikkeld. Staat de koppeling die je zoekt er niet tussen? In de basis kunnen wij alle WordPress integraties op basis van XML, JSON of API maken.

voor het gemak

Deze liggen al op de plank

We hebben al een groot aantal WordPress-koppelingen op de plank liggen. Van eenvoudige integraties tot complexe ATS-systemen, we hebben het allemaal gemaakt. Zit de tool waar je naar op zoek bent er nog niet tussen? Dan kunnen wij dit altijd nog voor je bouwen.

Recruitee WordPress API integratie

Recruitee WordPress API integratie

Kandidaatgegevens direct in jullie Recruitee-dashboard? Vacatures met één knop op de site, zonder de beperkte site-editor van Recruitee te hoeven gebruiken? Het is mogelijk als je een Recruitee/WordPress-integratie op maat bouwt. Gebruikmakend van de Recruitee-API maken ze de koppeling precies zoals jullie die wensen.

Carerix WordPress API integratie

Carerix WordPress API integratie

Carerix is HR-software van Nederlandse bodem. Met dit platform krijg je overzicht en controle over het recruitmentproces. Dankzij een koppeling met je WordPress-site bespaar je nóg meer tijd. Het vervelende is dat de WordPress-plugin van Carerix slechts éénrichtingsverkeer toestaat. Gebruikmakend van de Carerix-API bouwt 2manydots een integratie op maat.

Daywize WordPress API integratie

Daywize WordPress API integratie

Met de Nederlandse recruitmentsoftware Daywize heb je alle gegevens van werknemers en sollicitanten op je scherm. Het ontbreekt alleen aan een directe koppeling met WordPress – dit pakket biedt namelijk geen plugin. 2manydots integreert Daywize met WordPress waardoor er direct 1-op-1 informatie wordt uitgewisseld.

WordPress Bullhorn Connexys Lightning koppeling

WordPress Bullhorn Connexys Lightning koppeling

Dit ATS biedt een WordPress-plugin, maar die is beperkt in functies. Om maximale indruk op kandidaten te maken, is een maatwerk integratie wenselijk. Daar komen programmeer-skills bij kijken die 2manydots in huis heeft. Met ruime ervaring in koppelingen op maat, zorgen wij ervoor dat Bullhorn en WordPress precies zo samenwerken als jullie voor ogen hebben.

WordPress HROffice koppeling

WordPress HROffice koppeling

Een moderne werken bij-site biedt kandidaten de mogelijkheid om meteen te solliciteren. Gebruikt jullie organisatie de recruitmentsoftware van HROffice, dan kan 2manydots een integratie met WordPress bouwen. Hiervoor gebruiken onze programmeurs de Application Programming Interface (API) van HROffice. De koppeling scheelt je veel knip-en-plakwerk bij het plaatsen van vacatures.

WordPress Teamwork koppeling

WordPress Teamwork koppeling

Teamwork versoepelt de communicatie tussen teamleden, geeft een compleet overzicht van werkzaamheden en contactmomenten, en bewaart alle belangrijke gegevens op één centrale plek. 2manydots maakt een integratie waarmee jullie tijd (en dus geld) besparen, de medewerkers ontlasten en de kwaliteit van de gegevens verbeteren.

WordPress Hireserve koppeling

WordPress Hireserve koppeling

Hireserve is een krachtig Applicant Tracking Systeem (ATS). Hiermee zien jullie precies welke kandidaten er op welke plek in het sollicitatieproces zitten. Dankzij de Hireserve-API integratie met WordPress zijn de vacatures op jullie werken bij website altijd actueel. En via het webformulier komen sollicitaties en CV’s direct in Hireserve te staan.

WordPress ICASA koppeling

WordPress ICASA koppeling

De ICASA Suite helpt brandstofleveranciers met logistiek, financiën en klantbeheer. Zo krijgen tankstations bijvoorbeeld complete controle over de administratie rondom tankpassen. Voor een krachtige combinatie integreren wij ICASA met jullie WordPress-site. De API van ICASA maakt dit mogelijk.

WordPress HostFact koppeling

WordPress HostFact koppeling

HostFact maakt online facturatie makkelijker voor internet-hosts. Deze software automatiseert en factureert domeinnamen, hosting, VPS en SSL-certificaten. Er is een WordPress-plugin, maar deze biedt beperkte functionaliteiten. Met een integratie op maat kun je o.a. het klantenpaneel en de betaalmodule aanpassen. Dankzij de HostFact-API bouwen wij de koppeling.

WordPress HubSpot koppeling

WordPress HubSpot koppeling

Wat kun je eigenlijk niet doen met HubSpot? Dit krachtige marketing automation platform is ook nog eens een compleet CRM. 2manydots creëert een koppeling waarmee je méér kan dan met de standaard WordPress-plugins van HubSpot. Zo’n maatwerk integratie van HubSpot Service Hub, Sales, CRM en Marketing met jullie website bespaart jullie enorm veel tijd en dus geld.

WordPress Spotler koppeling

WordPress Spotler koppeling

E-mailmarketing automatiseren doe je met Spotler. Deze tool mag niet losstaan van je website, waar potentiële leads kennismaken met jullie organisatie. Maar hoe koppel je Spotler met WordPress?

WordPress Mailchimp koppeling

WordPress Mailchimp koppeling

Mailchimp is e-mailsoftware waarmee je nieuwsbrieven en autoresponders verstuurt. Deze marketingtool is populair omdat het een gratis variant voor beginnende ondernemers kent. Met een WordPress-integratie haal je het meeste uit Mailchimp.

WordPress Campaign Monitor koppeling

WordPress Campaign Monitor koppeling

Mooie e-mails maken, de kliks van ontvangers tracken en aanbiedingen op maat versturen: het kan met Campaign Monitor. Integreer dit pakket met WordPress voor maximaal marketingrendement.

WordPress SharpSpring koppeling

WordPress SharpSpring koppeling

Een compleet marketingpakket dat gebruiksvriendelijk én Nederlandstalig is: dat is SharpSpring. Om het meeste uit je online marketingcampagnes te halen, koppel je SharpSpring aan WordPress.

WordPress Active Campaign koppeling

WordPress Active Campaign koppeling

Active Campaign biedt een compleet pakket om bezoekers aan te trekken, ze in klanten te converteren en goede support te verlenen. Koppel Active Campaign aan WordPress met een koppeling op maat.

WordPress Autopilot koppeling

WordPress Autopilot koppeling

Met Autopilot verzamel je leads, segmenteer je hen en verras je hen met gepersonaliseerde e-mails. Deze Software-as-a-Service (Saas) is bijzonder visueel en maakt dan ook goed inzichtelijk waar ieder contact zich in de customer journey bevindt. Door Autopilot aan WordPress te koppelen, haal je het meest uit jullie marketingstrategie.

Zit de tool waar je naar op zoek bent er niet tussen?

Wij helpen je graag met het zoeken naar een goede koppeling tussen jouw WordPress website en een extern systeem. Ons team staat voor je klaar.

Driek
Netwerkt met 200+ klanten
Maakt onze opdrachtgevers blij