Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 23 januari 2024

Dit is 2manydots in een gloednieuw jasje ✨

We hebben niet stilgezeten. Integendeel, we hebben achter de schermen hard gewerkt om iets bijzonders te creëren. Dit zijn wij in een compleet nieuw jasje. Met een frisse, moderne uitstraling en een vernieuwde focus zijn we klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij zijn heel blij om dit nieuwe hoofdstuk met jullie te delen en samen verder te bouwen aan ons vernieuwde merk!


Als online gangmakers streven we ernaar om waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers. Wij voelen ons namelijk uitgedaagd om het elke dag een stukje beter te doen. Door oplettend te zijn op verbetermogelijkheden en flexibel te zijn in het realiseren ervan, groeien we namelijk niet alleen als individu, maar helpen we ook onze klanten groeien. Onze slogan is dan ook: ‘Together towards growth’.

2manydots gif2. Dit is 2manydots in een gloednieuw jasje ✨

Wanneer je een cultuur weet te vormen van openheid en gelijkheid, met oprechte aandacht voor elkaar, kom je pas écht tot volle wasdom. Een prettig, transparant proces en een fijne omgang, dit staat centraal in onze aanpak. Door deze mate van aandacht en attentheid als belangrijkste voorwaarde te stellen, ben je in staat om boven jezelf uit te stijgen voor het behalen van het maximale resultaat.

Ons karakter zie je terug in onze stijl

2manydots is het afgelopen jaar flink veranderd. Ons team is in grootte verdubbeld, we hebben de deuren van ons spiksplinternieuwe kantoor in Warschau geopend en onze klantenkring is flink uitgebreid met fantastische nieuwe opdrachtgevers. Met ons enthousiaste en bruisende team willen we dat deze frisse wind ook zichtbaar is op onze website en in al onze communicatie. We zijn enthousiast om deze veranderingen met jullie te delen.

We zetten ook grote stappen richting meer openheid en transparantie naar onze klanten. Een belangrijk element hierin is ons klantportaal. Dit platform verbindt al onze interne systemen en biedt volledige inzichtelijkheid in alles wat we doen. Dit betekent dat vragen sneller worden beantwoord, of zelfs overbodig worden. We zijn erop gericht om jouw ervaring soepeler en transparanter te maken.

Logo preview edit 2. Dit is 2manydots in een gloednieuw jasje ✨

“We realiseerden ons al enige tijd dat de oude stijl niet meer overeenkwam met wie wij zijn als team. Als jong en gezellig team genieten we enorm van het creëren van coole projecten voor onze klanten.

Dus hebben we de knoop doorgehakt en zijn we begonnen met een complete rebranding. We hebben met heel het team en Studio Debuut iets speciaals ontwikkeld dat werkelijk weerspiegelt wie we zijn. Met dit nieuwe jasje kunnen we jaren vooruit en willen we de #1 WordPress partner van Nederland worden, waar je niet omheen kan maar ook niet wil.”

Finn Ruijter

“Al enige tijd was het aan het borrelen. We hebben met 2manydots een geweldige groei doorgemaakt de afgelopen anderhalf jaar, maar onze uitstraling paste niet meer bij wat we waren, wat we voelden. Er moest iets gebeuren! Op initiatief van het team hebben we Studio Debuut aan boord gehaald, want een rebranding moet je nooit zelf willen doen. Na verschillende sessies hebben we een volledige nieuwe strategie inclusief rebranding als fantastisch resultaat. We gaan ons 18e jaar in met een frisse, nieuwe look – waar we ons allemaal weer in herkennen.”

Edwin van der Maas

Logo with indications high res. Dit is 2manydots in een gloednieuw jasje ✨

1. Het logo is ontworpen met leesbaarheid, speelsheid en vriendelijkheid in gedachten. De ‘loop’ in de 2 representeert de attente omgang, flexibiliteit en de ambitie om het elke dag weer beter te doen om een stukje waarde toe te voegen.

2. Het logo bestaat uit schuingedrukte kleine
letters om het een gevoel van beweging te geven. De ronde lettervormen en lussen in het logo wekken het gevoel van enthousiasme.

3. De verbinding tussen de letters ‘o’ en ’t’ symboliseert de betrokkenheid om samen
te groeien, dat wordt versterkt met een voorwaartse beweging door de verlengde arm van de letter ’t’.

Wie wij zijn

Voor middelgrote tot grote bedrijven zijn wij de full-service partner op het gebied van websites en online marketing. 2manydots ontwerpt websites, ontwikkelt maatwerkoplossingen, stippelt je online strategie uit en zorgt ervoor dat jouw doelgroep jou feilloos vindt.

Daarnaast groeien we graag samen. Wij geloven dan ook dat de sleutel tot groei hem zit in attentheid. Nog meer dan een waarde, is dit een karakter eigenschap die we bezitten. We trekken maar al te graag op met onze klanten, zowel tijdens als buiten het werk. Dit zorgt ervoor dat we altijd dat stapje extra kunnen doen en ze écht leren kennen, zoekend naar verbeter mogelijkheden. Creatief en oplossingsgericht.
We anticiperen in plaats van te reageren.

Als creatieve denkers en doeners waar je op kan bouwen, denken we graag mee door het aandragen en ontwikkelen van creatieve oplossingen. Bij alles wat we doen nemen we WordPress als gebruiksvriendelijke basis. Wij draaien onze hand niet om voor integratie met externe systemen, business hosting, meertaligheid of multisite oplossingen. Voor ons geldt: the sky is the limit, dus moeten we wel creatief zijn.

2manydots gif1. Dit is 2manydots in een gloednieuw jasje ✨

Komende jaren gaan we voor gezonde groei. Voor onze klanten, maar ook voor ons als team en bedrijf. We willen online resultaat behalen met WordPress als basis. Door oplettend te zijn op digitale verbeter mogelijkheden en flexibel te blijven in de realisatie. Plezier in je werk is de basis om samen te groeien. En daar gaan we met volle overtuiging voor!